Möt Charlotta Larsson

Engagerad och rekommenderad Gotländska med 10 års erfarenhet

Jag älskar mitt jobb till 100 %, i såväl uppåt- som nedåtgående marknad! Jag bygger långsiktiga kundrelationer med förtroende, driv och genuint engagemang och intresse för varje affärs stora betydelse. Nöjda kunder kommer åter år efter år och ger rekommendationer, punkt! Låt oss skapa en långvarig relation!

Charlotta Larsson | Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Charlotta Larsson
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Andra gången vi tar hjälp av Lotta vid försäljning av lägenhet och vi har varit lika nöjda båda gångerna. Otroligt proffsig och engagerad!
Vi är jättenöjda med Lotta. Super seriös. Snabb på svars. Vi kan verkligen rekommendera henne.
Jag är verkligen jättenöjd med hur Lotta hanterade uppdraget. I en otroligt osäker och svårtolkad tid kändes det fantastiskt att ha henne som ordnade allt och verkligen ansträngde sig för att det skulle bli så bra som möjligt. Superproffsig!!!
En perfekt mäklare när marknaden är mer svårjobbad! Jag kan varmt rekommendera Charlotta. Hon är tydlig, professionell och trevlig. Hon lägger extra tid och krut på kontakter både med köpare och mig som säljare. Hon känner sin marknad och vet att lyfta fram bostadens fördelar, något som för mig ledde till en smidig och lyckad bostadsaffär.
Stockholms härligaste mäklare! Lotta är extremt lätt att tycka om och väldigt kunnig. I en stormig marknad hjälpte hon mig att ta svåra beslut. Rekommenderar henne varmt till alla jag känner :)
Charlotta gjorde ett mkt bra jobb i en väldigt utmanande marknad - jag kan rekommendera henne för försäljning i Vasastan
4.9 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde