Lång erfarenhet, engagemang och hårt jobb

Efter 21 år i branschen och 17 år som fastighetsmäklare vet jag vad som krävs för en lyckad bostadsaffär. Kundnöjdhet och högsta slutpris står alltid i fokus och jag lägger alltid ner mitt fulla engagemang i varje affär och älskar att göra det lilla extra. Det finns inga genvägar och det enda som gäller är hårt arbete och att hålla hög kvalité genom hela affären.

Carina Käll Knaust Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Carina är en erfaren, driven och mycket trevlig mäklare som hjälpte oss till en väldigt bra affär under en annars rätt skakig marknad. Vi har bara gott att säga om henne.
Vår försäljning överträffade alla förväntningar och vi har bara gott att säga om Carina. Kan verkligen rekommendera henne!
Carina är trevlig, engagerad och ett bra bollplank.
Jag har sålt några lägenheter förut men aldrig träffat en mer engagerad mäklare än Carina! Hon är toppen på alla sätt och vis! Lyhörd, trevlig, inkännande, ärlig och väldigt lätt att samarbeta med. Högsta betyg helt enkelt! Jag kände mig trygg genom hela affären. Jag kommer anlita Carina igen och jag kommer rekommendera henne till alla jag känner!
Carina är väldigt trevlig, otroligt proffsig, lyhörd och genuin med mycket erfarenhet och är trygg i alla steg genom försäljningen. Rekommender henne varmt, är supernöjd.
Carina gjorde att jag kände mig säker och lugn under hela förloppet, hon är positiv, professionell och kunnig. För mig som bor utomlands hade jag förväntat mig att jag inte skulle kunna vara särskilt delaktig i försäljningen, men Carina imponerade genom att ständigt uppdatera mig om läget, och om problem uppstod löste hon det direkt. Hon hade flertal privatvisningar och var ofta tillgänglig både för mig och för köpare vilket var ett stort plus. Jag skulle absolut sälja med henne igen!
Jag är mycket nöjd med min mäklare och hennes engagemang. Kan rekommendera henne på det varmaste.
Carina är mycket lyhörd och målinriktad. Processen gick väldigt smidigt från början till slut och slutpriset blev mycket över förväntan. Carina gör det som det som behövs för att ge både köpare och säljare bästa service så som t.ex. extravisningar för de spekulanter som inte kunde komma på ordinarie visningar. Hon gav också råd och input under processens gång vilket underlättade beslutsfattande. Jag kan verkligen rekommendera Carina som mäklare.
Carina har visat vilka professionella kunskaper hon har och hon har visat stora kunnighet och stora kompetens under hela försäljnings-processen. Alla mina samtal med henne har känts väldigt betryggande och hon är positivinriktade mot att uppnå maximal resultat.
4.9 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde