Engagerad och rekommenderad Gotländska med 10 års erfarenhet

Jag älskar mitt jobb till 100 %, i såväl uppåt- som nedåtgående marknad! Jag bygger långsiktiga kundrelationer med förtroende, driv och genuint engagemang och intresse för varje affärs stora betydelse. Nöjda kunder kommer åter år efter år och ger rekommendationer, punkt! Låt oss skapa en långvarig relation!

Charlotta Larsson Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Stockholms härligaste mäklare! Lotta är extremt lätt att tycka om och väldigt kunnig. I en stormig marknad hjälpte hon mig att ta svåra beslut. Rekommenderar henne varmt till alla jag känner :)
Charlotta gjorde ett mkt bra jobb i en väldigt utmanande marknad - jag kan rekommendera henne för försäljning i Vasastan
Otroligt glad över att vi valde Lotta, som vi fick rekommenderade av flera vänner efter deras lyckade försäljningar. Kände oss stöttade från start till mål. Skönt med en mäklare med grym lokalkännedom och lyhördhet både gentemot oss och spekulanter.
Lotta är en tio av tio mäklare med stenkoll på marknaden och inkännande kring säljaren och guidade mig rätt i alla lägen.
Engagerad, genuin och kompetenst vilket gjorde oss trygga genom hela processen.
Vi sålde vår lägenhet på distans men det löste Charlotta utan svårigheter. Genuin, noggrann och alltid med bra kommunikation. Rekommenderas varmt!
En duktig och kunnig mäklare som vet vad som behöver göras.
Jag anlitade Lotta efter att ha mött henne på några visningar. När jag själv skulle sälja min lägenhet kändes det självklart att kontakta Lotta då hon gett ett förtroendeingivande intryck. Lotta gav tydliga råd om hur vi skulle göra för att försäljningen skulle bli så bra som möjligt. Lotta var därtill under hela processen effektiv, professionell och påläst. Det kändes tryggt att ha henne som mäklare och hon höll mig löpande informerad om läget vilket gjorde att jag kunde slappna av. Jag kommer att anlita Lotta vid nästa försäljning och jag rekommenderar henne varmt till alla som vill ha en mäklare som är erfaren, engagerad och genuin, och den absoluta motsatsen till alla mäklarfördomar du har.
Jag har många vänner som använt sig av Charlotta och alla är så nöjda med samarbete och resultat.
4.9 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde