Möt Beatrice Anderberg

Serviceminded, pålitlig, engagerad!

Jag mäklar med omsorg i varje arbetsmoment, med stor kärlek till innerstaden och genuint intresse för människor. Jag drivs av att göra bra affärer, optimera mina försäljningar och ha roligt på vägen. Anlitar du mig kan du förvänta dig högsta kvalitet, noggrannhet och största engagemang.

Kontakta mig för en fri värdering
Beatrice Anderberg
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Beatrice är en otroligt skicklig och kunnig mäklare som skänker trygghet till både köpare och säljare. Hon agerar proffsigt i alla lägen och har ett varmt tillvägagångssätt.
Jag både köpte och sålde lägenhet med Beatrice och är väldigt nöjd med henne som mäklare. Tydlig och bra kommunikation genom hela processen. Fick även väldigt bra hjälp med egen styling och förslag på inköp inför visning.
Oerhört professionell med väl genomtänkt strategi, ödmjuk, ärlig och driven personlighet som skapar förtroende hos oss som säljare och för potentiella köpare.
Vi sålde vår lägenhet tillsammans med Beatrice och är mycket nöjda med resultatet. Beatrice är proffsig, engagerad och kommunikativ vilket gör att man känner sig trygg genom hela processen. Vi skulle absolut rekommendera Beatrice som mäklare!
Beatrice bidrog med precis det stöd och den kompetens vi behövde vid försäljningen av vår lägenhet. Övertygad om att hennes sätt att arbeta gjorde mycket för försäljningspriset som vi blev väldigt nöjda med. Uppskattade särskilt hur Beatrice tog kontroll över hela processen och var tydlig gentemot både oss som säljare och potentiella köpare om allt från hur budgivning ska ske till vilket nästa steg är och när det tas.
Beatrice är en oerhört trygg, transparent och pålitlig mäklare. Som säljare kände man sig prioriterad och inkluderad i hela försäljningsprocessen. Vi är oerhört nöjda och kan verkligen rekommendera Beatrice som mäklare!
Beatrice tog sig an den oroliga marknaden med trygghet och professionalitet. Hon visade stor kunskap i både försäljningsstrategi och service. Vi kan inget annat än att lyfta på hatten och tacka för en smidig och välskött försäljning. Rekommenderar starkt
Mycket driven, målinriktad, lyhörd och proffsig. Lätt att tycka om.
Beatrice är mycket kompetent, seriös och trevlig. Hon är snabb och effektiv men ändå noggrann och tydlig. Jag kan varmt rekommendera henne och skulle anlita henne igen vid behov.
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde