Serviceminded, pålitlig, engagerad

Jag mäklar med omsorg i varje arbetsmoment, med stor kärlek till innerstaden och genuint intresse för människor. Jag drivs av att göra bra affärer, optimera mina försäljningar och ha roligt på vägen. Anlitar du mig kan du förvänta dig högsta kvalitet, noggrannhet och största engagemang.

Beatrice Anderberg Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Beatrice är en fenomenal mäklare med god känsla för försäljning enda in fingerspetsarna. Hon lyckades få ett dunderpris på vår bostad långt över förväntan och var ett bra bollplank i vår pressade situation. Dessutom var köparen väldigt nöjd vilket är ett bevis på att hon även sköter spekulantkontakten väl. Vi kan rekommendera Beatrice till alla där ute som ska sälja! Queen B!
Vi är oerhört nöjda med Beatrice insats. Hon är lugn och sansad, kommunicerar på ett struktuerat och adekvat sätt. Belastade inte oss säljare med onödig information vilket vi uppskattade särskilt. Jobbade målmedvetet och metodiskt genom vilket hon sedermera uppnådde ett oerhört bra slutspris. Vi kommer anlita Beatrice igen om det blir aktuellt och kan utan att tveka rekommendera henne till andra.
Superduktig mäklare som sätter rätt förväntningar på slutpriset och levererar efter det plus lite till!
Beatrice är en fantastisk mäklare! Har rekommenderat henne till alla jag känner :)
Beatrice gjorde ett superbra jobb i samband med försäljningen av min bostaden. Hon var lugn, varm och informerande och värderingen som hon lämnade motsvarade slutpriset väl. Ett toppenjobb rakt igenom!
Redan vid första mötet fick vi ett väldigt bra intryck av Beatrice då hon presenterade sin affärsmodell och strategi på ett tydligt och inspirerande sätt. Hela processen flöt sedan på enligt överenskommen plan. Saker som vi uppskattade extra mycket var tydlighet, bra kommunikation, god rådgivning, förtroendeingivande och högt engagemang. Allt detta resulterade i en smidig och bra affär som vi känner oss väldigt nöjda med.
Beatrice är den bästa mäklaren man kan tänka sig, hon har mäklat åt oss två gånger nu och vi har varit supernöjda båda gångerna. När det blir dags att sälja igen kommer vi kontakta Beatrice igen. Hon bryr sig om att det blir en bra affär för alla parter vilket är tryggt och lönsamt :)
Toppen!!
Beatrice var helt outstanding från start till mål i vår säljprocess. Letar du efter en intelligent och kunnig mäklare med fingertoppskänsla för varje detalj ska du välja Beatrice.
5 / 5

Mina försäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde