Fri värdering

Hej,
fyll i dina uppgifter så
värderar jag din bostad
omgående.

Vänligen,
Youssef Bakali
REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Tack - jag kontaktar dig inom kort

S:t Eriksgatan 14 A, 3 tr

EGET VÅNINGSPLAN - SEKELSKIFTE - SOLIG BALKONG

ACCEPTPRIS! Välkomna till en riktig sanndröm på eget våningsplan med fönster i tre väderstreck och balkong! Bostaden bjuder på härliga rumsytor med generös takhöjd och fint ljusflöde, genomgående toppskick, och mycket god förvaring. Stabil förening med låga avgifter i vackert och välskött hus anno 1912.

Basfakta

2 rum om 53 kvm
5.275.000 kr Accepterat pris/bud
2.313 kr/mån inkl värme, VA + 165 kr bredband + 50 kr balkongavgift

Mäklare

Youssef Bakali | youssef@innerstadsspecialisten.se
Tel: 070-935 36 24 | 08-666 00 04
Anmäl intresse

Mäklare

Youssef Bakali
youssef@innerstadsspecialisten.se
Tel: 070-935 36 24 | 08-666 00 04
Anmäl intresse

Gå ner

S:t Eriksgatan 14 A, 3 tr

EGET VÅNINGSPLAN - SEKELSKIFTE - SOLIG BALKONG

ACCEPTPRIS! Välkomna till en riktig sanndröm på eget våningsplan med fönster i tre väderstreck och balkong! Bostaden bjuder på härliga rumsytor med generös takhöjd och fint ljusflöde, genomgående toppskick, och mycket god förvaring. Stabil förening med låga avgifter i vackert och välskött hus anno 1912.

Basfakta

2 rum om 53 kvm
5.275.000 kr Accepterat pris/bud
2.313 kr/mån inkl värme, VA + 165 kr bredband + 50 kr balkongavgift

Mäklare

Youssef Bakali | youssef@innerstadsspecialisten.se
Tel: 070-935 36 24 | 08-666 00 04
Anmäl intresse

Mäklare

Youssef Bakali
youssef@innerstadsspecialisten.se
Tel: 070-935 36 24 | 08-666 00 04
Anmäl intresse

Interiör

Invid lugnet och grönskan i Rålambshovsparken och längs med vackra Norr Mälarstrand finns denna magiska sekelskiftestvåa i mysigt gårdshus. Redan i hallen slås man av bostadens härliga charm och rymdkänsla som skapas av generösa fönsterpartier i kombination med väl tilltagen takhöjd och den genomgående planlösningen, ljuset förstärks ytterligare av det välskötta golvet av ljuspigmenterat trä. Både vardagsrummet och sovrummet är gavelrum bjuder på luftiga och lättmöblerade ytor som badar i ljus. Från vardagsrummet öppnar glasade pardörrar upp mot den härliga balkongen som med ett högt och fritt läge bjuder på sol från tidig morgon till sen eftermiddag (ca 16). Balkongen vetter mot den lummiga gågatan på Ture Nermans gränd vilket gör det till din lugna och njutbar oas mitt i stan. Bostaden som totalrenoverades mellan 2014 - 2017 bjuder vidare på smakfullt kök med hög standard och genomtänka lösningar, förvaring hela vägen upp till taket samt ett stilrent badrum i carraramarmor som är utrustat med tvättmaskin. Arkitekturen genomsyras av tidstypiska detaljer såsom panoramafönster med låg bröstning, hög höjd, spanjolettöppning, spröjsade överlufter, höga snidade golvsocklar samt tavellist som vackert ramar in rummen.

HALL
Den inbjudande hallen är placerad i bostadens mitt och öppnar upp till samtliga rum. Invid entrén finns avhängning på klädkrokar av mässing och vidare in i hallen finns två inbyggda garderober bakom speglade trädörrar som på ett snyggt sätt döljer den generösa klädförvaringen. Entrédörren är en säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet imponerar med sin rymdkänsla och fina ljusflöde tack vare fönster i två väderstreck som med sitt höga läge bjuder på utsikt över takåsar och himmel. Här finns gott om utrymme för en mysig soffhörna med TV, matplats för stora middagssällskap och i det enastående burspråket öppnar två balkongdörrar upp mot den mysiga balkongen. Vardagsrummet vetter mot den lugna gågatan på Ture Nermans gränd vilket bjuder på ett lugnt och ostört läge och sydostläget bjuder på sol från tidig morgon till cirka 16 på eftermiddagen.

KÖK
Påkostat kök med genomtänka lösningar såsom extra djup arbetsbänk som skapar stora tillberedningsytor samt att man har tagit tillvara på den generösa takhöjden med skåp hela vägen upp till taket. Snickerierna går i grått med rostfria beslag vilket snyggt bryter av mot arbetsbänken av carraramarmor och en köksblandare av mässing. Här finns mycket god förvaring i skåp och lådor med integrerad belysning samt ett serveringsskåp med vitrin. Den maskinella utrustningen består av inbyggnadsugn, integrerad kyl/frys samt diskmaskin. En diskret köksfläkt har integrerats i skåpet ovanför induktionshällen. Vackra parfönster med spröjsade överlufter och ett framtaget skafferifönster skänker det moderna köket en äldre charm.

