Förtroendeingivande, engagerad och med lång erfarenhet

Med över tio års erfarenhet som fastighetsmäklare, och även en utbildning som civilekonom, har jag en god och bred kunskap inom yrket. För att ditt livs största affär ska bli så lyckad som möjligt lägger jag ner ett stort engagemang genom hela processen, såväl innan som under och efter.

Carolin Svensson Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Verkligen jättenöjd - allt var tydligt, klart och framför allt snabbt och smidigt. Extra plus för att hon var lätt att få tag i och snabb att svara på mejl/sms/tfn. Rekommenderas varmt
Att jobba med Caroline var fantastiskt. Tydlig, strukturerad, kunnig och proffsig.
Stockholms bästa mäklare!
Vi fick inte helt ut det som fyra mäklare värderat lägenheten till men är ändå nöjda med Carolins jobb som helhet.
Carolin gav många extra visningar utöver de öppna visningarna torsdag, söndag och måndag till flera både nya och återkommande intressenter, vilket var en vinnande strategi. Hon var väldigt smart taktisk, öppen i diskussioner med båda säljare/köpare och hårt arbetande. Rekommenderas!
Otroligt tillmötesgående, jag kände mig väldigt trygg och kände tillit till henne.
Carolin visade genom hela försäljningsprocessen ett grymt engagemang och starkt driv samt välvilja både gentemot köpare och säljare. Jag befann mig på annan ort utomlands under försäljningen men kände mig ändå hela tiden väldigt trygg med Carolin som mäklare. Carolin hanterade kontakten med min hyresgäst och höll mig ständigt uppdaterad. Jag kan varmt rekommendera att anlita Carolin vid din försäljning!!
Carolin helped me to sell my apartment, when I was abroad and I couldn’t come to Sweden because of Covid. She was patient for all my questions and very diligent and efficient. I recommend Carolin for everyone who is thinking of selling an apartment in Stockholm
4.9 / 5

Mina försäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde