Möt Carina Käll Knaust

Lång erfarenhet, engagemang och hårt jobb

Efter 22 år i branschen och 18 år som fastighetsmäklare vet jag vad som krävs för en lyckad bostadsaffär. Kundnöjdhet och högsta slutpris står alltid i fokus och jag lägger alltid ner mitt fulla engagemang i varje affär och älskar att göra det lilla extra. Det finns inga genvägar och det enda som gäller är hårt arbete och att hålla hög kvalité genom hela affären.

Carina Käll Knaust | Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Carina Käll Knaust
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Ambitiös, driven, och ärlig!
Carina var mycket professionell och lyhörd för våra önskemål. Trots en svår marknad under hösten 2022 lyckades Carina, tack vare sin gedigna erfarenhet, nå ett avslut som alla var nöjda med. Det var ett nöje att jobba med henne under hela säljprocessen och vi skulle, utan att tveka, rekommendera henne till våra vänner.
Kan varmt rekommendera Carina. Tack vare hennes engagemang gick vår försäljning över förväntan. Genom hela processen har hon varit väldigt lyhörd, tillmötesgående och hjälpsam. Hon är verkligen kunnig och lätt att arbeta med. Kommer absolut anlita henne igen nästa gång vi ska sälja.
Carina är en erfaren, driven och mycket trevlig mäklare som hjälpte oss till en väldigt bra affär under en annars rätt skakig marknad. Vi har bara gott att säga om henne.
Vår försäljning överträffade alla förväntningar och vi har bara gott att säga om Carina. Kan verkligen rekommendera henne!
4.9 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde