Möt Carolin Svensson

Förtroendeingivande, engagerad och med lång erfarenhet

Med 13 år som fastighetsmäklare, och även en utbildning som civilekonom, har jag en god och bred kunskap inom yrket. För att ditt livs största, och kanske bästa, affär ska bli så lyckad som möjligt lägger jag ner ett stort engagemang genom hela processen, såväl innan som under och efter. Det är viktigt för mig att du som kund känner dig trygg och med min långa erfarenhet som mäklare vet jag vad som krävs för att du ska få ut det bästa priset för din bostad. Min ambition med varje förmedling är att ni som kunder ska vara så nöjda med min tjänst att ni rekommenderar mig vidare till vänner, familj och bekanta!

Carolin Svensson | Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Carolin Svensson
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Vi har tidigare sålt vår lägenhet med Carolin och denna gång vårt hus. Vi har varit fantastiskt nöjda båda gångerna. Hon har en fingertoppskänsla som få mäklare har. Carolin är även lugn,alltid anträffbar och kan sin sak vilket gör att både köpare och säljare kan känna sig trygga genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Carolin.
4.9 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde