Förtroendeingivande, engagerad och med lång erfarenhet

Med 13 år som fastighetsmäklare, och även en utbildning som civilekonom, har jag en god och bred kunskap inom yrket. För att ditt livs största, och kanske bästa, affär ska bli så lyckad som möjligt lägger jag ner ett stort engagemang genom hela processen, såväl innan som under och efter. Det är viktigt för mig att du som kund känner dig trygg och med min långa erfarenhet som mäklare vet jag vad som krävs för att du ska få ut det bästa priset för din bostad. Min ambition med varje förmedling är att ni som kunder ska vara så nöjda med min tjänst att ni rekommenderar mig vidare till vänner, familj och bekanta!

Carolin Svensson Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Om man ska ha en riktigt bra mäklare så vill man ha Carolin Svensson, hon är väldigt lyhörd, trevlig och proffsig. Jag vart väldigt nöjd med Carolin och rekommenderar henne varmt.
Carolin är en fantastisk mäklare och detta är tredje gången vi anlitat henne med en lyckad bostadsförsäljning!
Underbar mäklare som verkligen tar hand om försäljningen och spekulanterna. Varma rekommendationer
Alltid anträffbar och grym på att återkoppla. Så nöjd med Caroline som mäklare, kan varmt rekommendera henne :)
Under hela säljprocessen har Carolin gett ett fantastiskt bemötande,varit lyhörd,ödmjuk och driven. Utöver hennes tillgänglighet och sitt personliga engagemang har hon dessutom levererat ett resultat långt över förväntan. Kan varmt rekommendera att sälja med Carolin.
Världens bästa mäklare!
4.9 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde