Möt Bahar – Alltid i toppen bland mäklarna i Stockholms innerstad

Påläst civilekonom med stort affärssinne och en av Stockholms flitigast anlitade fastighetsmäklare sedan 2005. Jag är rätt fastighetsmäklare för dig som ställer höga krav och vill anlita en kompetent person med driv samt lång erfarenhet. Jag är stolt över att alltid ha hög kundnöjdhet och svar på kundernas frågor. Rak och tydlig kommunikation, stor kunnighet i yrket i kombination med en omsorgsfull samt färgstark personlighet gör att man lägger mig på minnet. Välkommen på en av mina visningar eller bjud hem med på en fri värdering så berättar jag gärna mer!

Bahar Nabavi Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Bahar har levererat över förväntan på samtliga punkter. Jag som kund känner mig trygg rakt igenom och blir ständigt uppdaterad om hur det går, vad nästa steg är, hur vi bör agera och hon är otroligt hjälpsam i alla steg. Att hon dessutom är charmig och väldigt lättsam att vara kring gör upplevelsen så mycket trevligare. Jag kan verkligen förstå att kunder litar på henne och att det alltid blir en lyckad affär för alla parter. Mina varmaste rekommendationer!
4.9 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde