Serviceminded, pålitlig, engagerad!

Jag mäklar med omsorg i varje arbetsmoment, med stor kärlek till innerstaden och genuint intresse för människor. Jag drivs av att göra bra affärer, optimera mina försäljningar och ha roligt på vägen. Anlitar du mig kan du förvänta dig högsta kvalitet, noggrannhet och största engagemang.

Beatrice Anderberg Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Beatrice är en oerhört trygg, transparent och pålitlig mäklare. Som säljare kände man sig prioriterad och inkluderad i hela försäljningsprocessen. Vi är oerhört nöjda och kan verkligen rekommendera Beatrice som mäklare!
Beatrice tog sig an den oroliga marknaden med trygghet och professionalitet. Hon visade stor kunskap i både försäljningsstrategi och service. Vi kan inget annat än att lyfta på hatten och tacka för en smidig och välskött försäljning. Rekommenderar starkt
Mycket driven, målinriktad, lyhörd och proffsig. Lätt att tycka om.
Beatrice är mycket kompetent, seriös och trevlig. Hon är snabb och effektiv men ändå noggrann och tydlig. Jag kan varmt rekommendera henne och skulle anlita henne igen vid behov.
Beatrice är mycket proffsig, allt fungerade väldigt bra. Vid en bostadsmarknad som började kännas lite osäker såg hon till att bostadsaffären slutade på bästa sätt.
Beatrice gjorde ett otroligt jobb med försäljningen och var stöttande under hela processen. Vi är supernöjda och nådde en prisnivå vi knappt vågade hoppas på!
Jag hoppades att vi skulle landa på en nivå lååångt under vad vi landade på. Jag kunde inte vara mer nöjd och friade nästan till henne av lycka efter försäljningen.
Rekommenderar varmt Beatrice som mäklare! Hon har varit suverän genom hela processen, finns tillgänglig o hör av sig, kunnig o erfaren, vänlig o trevlig! Glada hälsningar från säljare till lgh på Scheelegatan.
Beatrice gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår lägenhet. Beatrice höll oss uppdaterade under säljprocessen och gjorde sitt yttersta för att allt skulle gå i lås. Bara massa plus!
Bästa mäklaren vi har haft och vi har sålt och köpt ett antal bostäder.
Beatrice är den absolut bästa mäklaren jag jobbat med i Stockholm! Hon kan verkligen sin grej, har en väldigt god lokal kännedom, anpassade en bra strategi med allt från utgångspris, fotograferingsstil, timing av annons och sättet hon bearbetade budgivarna för att få bästa möjliga pris på lägenheten. Hon höll mig dessutom informerad i varje del av försäljningsprocessen på ett väldigt effektivt sätt. Jag har jobbat med flertalet mäklare i Sthml tidigare och Beatrice är nog den absolut proffsigaste och vassaste av de alla! Jag rekommenderar varmt Beatrice!
Så otroligt nöjd med Beatrice och hennes insats, och hade inte kunnat önska mig en bättre mäklare. Hon är otroligt engagerad och driven, och detta resultat hade aldrig varit möjligt utan henne! Hon fick mig att känna mig trygg igenom hela processen och jag ser verkligen fram emot att samarbeta med henne igen! Hon är en stjärna!
Supernöjd! Kändes tryggt genom hela processen, kommer rekommendera Beatrice till alla jag känner :)
Beatrice är ett superproffs ut i fingerspetsarna. Hon är lugn, trygg och säker - lotsar igenom processen med tydlighet så att hela affären löper smidigt och förutsägbart från start till slut för både säljare och köpare. Dessutom är delar Beatrice med sig av sin charmiga personlighet så vårt samarbete har vart otroligt kul och lärorikt samt inte minst givande!
Genomgående trygg och bra upplevelse. Beatrice är kunnig, lugn, ärlig och transparent. Dessutom trevlig och varm. Det tänker jag är optimalt både för säljaren och köparen.
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde