Förtroendeingivande, engagerad och med lång erfarenhet

Med över tio års erfarenhet som fastighetsmäklare, och även en utbildning som civilekonom, har jag en god och bred kunskap inom yrket. För att ditt livs största affär ska bli så lyckad som möjligt lägger jag ner ett stort engagemang genom hela processen, såväl innan som under och efter.

Carolin Svensson Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Sälj mer Carolin!
Carolin gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja min lägenhet. Hon är strategisk, lyhörd och mycket kommunikativ. Hon visade alltid lägenheten för alla som ville se den en extra gång utöver ordinarie visningstid. Jag kände mig otroligt trygg med Carolin från start till slut. Hon får mina varmaste rekommendationer, otroligt professionell!
Karolin är the bäst mäklare.
Det märks att Carolin är en erfaren mäklare när man arbetar med henne; hon hade stenkoll på hela processen från början till slut och höll mig uppdaterad hela tiden - kändes tryggt och ordning och reda. Även spekulanterna verkade känna sig väl omhändertagna och trygga i processen. Ni borde absolut välja henne som er mäklare!
Kan varmt rekommendera Carolin! Mycket proffsig från start till mål! Det märks att hon har många års erfarenhet av mäklarjobbet. Tveka inte att kontakta henne om du går i säljtankar!
Vi är så himla nöjda! Vi köpte lägenheten via Caroline så vi har sett hur hon jobbar mot både köpare och säljare och kan verkligen rekommendera henne. Stockholms trevligaste mäklare som jobbar stenhårt för att alla skall bli nöjda med processen :)
4.9 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde