Möt Charlotta Larsson

Engagerad och rekommenderad Gotländska med 10 års erfarenhet

Jag älskar mitt jobb till 100 %, i såväl uppåt- som nedåtgående marknad! Jag bygger långsiktiga kundrelationer med förtroende, driv och genuint engagemang och intresse för varje affärs stora betydelse. Nöjda kunder kommer åter år efter år och ger rekommendationer, punkt! Låt oss skapa en långvarig relation!

Charlotta Larsson | Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Charlotta Larsson
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Vill du ha den bästa mäklaren i Stockholm så välj Lotta. Ett fantastiskt samarbete över två lägenhetsförsäljningar som har funkat över förväntan både gånger.
Lotta är trygg och tydlig och hon drev processen fantastiskt bra! Jag valde henne för att kemin kändes rätt och det var den. Lotta var också klok och balanserade mina förväntningar och min oro trovärdigt och realistiskt. Både affären och processen blev väldigt bra!
Charlotta var både personlig och professionell. Genom hela försäljningsprocessen märktes det tydligt att Charlotta har en gedigen erfarenhet och en målmedvetenhet som gav oss ett resultat vi var mycket nöjda med. Vi kommer anlita Charlotta igen och kan varmt rekommendera henne till andra som går i försäljningstankar.
Bästa tänkbara mäklare med mycket hög kompetens i säljprocess och även bra att förstå den mänskliga aspekten av försäljning i form av de känslor som ofta förknippas med att sälja sitt hem.
Är du på jakt efter en erfaren, personlig och extremt kompetent mäklare så ska du samarbeta med Lotta. Dessutom så är hon väldigt trevlig, pålitlig, stabil och lyhörd samt bra på att få människor att trivas.
Möjligen att mäklaren genom sitt nätverk av kunder överträffade utgångspriset på en hög nivå!
Andra gången vi tar hjälp av Lotta vid försäljning av lägenhet och vi har varit lika nöjda båda gångerna. Otroligt proffsig och engagerad!
4.9 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde