Serviceminded, pålitlig, engagerad

Jag mäklar med omsorg i varje arbetsmoment, med stor kärlek till innerstaden och genuint intresse för människor. Jag drivs av att göra bra affärer, optimera mina försäljningar och ha roligt på vägen. Anlitar du mig kan du förvänta dig högsta kvalitet, noggrannhet och största engagemang.

Beatrice Anderberg Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Skulle absolut sälja med Beatrice igen! Lätt att få tag på, dedikerad, gav superbra tips och skötte budgivningen så bra.
Beatrice är Stockholms innerstads främsta mäklare. Annonsen var väldigt tilltalande och ledde till områdets mest klickade på Hemnet den veckan. Under hela processen så blev jag kontinuerligt uppdaterad och hon hade alltid ett glatt humör & höll samtidigt en professionell ton. Så jag kände stort förtroende för henne under hela processen. Slutresultatet blev över förväntan och vet att det är tack vare hennes goda relation med spekulanterna & köparna. Helt enkelt en härlig och otroligt ambitiös mäklare som jag kan rekommendera till alla med högt ställda krav. Tack Beatrice!
Beatrice är Stockholms bästa mäklare! Jag valde att ha möte med fem av de mest rekommenderade i innerstan och redan på första mötet kände jag att det var givet att jag skulle välja att sälja med Beatrice. Hon genomsyrade tydligt att hon är en mäklare som både är personlig och professionell, mot mig som säljare såväl som mot köpare. Detta bevisades under hela processen i form av realistisk värdering, trevlig och tydlig kommunikation, värdefulla råd och att hon alltid gav det lilla extra. Jag kommer definitivt att sälja med Beatrice i framtiden igen - en härligare mäklare kan man inte hitta!
Beatrice är en toppenmäklare som jobbar hårt med hög energi i varenda del av affären. Hon är pålitlig, tydlig och noggrann och det märks att hon är erfaren. Kan varmt rekommendera!
Fantastiskt engagerad, lyhörd och påläst. Rekommenderas starkt!
Extremt proffsig och duktig mäklare, höll mig kontinuerligt uppdaterad och lyssnade på mina önskemål och förväntningar. Hjälpte till utöver förväntan både innan och efter försäljningen samt stängde affären på en nivå som var över förväntan. Kan varmt rekommenderas!
Beatrice är ett riktigt proffs, med mycket känsla och engagemang. Jag kände det som att vi gjorde det tillsammans hela vägen.
Beatrice är en fenomenal mäklare med god känsla för försäljning enda in fingerspetsarna. Hon lyckades få ett dunderpris på vår bostad långt över förväntan och var ett bra bollplank i vår pressade situation. Dessutom var köparen väldigt nöjd vilket är ett bevis på att hon även sköter spekulantkontakten väl. Vi kan rekommendera Beatrice till alla där ute som ska sälja! Queen B!
Vi är oerhört nöjda med Beatrice insats. Hon är lugn och sansad, kommunicerar på ett struktuerat och adekvat sätt. Belastade inte oss säljare med onödig information vilket vi uppskattade särskilt. Jobbade målmedvetet och metodiskt genom vilket hon sedermera uppnådde ett oerhört bra slutspris. Vi kommer anlita Beatrice igen om det blir aktuellt och kan utan att tveka rekommendera henne till andra.
Superduktig mäklare som sätter rätt förväntningar på slutpriset och levererar efter det plus lite till!
Beatrice är en fantastisk mäklare! Har rekommenderat henne till alla jag känner :)
Beatrice gjorde ett superbra jobb i samband med försäljningen av min bostaden. Hon var lugn, varm och informerande och värderingen som hon lämnade motsvarade slutpriset väl. Ett toppenjobb rakt igenom!
Redan vid första mötet fick vi ett väldigt bra intryck av Beatrice då hon presenterade sin affärsmodell och strategi på ett tydligt och inspirerande sätt. Hela processen flöt sedan på enligt överenskommen plan. Saker som vi uppskattade extra mycket var tydlighet, bra kommunikation, god rådgivning, förtroendeingivande och högt engagemang. Allt detta resulterade i en smidig och bra affär som vi känner oss väldigt nöjda med.
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde