Möt Beatrice Anderberg

Serviceminded, pålitlig, engagerad!

Jag mäklar med omsorg i varje arbetsmoment, med stor kärlek till innerstaden och genuint intresse för människor. Jag drivs av att göra bra affärer, optimera mina försäljningar och ha roligt på vägen. Anlitar du mig kan du förvänta dig högsta kvalitet, noggrannhet och största engagemang.

Beatrice Anderberg | Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Beatrice Anderberg
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Supernöjd med Beatrice på alla sätt! Rekomenderas stark!
Bea är en stjärna! Hon hjälpte oss att sälja vår bostad på Kungsholmen. Vi var tydliga med att vi ville ha en snabb försäljning då vi hade hittat en ny lägenheten vi ville köpa. På mindre än 48 timmar hade vi fotat, lagt ut lägenheten, haft privatvisning och sålt lägenheten, dessutom till ett pris vi är nöjda med. Toppmäklare!
Beatrice är en stjärna! Hon är professionell, noggrann och engagerar sig in i minsta detalj. Ingenting lämnas åt slumpen. Vi är så nöjda med både processen och resultatet av försäljningen!
Rekommenderar Bea starkt som mäklare! Hon var lyhörd, högt engagemang och gjorde det lilla extra. Hon fick mig att känna mig trygg under hela processen. Jag är mycket tacksam att jag valde Bea som mäklare för min försäljning och kommer välja henne igen för framtida försäljningar!
Med en otroligt hög förståelse och fingertoppskänsla för personer och detaljer har Beatrice, återigen, levererat ett fantastiskt resultat. När kundnöjdhet inte bara är något som ger omdöme på ett papper så skapar Beatrice en kundupplevelse genom hela processen som alltid överträffar förväntan. Trots isolerad marknad lyckades hon dessutom hitta en perfekt affär där både vi som säljare och köpare är nöjda med utfallet. Vi rekommenderar Beatrice till alla som söker en trygg, bekväm och genomgående fantastisk process!
Beatrice var proffsig, engagerad och framförallt väldigt strategisk. Det var en trygghet att sälja med henne hela vägen!
Beatrice skötte processen exemplariskt och jobbade ihärdigt för att få ett avslut under svåra marknadsförhållanden.
Beatrice är en otroligt skicklig och kunnig mäklare som skänker trygghet till både köpare och säljare. Hon agerar proffsigt i alla lägen och har ett varmt tillvägagångssätt.
Jag både köpte och sålde lägenhet med Beatrice och är väldigt nöjd med henne som mäklare. Tydlig och bra kommunikation genom hela processen. Fick även väldigt bra hjälp med egen styling och förslag på inköp inför visning.
Oerhört professionell med väl genomtänkt strategi, ödmjuk, ärlig och driven personlighet som skapar förtroende hos oss som säljare och för potentiella köpare.
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde