Möt Bahar Nabavi

Alltid i toppen bland mäklarna i Stockholms innerstad

Påläst civilekonom med stort affärssinne och en av Stockholms flitigast anlitade fastighetsmäklare sedan 2005. Jag är rätt fastighetsmäklare för dig som ställer höga krav och vill anlita en kompetent person med driv samt lång erfarenhet. Jag är stolt över att alltid ha hög kundnöjdhet och svar på kundernas frågor. Rak och tydlig kommunikation, stor kunnighet i yrket i kombination med en omsorgsfull samt färgstark personlighet gör att man lägger mig på minnet. Välkommen på en av mina visningar eller bjud hem med på en fri värdering så berättar jag gärna mer!

Kontakta mig för en fri värdering
Bahar Nabavi
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Bahars kunskap och kompetens var ovärderlig när vi skulle sälja lägenheten på en mycket turbulent och pessimistisk bomarknad. Jag är så glad att ha fått jobba med henne!
Mycket kompetent och professionell erfaren mäklare med engagemang och transparens som ledord. Dessutom trevlig och hjälpsam mot alla inblandade. Jag valde mäklare med omsorg och kan inte annat än att varmt rekommendera Bahar!
Bahar är oerhört professionell, kompetent, engagerad, tydlig, hon har ett fantastiskt trevligt och vänligt sätt, inger förtroende och jag har känt med helt trygg i hela processen. Bästa mäklaren jag någonsin träffat. Överträffade alla förväntningar. Jag kan varmt rekommendera henne!
Bahar är en otroligt kompetent, erfaren och professionell fastighetsmäklare. Som säljare var jag trygg hela vägen från start till mål, och fick även intrycket att hon hade god relation med samtliga intressenter. Som både säljare och köpare kan du vara trygg hela vägen med henne som mäklare. Bahar får mina starkaste rekommendationer.
Andra gången vi använder Bahar och vi är jätte nöjda! Kan varmt rekommendera henne.
Vi har använt oss av Bahar i många bostadsaffärer, för oss är hon det självklara valet. Hon är otroligt proffsig och kunnig och lever alltid upp till våra förväntningar. Hon är en väldigt bra människokännare och är väldigt engagerad på visningarna och följer alltid upp med alla spekulanter efter. Hon är en mäklare som alltid ger allt, oavsett konjunktur.
Engagerad, detaljerad, noggrann och mycket kunnig.
Bahar är tydlig, inkännande och har en enorm uppmärksamhet för detaljer och vad som är viktigt för såväl säljare som köpare. Kan varmt rekommendera!
Bahar är helt enkelt bäst! Vi är så glada och nöjda att vi hade Bahar som mäklare. Så kunnig, driven, positiv och trevlig!
Har själv varit mäklare i 30 år i sthlms innerstad så jag visste vem jag anlitade. Jag tycker Bahar motsvarade alla förväntningar med råge. Bra råd inför försäljning - beslutskraft och transparens! Bästa rekommendationer!
Ovärderlig kompetens och alltid lika professionell och trygg! Bästa Bahar!
Fantastisk rakt av. Unik i sin profession.
Rekommenderar Bahar varmt till alla med höga förväntningar både på process och resultat. Bahar är erfaren, driven, tydlig med stort engagemang och stor kunskap om marknaden. Vi kunde inte ha varit nöjdare.
Bahar är otrolig. Finns inte så mkt mer att säga. Krigade hårt för att maxa slutpriset och var bara allmänt kanonbra att ha att göra med under hela processen.
Oerhört kunnig och marknadsmedveten. Mycket trevlig och hjälpsam. Bättre mäklare kan jag inte tänka mig. Allt perfekt.
Bahar är en av Stockholms allra bästa mäklare, med lång erfarenhet och extremt hög kompetens. Precis den typ av mäklare man behöver på dagens osäkra marknad! Hon gav tydliga och korrekta förväntningar, föreslog en fungerande strategi och gjorde det där extra för att få min lägenhet såld till ett bra pris. Hon höll mig hela tiden uppdaterad. Dessutom sjukt trevlig att ha att göra med. Rekommenderar högt.
Barha Nabavi var helt fantastisk, från första kontakt till överlåtelsen var hon otroligt hjälpsam och ett fantastiskt stöd på alla set och vis, jag rekommendera henne varmt!
Bahar är mkt proffsig samt ytterst kompetent både i sak frågor och som säljare. Bahar har också ett stort engagemang och kunskap och Stockholm innerstads marknaden.
Jag har både sålt och köpt av Bahar som är exceptionellt kompetent och engagerad. Man känner sig trygg både som köpare och säljare. Rover det har Bahar alltid örat mot rälsen med bra insikter i både marknad och område. Rekommenderar starkt att anlita Bahar!
Grymt bra mäklare! Rak, tydlig, smart och rolig. Vi fick ett slutpris som vida överträffade det vi förväntade oss innan vi kontaktade Bahar.
Bahar var en fantastisk mäklare med stor kunskap inom allt kring en bostadsförsäljning. Jag skulle varmt rekommendera henne. 10/10!
En fantastiskt bra och proffsig mäklare! Kunnig, smart, trevlig och lyhörd med glimten i ögat! Den bästa man kan tänka sig.
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde