Serviceminded, pålitlig, engagerad

Jag mäklar med omsorg i varje arbetsmoment, med stor kärlek till innerstaden och genuint intresse för människor. Jag drivs av att göra bra affärer, optimera mina försäljningar och ha roligt på vägen. Anlitar du mig kan du förvänta dig högsta kvalitet, noggrannhet och största engagemang.

Beatrice Anderberg Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Bea var exakt den mäklaren vi hade kunnat drömma om för försäljningen av vår bostad. Hon lyckades få till ett slutpris som vi aldrig trott va möjligt. Hon var tydlig och uppdaterade oss genom hela processen. Vi är supernöjda med allt och kan rekommendera Bea till alla som vill ha en mäklare som kommer göra allt för er i hela affären.
Bea är inte bara ett proffs ut i fingerspetsarna, hon lyckas också med konsten att vara både trygg och målfokuserad på samma gång. Hon höll oss kontinueligt uppdaterade under processens gång och delade med sig av tankar och analyser. Bea har god kunskap om området och ett gediget nätverk som var till vår fördel. Vi skulle mer än gärna sälja med Bea igen, köpa också för den delen, Bea tar sig tid för varje enskilld spekulant, en viktig detalj som kan avgöra hela processen.
Vi är supernöjda med Beatrice, väldigt lyhörd, proffsig och målinriktad. Rekommenderas verkligen!
Har jobbat med Bea tidigare och lika nöjd då som nu. Proffsig, lyhörd, kommunikativ. Har inget dålig att säga!:)
Vi är så glada att vi kom i kontakt med Beatrice. Hon ingav ett stort förtroende från första mötet, och vi blev direkt entusiastiska över chansen att få göra det här som ett team. Beatrice presenterade en klar och tydlig plan – och vi föll verkligen för hennes målmedvetenhet. Under resans gång visade Beatrice prov på fingertoppskänsla, och vi var imponerade över hur hon tog ägandeskap över hela visningshelgen och budgivningen. Det fanns aldrig några frågetecken – Beatrice var trygg och säker genom hela processen. Hon visade stor professionalitet och vi är så tacksamma för allt arbete hon lade ner på försäljningen av vår lägenhet!
Beatrice är en fantastisk mäklare och jag kommer att rekommendera henne till alla mina vänner och släktingar.
Jag är MYCKET nöjd med med mäklarens insats. Jag tyckte vi hittade en bra balans mellan att göra lägenheten väldigt fin, samtidigt som det inte kändes som något väldigt tillrättalagt och konstgjort. Både i verkligheten och på hemnet. Jag tycker också att mäklaren höll en väldigt bra balans mellan seriositet och lättsamhet för mig och köparna. Jag kände mig väldigt trygg och hade fullt förtroende för mäklaren från första möte tills vi hade signerat. Lugn, tydlighet, rimlig förväntanshantering och tydlig kommunikation är ord som beskriver henne.
Beatrice har ett trevligt sätt, är ambitiös och seriös - vilket gav ett resultat vi är väldigt nöjda med!
Beatrice är en rakt igenom fantastisk mäklare! Hon visade från dag ett en oerhört proffsig inställning, med goda råd och tips till oss som säljare. Hennes tydlighet inger verkligen ett stort förtroende, och man kunde märka igenom hela processen att alla parter var nöjda med Beatrice som yttersta led i förmedlingen av lägenheten. Hon var på alla sätt och vis tillgänglig från start till mål - och införlivade utan undantag alla de aspekter som hon satte ut för försäljningen under vårt första möte. VARM rekommendation att välja Beatrice som mäklare!
Skulle absolut sälja med Beatrice igen! Lätt att få tag på, dedikerad, gav superbra tips och skötte budgivningen så bra.
Beatrice är Stockholms innerstads främsta mäklare. Annonsen var väldigt tilltalande och ledde till områdets mest klickade på Hemnet den veckan. Under hela processen så blev jag kontinuerligt uppdaterad och hon hade alltid ett glatt humör & höll samtidigt en professionell ton. Så jag kände stort förtroende för henne under hela processen. Slutresultatet blev över förväntan och vet att det är tack vare hennes goda relation med spekulanterna & köparna. Helt enkelt en härlig och otroligt ambitiös mäklare som jag kan rekommendera till alla med högt ställda krav. Tack Beatrice!
Beatrice är Stockholms bästa mäklare! Jag valde att ha möte med fem av de mest rekommenderade i innerstan och redan på första mötet kände jag att det var givet att jag skulle välja att sälja med Beatrice. Hon genomsyrade tydligt att hon är en mäklare som både är personlig och professionell, mot mig som säljare såväl som mot köpare. Detta bevisades under hela processen i form av realistisk värdering, trevlig och tydlig kommunikation, värdefulla råd och att hon alltid gav det lilla extra. Jag kommer definitivt att sälja med Beatrice i framtiden igen - en härligare mäklare kan man inte hitta!
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde