Lång erfarenhet, engagemang och hårt jobb

Efter 18 år i branschen och 14 år som fastighetsmäklare vet jag vad som krävs för en lyckad bostadsaffär. Kundnöjdhet och högsta slutpris står alltid i fokus och jag lägger alltid ner mitt fulla engagemang i varje affär och älskar att göra det lilla extra. Det finns inga genvägar och det enda som gäller är hårt arbete och att hålla hög kvalité genom hela affären.

Carina Käll Knaust Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Professionell uti fingerspetsarna! Det är andra gången vi anlitat Carina, och kommer att göra det igen. Strategisk, ärlig, trygg, kunnig, trevlig, intresserad, ERFAREN och som skrivits ovan - proffsig!
Carina är en mycket engagerad, social och erfaren mäklare. Hon är positiv och har en härlig energi! Jag är nöjd med Carinas insats och rekommenderar henne varmt!
Påläst, engagerad, kunnig, förtroendeingivande. Rekommenderar varmt!
Carina gjorde ett fantastiskt jobb! Hon är oerhört engagerad, driven och proffsig – och överträffade alla våra förväntningar! Med hennes långa erfarenhet och stora kunnande känns det tryggt att anlita Carina. Vi har sålt med henne flera gånger och rekommenderar henne alltid till vänner och kollegor.
Väldigt tydligt upplägg och planering från första mötet. Fortlöpande återkoppling och öppen dialog genom hela försäljningen. Är väldigt tacksam för hur smidigt allt gick och kan varmt rekommendera Carina vidare!
Carina är en bra mäklare med mycket erfarenhet som var precis det jag letade efter för att sälja min etta på Södermalm. Lätt att ha och göra med och lösningsorienterad!
Jag blev rekommenderad att gå via Carina för att sälja min lägenhet av en vän. Carina har lång erfarenhet och det märks. Hon är trevlig, lyhörd och mycket professionell. Rekommenderas varmt!
4.9 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde