Engagerad och rekommenderad Gotländska med 10 års erfarenhet

Jag älskar mitt jobb till 100 %, i såväl uppåt- som nedåtgående marknad! Jag bygger långsiktiga kundrelationer med förtroende, driv och genuint engagemang och intresse för varje affärs stora betydelse. Nöjda kunder kommer åter år efter år och ger rekommendationer, punkt! Låt oss skapa en långvarig relation!

Charlotta Larsson Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Charlotta var mitt i prick för oss från början till slut. Vi valde Charlotta på rekommendation av vänner som var mer än nöjda med sin försäljning. Lotta gav oss sin närvaro vid vårt första möte och förmedlade tydligt sin filosofi och inställning till kommande försäljning. Vi lät Charlotta ta kommandot under hela visning-/budgivningsprocessen vilket var ett vinnande drag. Vi kunde inte vara mer nöjda med vårt val av mäklare.
Charlotta utmärker sig bland andra mäklare i sitt genuina engagemang genom hela processen. Med ett både professionellt och personligt tillvägagångsätt så förmedlade hon en unik porträttering av lägenheten vilket också resulterade i bästa tänkbara resultat. Tack vare erfarenhet och sinne för detaljer så hade Charlotta vägledande input på frågor och noggrann information vid uppdateringar vilket upplevdes mycket förtroendeingivande. Sammanfattningsvis, alla rätt!
Jättetrevlig, strukturerad, ärlig och engagerat. Charlotta var genomgående professionell och transparent i hela försäljningsprocessen.
Charlotta var professionell och duktig, kan varmt rekommenderas!
Lotta skötte hela säljprocessen väldigt bra. Vi hade fått rekommendation av en nära bekant och nu rekommenderar vi gärna Lotta vidare!
Jag är supernöjd! Lotta är förtroendeingivande, engagerad, lyhörd och kunnig. Hon levererade 100% genom hela processen och säkrade ett slutpris långt över förväntan! Jag rekommenderar henne varmt!
4.9 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde