Fri värdering

Hej,
fyll i dina uppgifter så
värderar jag din bostad
omgående.

Vänligen,
Marcus Strömberg
REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Tack - jag kontaktar dig inom kort

Tulegatan 18, 7tr

Exklusivt boende i populära Tuletornen

I mycket efterfrågade Tuletornen finns här möjlighet att förvärva en perfekt familjebostad på rätt läge bort från de trafikerade gatorna med milsvid utsikt och fantastisk stor balkong med sol fram tills mitt på dagen och sedan på igen på kvällen. Kombinationen av hotellkänsla, exklusiva materialval, garage i huset med hiss hela vägen och framförallt ett läge nära allt - restauranger, skolor, natur, sporthall/simhall och gym - skapar en drömbostad av internationell klass.

Basfakta

4 rum om 85 kvm
5.995.000 kr eller högstbjudande
3.990 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV

Mäklare

Marcus Strömberg | marcus@innerstadsspecialisten.se
Tel: 070-935 36 21 | 08-666 00 04
Anmäl intresse

Mäklare

Marcus Strömberg
marcus@innerstadsspecialisten.se
Tel: 070-935 36 21 | 08-666 00 04
Anmäl intresse

Gå ner

Tulegatan 18, 7tr

Exklusivt boende i populära Tuletornen

I mycket efterfrågade Tuletornen finns här möjlighet att förvärva en perfekt familjebostad på rätt läge bort från de trafikerade gatorna med milsvid utsikt och fantastisk stor balkong med sol fram tills mitt på dagen och sedan på igen på kvällen. Kombinationen av hotellkänsla, exklusiva materialval, garage i huset med hiss hela vägen och framförallt ett läge nära allt - restauranger, skolor, natur, sporthall/simhall och gym - skapar en drömbostad av internationell klass.

Basfakta

4 rum om 85 kvm
5.995.000 kr eller högstbjudande
3.990 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV

Mäklare

Marcus Strömberg | marcus@innerstadsspecialisten.se
Tel: 070-935 36 21 | 08-666 00 04
Anmäl intresse

Mäklare

Marcus Strömberg
marcus@innerstadsspecialisten.se
Tel: 070-935 36 21 | 08-666 00 04
Anmäl intresse

Interiör

Söker du det unika boendet med magnifik utsikt som är något utöver det vanliga så måste du uppleva denna fantastiska lägenhet vid expansiva och spännande Tuletorget. Från sjunde våningen i Tuletornen är man ovan takåsar och njuter av solen på den 31 kvm stora balkongen fram till mitt på dagen och sedan igen i slutet av kvällen; utsikten är något i särklass här uppifrån! Det höga och ljusa läget, väl vald inredning, stora panoramafönster, balkongdörrar i glas och ytterligare fönster ger en härlig atmosfär och rymd. Balkongen löper längs hela lägenheten som har en öppen social planlösning mellan kök och sällskapsrum. Bostaden inbjuder till stora middagar och mingel och ramas in av den ljuvliga balkongen vilket skapar generösa sällskapsytor såväl inne som ute. Morgonkaffet intar du i härlig morgonsol, lunchen kan med fördel avnjutas precis när solen är mitt på himmelen och lagom när grillningen avslutats så hinner man med ett glas vin i kvällssolen på den smala delen av balkongen. Lägenheten är i toppskick med genomgående vitlaserat trägolv, exklusiva materialval, behagligt grågröna väggar, öppen social planlösning, två välplanerade mindre rum och ett rofyllt och rymligt master bedroom med plats för dubbelsäng och stort fönster. Kök från Vedum med gott om förvaring bakom snygg grå skåpinredning, arbetsbänk och stänkskydd i carraramarmor och fullt utrustat med premiumvitvaror. Fint badrum med spakänsla genom svart kakel och klinker, ljuvlig regndusch, bänkskiva i carraramarmor och god förvaring samt både tvättmaskin och torktumlare. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten (elburen i badrum med timer, vilket gör att man kan ställa in behaglig värme till morgonen utan att den behöver stå på max hela natten) samt dimmers. Ett boende utöver det vanliga i fastighet från 2014 med hotellkänsla och garage (hissen går hela vägen ned) samt gym. Optimalt boende med för såväl det kräsna paret som familjen.

Sundbyberg kan beskrivas som "den lilla staden i den stora staden" och erbjuder precis allt det som en storstad kan erbjuda fast i en pittoresk och småskalig version. Tuletorget är den mest expansiva delen av Sundbyberg med bl.a. Balance gym, skönhetssalong och Waynes coffee direkt i Tuletornen. Sats ligger tvärs över gatan. Torget erbjuder flera spännande restauranger bland annat asiatiska restaurangen Fågelboet, italienska Piatti och Thai house wok - sommartid blir det stora uteserveringar i soliga lägen. Morgonbrödet eller bakverken hämtas på konditori Droppen, hit måste du vara snabb för att norpa rykande färska surdegsfrallor (Stockholms bästa!) på lördagsmorgonen innan de tar slut. Med ett boende i Tuletornen har man även närheten till ett flertal grönområden såsom Råsta- och Lötsjön med fantastiska promenad- och joggingstråk, minigolfbana för den som vill aktivera sig och varför inte stanna till på en kopp kaffe under helgpromenaden på pittoreska Gröna stugan. Från bostaden är det ca 20 min promenad till Mall of Scandinavia, här i Nordens största shoppingcentrum finns allt man kan önska av shopping. Sundbyberg har utmärkta kommunikationer med T-bana, pendeltåg, tvärbana och bussar inom gångavstånd. Området består av såväl sekelskifteshus, familjevillor och nybyggda byggnader och är en mycket spännande och expansiv stadsdel. Flertalet trendiga restauranger och butiker finns även i Signalfabriken. Söndagspizzan avnjuts i gamla vattentornet på mysiga Delibruket Flatbread som serverar dessa godbitar på riktigt italienskt vis med väl valda råvaror. Som ni hör kan listan över guldkorn göras lång, var med och upptäck denna livfulla stadsdel och hitta dina egna!

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
I hallen möts man direkt av den slående utsikten från det stora panoramafönstren. Här finns plats för avhängning av ytterkläder och avställning för skor. Säkerhetsdörr. I anslutning finns både badrum och gäst-wc.


GÄST WC
Trevligt extra wc med handfat, toalett och förvaring.


BADRUM
Lyxigt badrum med spakänsla. Smakfullt svart kakel samt klinkergolv, bänkskiva i finaste carraramarmor med runt, nedfällt handfat och gott om förvaring i såväl kommod och skåp och högskåp. Tvättmaskin och torktumlare. Ljuvlig regndusch med avskiljande glasvägg (plats för badkar för den som föredrar det), handdukstork och spegel med belysning samt helfigursspegel.


SÄLLSKAPSRUM
Sociala ytor i öppen lösning med panoramafönster med vidsträckt utsikt mot söder. Här ryms utan problem soffa, fåtölj och tv-möbel. Det stora rummet kan delas in i vardagsrum och matplats med olika typer av rumsavdelare eller hyllor - samtidigt som den öppna planlösningen skapar en perfekt yta för hela familjen.


KÖK / MATPLATS
Exklusivt kök från Vedum med varje detalj genomtänkt. Smakfull och behagligt trendig grå skåpinredning med vackraste carraramarmor i bänkskiva och stänkskydd. Gott om förvaring och fullt utrustat med integrerad kyl/frys, diskmaskin och micro. Induktionshäll och varmluftsugn. Premium vitvaror från Siemens. Naturlig matplats invid fönster med plats för 6-8 personer.


MASTER BEDROOM
Det stora sovrummet ligger perfekt skiljt ifrån de mindre på andra sidan lägenheten. Här får föräldrarna sin egna lugna oas. Gott om utrymme för stor dubbelsäng, sängbord och fristående garderob. I anknytning till sovrummet finns även den stora walk-in-closeten med fantastisk yta som rymmer all klädförvaring man behöver.


SOVRUM 2
Det enda mindre sovrummet har en egen utgång till balkongen och passar perfekt som antinge barnrum eller arbetsrum. Här ryms både säng, garderob, skåp och skrivbord. Balkongen nås av kvällssolen runt 18 snåret på sommaren och passar perfekt för en aperitif.


SOVRUM 3
Det andra mindre sovrummet har ett trevligt gavelläge med stort fönster i syd och fri utsikt. Även i detta rum finns gott om plats för säng, garderob och ett litet skrivbord.


BALKONG
Längs med hela lägenheten löper den 31 kvm stora balkongen med lugnt läge utan trafikerade vägar utanför. Här skapar man en egen oas av olika former av sittgrupper, växter och grill (tillåtet med gasol- och elgrill). Spendera med fördel många och långa sommardagar här då den är belägen i ett högt och soligt sydläge med sol från morgon fram till lunch och kvällsol på den lilla delen av balkongen på sommaren. Belysning och el är utdragen så för att förlänga balkongsäsongen kan infravärme användas. Transparent vindskydd i form av glaspartier som går att öppna.


ÖVRIGT
Lägenheten har genomgående mycket hög standard med bl.a. vitpigmenterad ekparkett med golvvärme (vattenburen förutom badrummet där det är el), behagliga färger med grågröna väggar, spotlights med dimmer och fönsterbräden i carraramarmor. Alla fönster har måttanpassade mörkläggningsgardiner.

Förening

Fastigheten
Brf Kristallen 1 är en äkta bostadsrättsförening som förvaltar fastigheten Lärkan 16 med adresserna Tulegatan 18 och Vackra vägen 2. Bostadsrättsföreningen bildades 2011 och förvaltar fastigheten sedan byggåret 2014. Huset består av 90 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt och två lokaler med hyresrätt.

Ekonomisk förvaltning sköts av SBC.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift motsvarande 2,5 % av prisbasbeloppet (f.n. 1137,50 kr) som betalas av köparen samt en pantsättningsavgift motsvarande 1 % av prisbasbeloppet (f.n. 448 kr)/pant.

Bilder

Utsikt i söder bort från de trafikerade gatorna
Stor solig balkong
-
Öppen social plan - perfekt för både paret och barnfamiljen
Ljusbetsade ekgolv och sobra färger
-
Modert och exklusivt kök
Bänkskivor i carrara marmor
Matpalats för 6-8 personer invid köket
Ett av de mindre sovrummen med egen utgång till balkongen
Det andra mindre sovrummet med härlig utsikt
Stora fönsterpartier med elektriska mörkläggningsgardiner
-
Rymligt master bedroom med garderober
Och stor walk-in-closet
Matplats i söder - perfekt för helggrillningen
-
Aperitif hörnan med kvällssol
Stilrent och exklusivt badrum
Hall med bra avhänging och gäst wc
Sundbybergs lyxigaste boende
Stort garage med lediga platser och hiss hela vägen ned

Planritning

Karta

Intresseanmälan
Tulegatan 18, 7tr

Marcus Strömberg

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Tel: 08-666 00 04
Mobil: 070-935 36 21
Epost: marcus@innerstadsspecialisten.se