SOVRUM
Det stora sovrummet bjuder på gott om utrymme för både dubbelsäng, två pargarderober, byråer samt för den som önskar en mindre arbetshörna. Gavelläget ger rummet en charmig form där var sak har sin plats och de vackra fönstren ger ett fint ljusflöde. Läget mot innergården skapar ett rofyllt sovrum där man kan sova ostört med öppet fönster. Väggarna är målade i grått med en smakfull fondtapet och golven är av nyslipade furugolv.

BADRUM
Badrummet har totalrenoverats med stilsäker hand där väggarna är kaklade i ett snyggt liggande kakel lagt i halvförbandsmönster och golvet är av exklusiv carraramarmor. Duschhörnan har både handdusch och takdusch av mässing, snygg och diskret avrinning i designad golvbrunn, vägghängd WC, tvättställ, väggfast spegel med integrerad belysning samt en smidig tvättmaskin som ingår i köpet. Ovanför tvättmaskinen finns ett rejält väggfast badrumsskåp av släta vita snickerier som erbjuder god förvaring av hygienartiklar. Golvet är utrustat med golvvärme för högsta komfort.

Här bor du lugnt och ostört på ett av Kungsholmens bästa lägen. Utanför porten erbjuds allt en storstad har att erbjuda; mysiga caféer, restauranger, butiker och underbart härliga promenad- och joggingstråk längs vattnet, hela Kungsholmen runt. Frukost och lunch kan du inta på Newt på Polhemsgatan eller Petite France på John Ericssonsgatan. Runt hörnet finner du populära Mamadou som erbjuder en kulinarisk asiatisk meny, ovanför backen på Hantverkargatan har du Roppongi, stans kanske bästa sushi och vägg i vägg med den ligger Ciao Ciao med sitt ljuvliga italienska kök. Även välrenommerad AG finner ni på kort promenadavstånd. På näraliggande Norr Mälarstrand finns en rad mysiga ställen som Orangeriet med stor uteservering sommartid och brasor man kan värma sig vid vintertid. Sommarens populäraste vattenhål är Mälarpaviljongen med servering ute i Riddarfjärden. Vid Fridhemsplan finns även allt tänkbart utbud av service och goda kommunikationerna med tunnelbanans gröna och blåa linjer och därtill ett flertal busslinjer i omedelbar närhet. Med parken och vattnet nära porten är detta ett underbart läge på vackra Kungsholmen!

Välkomna till ett boende att bli förälskade i!

Förening

Fastigheten
Brf Göken 14 köpte huset år 1999 och upplåter idag 30 lägenheter med bostadsrätt samt två lokaler med hyresrätt.
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken, dvs ej tomträtt. Byggnaden som uppfördes 1912 genomgick en stor renovering 1983-84 som innefattade bland annat rörstambyte och el. För mer information se även avsnittet om genomförda renoveringar.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av Valvet AB.
Vid överlåtelse debiteras köparen en överlåtelseavgift om 1137,5 kr och vid pantsättning en pantsättningsavgift om 455 kr.
Juridisk person godkänns ej som köpare.

Bilder

Välkomna till en bostad med en charm och atmosfär utöver det vanliga!
Från vardagsrummet nås den magiska balkongen som badar i sol
Här bjuds på många soltimmar med utsikt över takåsar och himmel
Rymlig balkong med plats för loungemöbler och planteringar
Högt läge mot lugn gågata med närhet till både Norr Mälarstrand och Fridhemsplan!
Vardagsrummet bjuder på generösa sällskapsytor och stor matplats
Charmiga fönster med låg bröstning, hög höjd och spröjsade överlufter ger extra charm
Enastående ljusflöde från balkongdörrarna och det generösa fönsterpartiet
Vackra fönster med spanjolettöppning och spröjsade överluftsfönster
Fantastisk matplats som rymmer stora middagssällskap
Vackert golv av luspigmenterade furutiljor i original från byggnadsåret
Underbart ljusflöde tack vare de generösa fönstren i kombination med väl tilltagen takhöjd
En av bostadens inbyggda garderober som erbjuder snygg och prydlig förvaring
Den välkomnande hallen är placerad i bostadens mitt och öppnar upp mot samtliga rum
Påkostat och genomtänkt kök med mycket generösa arbetsytor och serveringsskåp
Genomgående med ett enastående ljusflöde
Här finns mycket god förvaring i skåp, lådor och vitrinskåp hela vägen upp till taket
Platsbyggt kök med extra djup arbetsbänk och förvaring hela vägen upp till taket
Snygg och prydlig förvaring samt integrerad belysning i lådorna
Även i köket finns ett fantastiskt parfönster med spröjsade överluftsfönster
Sovrummet som vetter mot en lugn innergård imponerar med sin storlek och rymdkänsla
Här finns gott om utrymme för dubbelsäng och två pargarderober som erbjuder mycket god förvaring
Här finns utrymme för extra förvaringsmöbler och ett fönsterparti som aldrig kommer sluta imponera
Charmiga vinklar och vrår i sovrummet
Smakfullt och påkostat badrum med duschhörna, god förvaring och tvättmaskin
Här njuter man av ett kännbart lugn i det egna kvarteret
Fasaden sett från den grönskande gågatan på Ture Nermans gränd
Bostaden har ett högt läge i vackert gårdshus
Härlig innergård med sittgrupp och grillar finns att nyttja
S:t Eriksgatan 14 sett mot Rålambshovsparken och Norr Mälarstrand

Planritning

Karta

Intresseanmälan
S:t Eriksgatan 14 A, 3 tr

Youssef Bakali

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Tel: 08-666 00 04
Mobil: 070-935 36 24
Epost: youssef@innerstadsspecialisten.se