Möt Carina Käll Knaust

Lång erfarenhet, engagemang och hårt jobb

Efter 22 år i branschen och 18 år som fastighetsmäklare vet jag vad som krävs för en lyckad bostadsaffär. Kundnöjdhet och högsta slutpris står alltid i fokus och jag lägger alltid ner mitt fulla engagemang i varje affär och älskar att göra det lilla extra. Det finns inga genvägar och det enda som gäller är hårt arbete och att hålla hög kvalité genom hela affären.

Carina Käll Knaust | Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Carina Käll Knaust
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Carina är grym! Hon gör inte bara det lilla extra, utan extra allt. Bästa mäklaren jag har haft.
Jag tycker att mäklaren under hela processen visat stor kompetens, erfarenhet och trevlig attityd
Carina är one of a kind - otroligt professionell, engagerad, kommunikativ och trevlig! Höll oss uppdaterade under hela processen och vi kände oss väldigt trygga hela vägen. Dessutom är hon en duktig förhandlare som lyckades få till ett bra slutpris under en i övrigt skakig marknad. Rekommenderar starkt!
Trygg, påläst. Har svar på alla frågor. Ligger ett steg före och förbereder processen väl. Stort kontaktnät med stylister, städ, målare och allt runt ikring som behövs. Svarar alltid direkt eller ringer upp. Hjälpte även till med vår köpprocess inför kommande bostadsköp. Hjälpte även flera av de potentiella köparna i deras planering inför budgivning. Positiv och glad vilket smittar av sig. En perfekt mäklare
Ambitiös, driven, och ärlig!
Carina var mycket professionell och lyhörd för våra önskemål. Trots en svår marknad under hösten 2022 lyckades Carina, tack vare sin gedigna erfarenhet, nå ett avslut som alla var nöjda med. Det var ett nöje att jobba med henne under hela säljprocessen och vi skulle, utan att tveka, rekommendera henne till våra vänner.
4.9 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde