Möt Emily - Engagerad gotlänning med sinne för affärer och nöjda kunder!

Med flera år i fastighetsbranschen och en bakgrund inom service och försäljning från olika branscher har jag en bred erfarenhet i min roll som mäklare. Jag är en ambitiös, lyhörd och målinriktad person med öga för detaljer vilket ger fina rekommendationer. Med ett brinnande engagemang, hårt arbete och hög tillgänglighet skapar jag en lyckad bostadsaffär för båda parter.

Emily Medqvist Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Emily är rak, tydlig, kommer med väldigt bra input och bryr sig verkligen om att det ska bli så bra som möjligt. Inget fjäsk eller påklistrat utan rakt igenom ärlig och proffsig. Mycket, mycket nöjd.
Emily skött allt mycket professionellt och var flexible angående mina behov mot köparen. Positiv och lösnings orienterad.
Emily var ett självklart val vid min försäljning. Vi har nu samarbetat vid flera lägenhetsförsäljningar och Emily är otroligt proffsig, oavsett vilken situation man hamnar i. Jag rekommenderar henne varmt till alla som vill ha en trygg, pålitlig mäklare som ser till att ro i hamn din försäljning på bästa möjliga sätt.
Kan varmt rekommendera Emily som mäklare. Emily är proffsig, varm, trevlig och pålitlig. Hon gjorde vår försäljning smidig och vi kände oss trygga hela vägen.
Emily är världens bästa mäklare! Vi bytte mäklare till Emily och det var ett väldigt bra beslut. Hon är professionell, kunnig och varm och vi kan inte annat än att ge henne våra varmaste rekommendationer!
Emily är engagerad och håller kontakten även sena kvällar och helger. Skaffar sig god kännedom om fastigheten samt föreningen. Jag valde Emily på grund av hennes drivkraft och engagemang.
Allt funkade. Enkelt och trevligt.
Andra gången vi anlitar Emily för försäljning av vår bostad och hon överträffade våra förväntningar även denna gång. Hon jobbar hårt och engagerat för att få till en bra process, vi är mer än nöjda.
Smidig process från första möte till försäljning. Emily är driven, professionell och mycket socialt kompetent vilket gjorde att vi kände oss trygga under hela försäljningsprocessen. Vi kommer definitivt vända oss till henne nästa gång vi säljer!
Lyhörd, professionell och trevlig. Duktig på att hantera spekulanter och gott sinne för stil. Rekommenderas!
Emily är driven och ser till att försäljningen hela tiden går framåt, också när förutsättningarna förändras. Hon är engagerad och lyhörd och höll oss uppdaterade genom hela processen. Hon är ett tryggt bollplank som också kunde guidea oss i allt från hur vi skulle presentera lägenheten på bästa sätt, till hur vi kunde förhålla oss till olika scenarion under budgivning. Vi kände hela vägen att vi gjorde försäljningen som ett team och kan varmt rekommendera Emily.
Emily var överträffade alla mina förväntningar! Hon var kompetent och enormt kunnig och samtidig lyhörd. Jag var supernöjd med hela processen, från planering och annonsering till försäljning. Jag rekommenderar henne varmt!
Emily är en mycket engagerad och duktig mäklare med väl fungerande rutiner som gör att allt löper på smidigt och effektivt. Det har varit ett väl fungerande samarbete som skapat tillit och jag har känt att jag kan lite på henne fullt ut. Jag kan verkligen rekommendera henne till andra mäklaruppdrag.
Vi är så nöjda med Emilys arbete. Hon var snabb med återkoppling och lyhörd för våra önskemål. Vi kan varmt rekommendera henne och önskar henne lycka till i framtiden.
Uppdaterar hela tiden och supergullig!
Emily har en fin kombination av empati och proffsighet. Hon gjorde en lysande insats som jag är väldigt glad för.
Mycket, mycket nöjd med Emily som mäklare. Kan varmt rekommendera Emily till andra som ska sälja sina lägenheter. Hon är enormt duktig, skicklig och trevlig. Återkoppling på frågor skedde i snabb takt. Alltid klara besked. Som sagt jag är mer än nöjd och kommer att rekommendera Innerstadsspecislisten och framför allt Emily.
Finns det än bättre mäklare i världen - tror ej det!? Emely är helt enkelt en fantastisk individ och hanterade affären som om de vore hennes egen lägenhet jag köpte alt nu när jag sålde så anlitade jag Emely igen och kommer aldrig om jag kan använda någon annan mäklare framöver för vare sig köp eller sälj!
Emily är superproffsig, kunnig, har väldigt god social kompetens - allt bra! Det här är andra gången vi anlitar henne och med lika bra resultat. Kan verkligen rekommendera henne!
Vi är så glad och nöjda över att vi sålde vår lägenhet med Emily! Ordning och reda och tydlig i sin kommunikation mellan säljare och köpare, det hade inte kunnat vara bättre! Rekommenderas varmt.
Emily har varit helt fantastisk att jobba med! Otroligt lyhörd, professionell, ambitiös och kunnig. Hon har lett oss genom hela processen och fört en nära dialog hela tiden. Vi har känt oss väldigt trygga i Emilys händer. Skulle rekommendera Emily till alla, hon är en stjärna!
Emily har verkligen levt upp till mina förväntningar och lyckats förmedla bostaden på bästa möjliga sätt, från annons till visningar och budgivningar. Jag skulle rekommendera Emily vilken dag som helst!
Emily är lätt att tycka om, hon är charmig, social och uppfattas som en ärlig person som vill ditt bästa. Hon är skärp och arbetar hårt. Jag blev uppdaterad om minsta händelse och jag fick alltid ett snabbt svar till mina frågor. Hon fick en speciellt utmaning av mig då jag bor i ett annat del av Sverige, så det mesta sköttes på telefonen. Hon anpassade sig till min situation och var alltid tillgänglig och villig att svara på alla mina frågor och önskemål. På grund av min situation behövde jag hjälp med mycket och hon alltid hjälpte till. Som gäller kunskap, hon kan sitt arbete och är väldig målinriktad! Jag skulle absolut varm rekommendera henne och har redan faktisk gjort det till en vän som ska snart sälja sin bostad i samma området.
Emily var proffsig, tillmötesgående och tillgänglig (dygnet runt!). Jag kände mig trygg under hela försäljningen. Jag skulle lätt rekommendera Emily till andra!
5 / 5

Mina försäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde