Lång erfarenhet, engagemang och hårt jobb

Efter 18 år i branschen och 14 år som fastighetsmäklare vet jag vad som krävs för en lyckad bostadsaffär. Kundnöjdhet och högsta slutpris står alltid i fokus och jag lägger alltid ner mitt fulla engagemang i varje affär och älskar att göra det lilla extra. Det finns inga genvägar och det enda som gäller är hårt arbete och att hålla hög kvalité genom hela affären.

Carina Käll Knaust Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Mycket kompetent, saklig, lugn, positiv.
Finns bara positivt att säga om Carina! Hade privatvisningar och extra visningar och jobbade stenhårt för att nå målen GRYMT! Hög social kompetens och kunnig! Anlitar henne vid nästa försäljning samt rekommenderar vidare till vänner och bekanta.
Sålt med Carina tre gånger och är lika nöjd varje gång.
Mäklaren värderade lägenheten lägre än den visade sig gå senare, men det gjorde även andra mäklare som värderade den ännu lägre.
Carina hjälpte oss på mindre än 5 dagar att sälja våran lägenhet. *Måndag fota lägenheten. *Tisdag lägenheten låg på Hemnet. *Onsdag mätte upp lägenheten en extra gång. *Torsdag förhandsvisning. *Fredag sålde lägenheten. Vi är så nöjda. Jag kan varmt rekommenderar Carina som mäklare. Hon är både kunnig, driven och serviceminded. Hon fanns nära tillhands och agerade mycket snabbt.
Kan starkt rekommendera Carina, fantastiskt engagerad och positiv!
4.9 / 5

Mina försäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde