Förtroendeingivande, engagerad och med lång erfarenhet

Med över tio års erfarenhet som fastighetsmäklare, och även en utbildning som civilekonom, har jag en god och bred kunskap inom yrket. För att ditt livs största affär ska bli så lyckad som möjligt lägger jag ner ett stort engagemang genom hela processen, såväl innan som under och efter.

Carolin Svensson Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Vi är så himla nöjda! Vi köpte lägenheten via Caroline så vi har sett hur hon jobbar mot både köpare och säljare och kan verkligen rekommendera henne. Stockholms trevligaste mäklare som jobbar stenhårt för att alla skall bli nöjda med processen :)
Verkligen jättenöjd - allt var tydligt, klart och framför allt snabbt och smidigt. Extra plus för att hon var lätt att få tag i och snabb att svara på mejl/sms/tfn. Rekommenderas varmt
Att jobba med Caroline var fantastiskt. Tydlig, strukturerad, kunnig och proffsig.
Stockholms bästa mäklare!
Vi fick inte helt ut det som fyra mäklare värderat lägenheten till men är ändå nöjda med Carolins jobb som helhet.
Carolin gav många extra visningar utöver de öppna visningarna torsdag, söndag och måndag till flera både nya och återkommande intressenter, vilket var en vinnande strategi. Hon var väldigt smart taktisk, öppen i diskussioner med båda säljare/köpare och hårt arbetande. Rekommenderas!
4.9 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde