Engagerad och rekommenderad Gotländska med 10 års erfarenhet

Jag älskar mitt jobb till 100 %, i såväl uppåt- som nedåtgående marknad! Jag bygger långsiktiga kundrelationer med förtroende, driv och genuint engagemang och intresse för varje affärs stora betydelse. Nöjda kunder kommer åter år efter år och ger rekommendationer, punkt! Låt oss skapa en långvarig relation!

Charlotta Larsson Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Engagerad, genuin och kompetenst vilket gjorde oss trygga genom hela processen.
Vi sålde vår lägenhet på distans men det löste Charlotta utan svårigheter. Genuin, noggrann och alltid med bra kommunikation. Rekommenderas varmt!
En duktig och kunnig mäklare som vet vad som behöver göras.
Jag anlitade Lotta efter att ha mött henne på några visningar. När jag själv skulle sälja min lägenhet kändes det självklart att kontakta Lotta då hon gett ett förtroendeingivande intryck. Lotta gav tydliga råd om hur vi skulle göra för att försäljningen skulle bli så bra som möjligt. Lotta var därtill under hela processen effektiv, professionell och påläst. Det kändes tryggt att ha henne som mäklare och hon höll mig löpande informerad om läget vilket gjorde att jag kunde slappna av. Jag kommer att anlita Lotta vid nästa försäljning och jag rekommenderar henne varmt till alla som vill ha en mäklare som är erfaren, engagerad och genuin, och den absoluta motsatsen till alla mäklarfördomar du har.
Jag har många vänner som använt sig av Charlotta och alla är så nöjda med samarbete och resultat.
Jag har flera vänner som har en mycket positiv upplevelse av att anlita Charlotta
Vi har jobbat med Lotta i flera försäljningar och rekommenderat till många andra. Hon är Stockholms bästa mäklare innanför tullarna. Ingen tvekan.
Lotta är en förtroendeingivande, erfaren och engagerande person att ha vid sin sida under sin lägenhetsförsäljning. Vi ser fram emot fler framtida försäljningar!
Det är andra gången vi säljer med Charlotta. Fortroende är allt i stora affärer och vi väljer att återvända till charlotta för våra lägenhetsaffärer!
Det har varit en fröjd att sälja min lägenhet med Lottas hjälp. Jag har sålt och köpt ett antal lägenheter under mina år. Har aldrig känt mig så lugn och uppdaterad genom hela försäljningen. Lotta hade full koll och tog kommandot genom hela processen. Hon är ett fullblodsproffs!
Detta var andra tillfället jag säljer min lägenhet med Lotta och precis som förra gången är jag supernöjd. Lotta är såväl erfaren som lyhörd och väldigt lätt att tycka om. Slutresultatet blev långt bättre än vad vi båda hade kunnat hoppas på!
Lotta är väldigt trevlig och hjälpsam, gjort ett fantastiskt jobb!
Lotta är en fantastisk mäklare, hon är ärlig, genuin och påläst.
Lotta är förutom trevlig ytterst seriös och kunnig. En bidragande faktor till att vi känner oss så nöjda är för att hon inte lämnade oss med en massa svåra beslut utan tog kontrollen, kom med lösningar och agerade. 5+
Otroligt driven och erfaren. Allt gick supersnabbt. Slutpriset var klart över förväntan.
4.9 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde