Möt Bahar Nabavi

Alltid i toppen bland mäklarna i Stockholms innerstad

Påläst civilekonom med stort affärssinne och en av Stockholms flitigast anlitade fastighetsmäklare sedan 2005. Jag är rätt fastighetsmäklare för dig som ställer höga krav och vill anlita en kompetent person med driv samt lång erfarenhet. Jag är stolt över att alltid ha hög kundnöjdhet och svar på kundernas frågor. Rak och tydlig kommunikation, stor kunnighet i yrket i kombination med en omsorgsfull samt färgstark personlighet gör att man lägger mig på minnet. Välkommen på en av mina visningar eller bjud hem med på en fri värdering så berättar jag gärna mer!

Bahar Nabavi | Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Bahar Nabavi
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Uppskattade så att samarbeta med Bahar! Otroligt kunnig, engagerad och strategisk mäklare som gav oss trygghet och väldigt goda råd genom hela processen.
Bästa mäklaren i stan.
Jag är extremt nöjd med Bahar! Efter att ha anlitat mäklare vid 9-10 försäljningar genom åren så är min bedömning att Bahar har den absolut bästa processen. Det finns många duktiga mäklare innanför tull men känslan denna gång var att det stämde på alla punkter. Allt från ett stort engagemang och driv (som inte svalnat under åren), vädligt stor kunskap, känsla för detaljer, raka, tydliga besked och inga överdrifter samt en väldigt trevlig kontakt. Arbetar själv i branschen och kommer kontakta Bahar i framtiden för nya uppdrag. Skillnaden från en OK mäklare och en riktigt bra mäklare kommer verkligen fram i den här typen av marknad när "hantverket" blir mer avgörande när objekten inte säljer sig av sig själv.
Hade det stora nöjet att få sälja min lägenhet med Bahar där både köpare och säljare var mycket nöjda, precis det utfallet man önskar vid en bostadsaffär. Med en mycket bra lyhördhet., engagemang och strategi lyckades vi nå de mål vi satte tillsammans. Till er som önskar en framgångsrik, trygg och lyckad bostadsförsäljning så måste jag rekommendera Bahar.
Supernöjda! Skulle absolut använda Bahar vid en försäljning i framtiden.
Bahar var fantastisk. Mycket professionell och samtidigt varm och entusiastisk i sitt möte med människor. Jag kände mig fullkomligt trygg under hela processen. Fick alltid direkt svar när jag ringde. Dessutom fick jag ett slutpris högt över det väntade.
Givet det något osäkra marknadsläget hade mäklaren gett mig en initial indikation på förväntat slutpris som var i linje med vad liknande objekt sålts till och som hon senare reviderade upp i samband med antalet anmälda till visningen och i samband med själva visningen. Hon var engagerad och noga med allt, samt informerade mig löpande hur det gick vilket var uppskattat. Mycket nöjd med slutpriset.
Bahar är en otroligt duktig mäklare, som jag sålt med flera gånger. Hon har ett slags sjätte sinne för bostadsaffärer som aldrig missar, en metod med en matchmaking mellan köpare och bostäder som för mig som säljer är något alldeles extra. Varje gång har det också känts som ett väldigt gott samarbete och god dialog för att få till en bra affär. Jag har med varit mycket mycket nöjd med de priser mina bostäder gått för. Men Bahar har också en god dialog med köparna, hon gillar människor och det märks! Jag kommer absolut använda Bahar nästa gång jag ska sälja en lägenhet och det borde du också!
Erfaren och väldigt trygg att sälja med!
Superduktig och kunnig. Mycket bra!
Den bästa, trevligaste, mest lyhörda och målinriktade mäklare jag träffat. Kommer vända mig till Bahar utan tvekan nästa gång det är dags att byta bostad.
Förutom att hon har fått massa priser som årets mäklare så vågar jag säga att Bahar är en av Sveriges mest kompetenta mäklare. Hon besitter flera nivåer av färdigheter som jag tycker att en mäklare ska ha. Hon lämnar inget åt slumpen. Ärlig, rak, och engagerad. Hon har dessutom väldigt bra koll på marknaden. Slutresultatet blir att alla parter blir väldigt nöjda. Du är i trygga händer!
Bahars kunskap och kompetens var ovärderlig när vi skulle sälja lägenheten på en mycket turbulent och pessimistisk bomarknad. Jag är så glad att ha fått jobba med henne!
Mycket kompetent och professionell erfaren mäklare med engagemang och transparens som ledord. Dessutom trevlig och hjälpsam mot alla inblandade. Jag valde mäklare med omsorg och kan inte annat än att varmt rekommendera Bahar!
Bahar är oerhört professionell, kompetent, engagerad, tydlig, hon har ett fantastiskt trevligt och vänligt sätt, inger förtroende och jag har känt med helt trygg i hela processen. Bästa mäklaren jag någonsin träffat. Överträffade alla förväntningar. Jag kan varmt rekommendera henne!
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde