Möt Dilini – Närvarande, energisk och påläst!

Med ett stort leende på läpparna och oerhört hög närvaro, är jag mäklaren som alltid går in med mentaliteten att varje affär ska skötas som om det vore min egen försäljning. Resultatet blir därför väldigt ofta höga slutpriser, många återkommande kunder och fina kundomdömen.

Dilini Panabokke Reg. Fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Dilini är punktlig, lyhörd och ambitiös. Vi är väldigt nöjda!
Redan vid första mötet / samtalet gav mäklaren mig en riktigt bra magkänsla. Med tanke på att hela processen var på distans då jag bor på annan ort, var detta väldigt viktigt och jag kände mig trygg samt att det skapades en tillit direkt!
Mycket nöjd med Dilini som min mäklare. Har uppfyllt alla mina krav som: påläst, flexibel, tillgänglig, noggrann, kunnig och duktig att förmedla bostad via text bild och form. Rekommenderas starkt.
Dilini är en driven mäklare som ger det lilla extra för att man som säljare ska känna sig trygg. Hon är väldigt hjälpsam och alltid tillgänglig för frågor som kan dyka upp längs vägen. Hennes öga för inredning och design gör att hon kan hjälpa till med tips inför försäljning men också ser till att få fram dom bästa bilderna för att lyfta objektet på bästa sätt.
Professionell, påläst, väldigt trevlig och engagerad.
Jag rekommenderar Dilini som mäklare då hon var lyhörd, kunnig och fick mig som säljare att känna mig trygg och insatt under hela processen.
4.9 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde