Möt Emily Medqvist

Engagerad gotlänning med sinne för affärer och nöjda kunder!

Med flera år i fastighetsbranschen och en bakgrund inom service och försäljning från olika branscher har jag en bred erfarenhet i min roll som mäklare. Jag är en ambitiös, lyhörd och målinriktad person med öga för detaljer vilket ger fina rekommendationer. Med ett brinnande engagemang, hårt arbete och hög tillgänglighet skapar jag en lyckad bostadsaffär för båda parter.

Emily Medqvist | Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Emily Medqvist
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Emelie är engagerad och gör det lilla extra! Väldigt proffsig, lätt att få tag på och lyhörd. Rekommenderar henne varmt!
I en oviss och avvktande marknad fick Emily slita hårt. Men det lönade sig. Slutpriset landade strax över det förväntade, just tack vare envist, hårt arbete och en aldrig sinande entusiasm.
Emily var engagerad och kommunicerade tydligt. Duktig på att anpassa sig till den ”nya” bostadsmarknaden där lägenheter inte säljer sig själva längre. Vi hade en jättebra dialog hela tiden och hade inte sålt till det priset vi gjorde utan Emily. Kan verkligen rekommendera henne!
Vi fick direkt en bra känsla av Emily vid första mötet och den känslan stannade kvar genom hela försäljningsprocessen. Vi var mycket nöjda och hade stort förtroende för Emily hela vägen.
Emily var en stjärna! Rekommenderar henne varmt.
Väldigt professionell och hade goda rekommendationer till hur samtliga delar av affären skulle hanteras. Emily var engagerad under hela processen, och gav snabb återkoppling på våra frågeställningar. Vi skulle varmt rekommendera Emily till våra bekanta.
Emily sålde lägenheten innan visning till pris över förväntan och varit lätt att få tag på och enkel att kommunicera med.
Emily är så bra! Hon är kunnig, engagerad och serviceminded. Hon gör det lilla extra för att både köpare och säljare ska känna sig trygga i processen. Jag är jättenöjd med att ha anlitat Emily som mäklare.
Grym mäklare!! Mycket utstrålning och lätt att tycka om! Vi va supernöjda!!
Emily kändes genuin, hjälpsam och professionell. Hon var engagerad under hela bostadsaffären, och gav snabb återkoppling vid minsta fundering. Jag skulle rekommendera Emily till alla jag känner!
Jättenöjd med Emily som mäklare!
Professionell och supertrevlig! Alltid tillgänglig och höll oss uppdaterade längs hela vägen. Rekommenderar varmt!
Emily var toppen från start till mål, gick dessutom snabbt att nå ett avslut som vi var nöjda med.
Rekommenderas varmt! Emily är en riktigt härlig och proffsig mäklare. Hon gjorde verkligen det lilla extra som krävs för att vi skulle få en så bra process som möjligt. Vi fick exempelvis låna passande stolar inför fotograferingen. Emily visade även lägenheten för ett flertal spekulanter som inte hade möjlighet att komma på ordinarie visningstid. Vi är mer än nöjda med Emilys insats.
Kan starkt rekommendera Emily, hon fick verkligen jobba hårt för att slutföra försäljningen. Dessutom väldigt bra jobb att få till en bra affär i dessa svår tider.
Kan verkligen rekommendera Emily som mäklare! Hon skapade en fin annons, samarbetar med proffsig fotograf och hela processen flöt på smidigt tack vare Emilys engagemang. Trots en sval marknad fick vi till en fantastisk försäljning, är mer än nöjd med Emilys insats.
Så nöjd med Emily - rekommenderar henne varmt! Trygg, kunnig, driven och framförallt väldigt trevlig genom hela processen. Kändes kul att arbeta med henne genom en (för mig) annars nervig process.
Jag var jättenöjd med Emily som mäklare. Det är verkligen en svår och trög marknad just nu, men Emily jobbade på hårt och lyckades ändå få lägenheten såld på kort tid och till ett pris som stämde överens med hennes värdering. För mig som sålde en lägenhet för första gången så kändes det väldigt tryggt med någon som Emily som var lätt att prata med, var peppande och hade lång erfarenhet. Hon var också väldigt flexibel och tillgänglig hela tiden. Inte att underskatta hade hon också väldigt bra fingertoppskänsla för bild och text till annonsen som blev superfin. Har redan rekommenderat henne till vänner!
Emily är mycket engagerad, har en bra strategi och jag kände mig trygg med hennes råd. Kan varmt rekommendera henne!
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde