Serviceminded, pålitlig, engagerad!

Jag mäklar med omsorg i varje arbetsmoment, med stor kärlek till innerstaden och genuint intresse för människor. Jag drivs av att göra bra affärer, optimera mina försäljningar och ha roligt på vägen. Anlitar du mig kan du förvänta dig högsta kvalitet, noggrannhet och största engagemang.

Beatrice Anderberg Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Beatrice är mycket proffsig, allt fungerade väldigt bra. Vid en bostadsmarknad som började kännas lite osäker såg hon till att bostadsaffären slutade på bästa sätt.
Beatrice gjorde ett otroligt jobb med försäljningen och var stöttande under hela processen. Vi är supernöjda och nådde en prisnivå vi knappt vågade hoppas på!
Jag hoppades att vi skulle landa på en nivå lååångt under vad vi landade på. Jag kunde inte vara mer nöjd och friade nästan till henne av lycka efter försäljningen.
Rekommenderar varmt Beatrice som mäklare! Hon har varit suverän genom hela processen, finns tillgänglig o hör av sig, kunnig o erfaren, vänlig o trevlig! Glada hälsningar från säljare till lgh på Scheelegatan.
Beatrice gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår lägenhet. Beatrice höll oss uppdaterade under säljprocessen och gjorde sitt yttersta för att allt skulle gå i lås. Bara massa plus!
Bästa mäklaren vi har haft och vi har sålt och köpt ett antal bostäder.
Beatrice är den absolut bästa mäklaren jag jobbat med i Stockholm! Hon kan verkligen sin grej, har en väldigt god lokal kännedom, anpassade en bra strategi med allt från utgångspris, fotograferingsstil, timing av annons och sättet hon bearbetade budgivarna för att få bästa möjliga pris på lägenheten. Hon höll mig dessutom informerad i varje del av försäljningsprocessen på ett väldigt effektivt sätt. Jag har jobbat med flertalet mäklare i Sthml tidigare och Beatrice är nog den absolut proffsigaste och vassaste av de alla! Jag rekommenderar varmt Beatrice!
Så otroligt nöjd med Beatrice och hennes insats, och hade inte kunnat önska mig en bättre mäklare. Hon är otroligt engagerad och driven, och detta resultat hade aldrig varit möjligt utan henne! Hon fick mig att känna mig trygg igenom hela processen och jag ser verkligen fram emot att samarbeta med henne igen! Hon är en stjärna!
Supernöjd! Kändes tryggt genom hela processen, kommer rekommendera Beatrice till alla jag känner :)
Beatrice är ett superproffs ut i fingerspetsarna. Hon är lugn, trygg och säker - lotsar igenom processen med tydlighet så att hela affären löper smidigt och förutsägbart från start till slut för både säljare och köpare. Dessutom är delar Beatrice med sig av sin charmiga personlighet så vårt samarbete har vart otroligt kul och lärorikt samt inte minst givande!
Genomgående trygg och bra upplevelse. Beatrice är kunnig, lugn, ärlig och transparent. Dessutom trevlig och varm. Det tänker jag är optimalt både för säljaren och köparen.
Beatrice gjorde ett väldigt stabilt jobb från förberedelser till signing vilket gav oss förutsättningar att nå ett fantastiskt slutpris!
Slutpriset blev över förväntan. Beatrice är en otroligt engagerad, duktig, trevlig och professionell mäklare. Hon ger det 110% och man känner snabbt förtroende för henne. Vi kommer definitivt att anlita henne igen.
Bea var exakt den mäklaren vi hade kunnat drömma om för försäljningen av vår bostad. Hon lyckades få till ett slutpris som vi aldrig trott va möjligt. Hon var tydlig och uppdaterade oss genom hela processen. Vi är supernöjda med allt och kan rekommendera Bea till alla som vill ha en mäklare som kommer göra allt för er i hela affären.
Bea är inte bara ett proffs ut i fingerspetsarna, hon lyckas också med konsten att vara både trygg och målfokuserad på samma gång. Hon höll oss kontinueligt uppdaterade under processens gång och delade med sig av tankar och analyser. Bea har god kunskap om området och ett gediget nätverk som var till vår fördel. Vi skulle mer än gärna sälja med Bea igen, köpa också för den delen, Bea tar sig tid för varje enskilld spekulant, en viktig detalj som kan avgöra hela processen.
Vi är supernöjda med Beatrice, väldigt lyhörd, proffsig och målinriktad. Rekommenderas verkligen!
Har jobbat med Bea tidigare och lika nöjd då som nu. Proffsig, lyhörd, kommunikativ. Har inget dålig att säga!:)
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde