Lång erfarenhet, engagemang och hårt jobb

Efter 18 år i branschen och 14 år som fastighetsmäklare vet jag vad som krävs för en lyckad bostadsaffär. Kundnöjdhet och högsta slutpris står alltid i fokus och jag lägger alltid ner mitt fulla engagemang i varje affär och älskar att göra det lilla extra. Det finns inga genvägar och det enda som gäller är hårt arbete och att hålla hög kvalité genom hela affären.

Carina Käll Knaust Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Carina är en bra mäklare med mycket erfarenhet som var precis det jag letade efter för att sälja min etta på Södermalm. Lätt att ha och göra med och lösningsorienterad!
Jag blev rekommenderad att gå via Carina för att sälja min lägenhet av en vän. Carina har lång erfarenhet och det märks. Hon är trevlig, lyhörd och mycket professionell. Rekommenderas varmt!
Mycket kompetent, saklig, lugn, positiv.
Finns bara positivt att säga om Carina! Hade privatvisningar och extra visningar och jobbade stenhårt för att nå målen GRYMT! Hög social kompetens och kunnig! Anlitar henne vid nästa försäljning samt rekommenderar vidare till vänner och bekanta.
Sålt med Carina tre gånger och är lika nöjd varje gång.
4.9 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde