Möt Emily Medqvist

Engagerad gotlänning med sinne för affärer och nöjda kunder!

Med flera år i fastighetsbranschen och en bakgrund inom service och försäljning från olika branscher har jag en bred erfarenhet i min roll som mäklare. Jag är en ambitiös, lyhörd och målinriktad person med öga för detaljer vilket ger fina rekommendationer. Med ett brinnande engagemang, hårt arbete och hög tillgänglighet skapar jag en lyckad bostadsaffär för båda parter.

Emily Medqvist | Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Emily Medqvist
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Emily kan verkligen sälja! Jag träffade henne på visningarna när jag skulle köpa lägenhet, och valet var självklart för mig att välja henne när jag väl skulle sälja lägenheten. Jag kände mig trygg hela processen! Och fick ett mycket bättre slutpris än väntat för hennes insats! Tack Emily!
Bra och snabb. Fick hela tiden uppdateringar, är helt nöjd med mäklarens insats.
Emily Medqvist gjorde ett utomordentligt jobb med detta - för oss - förtroendeuppdrag. Hon mötte eller överträffade våra förväntningar på varje punkt. Hennes expertis, flit och karisma var starkt bidragande faktorer till att vi gjorde en mycket bra affär. Vi rekommenderar henne varmt!
Supernöjda med Emily! Hon är mycket professionell, var driven, positiv och fick oss att känna oss väldigt trygga genom hela säljprocessen. Skulle utan tvekan välja att sälja med henne igen!
Jag kan rekommendera Emily till alla som går i säljtankar. Hon är trevlig, kommunikativ och snabbfotad, har hög tillgänglighet och överträffade alla mina förväntningar när det gäller resultatet. Jag är supernöjd!
Vi rekommenderar varmt Emily som mäklare! Hon var engagerad, lyhörd och ständigt tillgänglig, vilket gjorde oss trygga och väl omhändertagna. Emily imponerade redan från första mötet med sin kunskap om marknaden och värdefulla råd. Hon var alltid väl förberedd och visade stor professionalism. Emily var inte bara proffsig, utan också trevlig och ärlig i sitt bemötande. Hennes positiva och vänliga personlighet fick oss att känna oss trygga under hela processen. Vi blev mycket nöjda med försäljningspriset och den smidiga affären. Om du söker en engagerad, lyhörd och super trevlig mäklare, tveka inte att anlita Emily!
Emily är en fantastisk mäklare som sålt både min och min systers lägenhet. Vi har varit så nöjda! Hon gör väldigt fina annonser, är väldigt engagerad och jobbar stenhårt för att det ska bli en bra försäljning! Tack Emily :)
Emily har mkt erfarenhet som mäklare vilket märks. Har väldigt bra känsla för marknaden särskilt nu när den varit mkt varierande. Det har varit tryggt att jobba med Emily och vi har kände full tillit.
Slutpriset var långt över mäklarens och mina förväntningar.
Väldigt nöjda med Emily. Allt gick smidigt och kändes tryggt.
Jag fick tips om Emily och ångrar inte valet av mäklare. Jag är väldigt nöjd med Emilys arbete och kan varmt rekommendera henne till andra säljare. Hon är tydlig, förtroendeingivande, driven och kunnig. Hon har varit tillgänglig och hållit mig uppdaterad igenom hela processen. Sammantaget resulterade detta i en snabb och smidig affär med gott resultat. Emily motsvarade alla mina förväntningar.
Emily hjälpte oss att sälja lägenheten under en knepig tid. Tack vara hennes kunnande, engagemang och nätverk lyckades vi nå nivåer som var över vår förväntan. Vi kan starkt rekommendera Emily!
Sluta leta, ni kan inte hitta en bättre mäklare än Emily! Vi har haft två extremt lyckade försäljningar med hjälp av henne.
Emily har varit en pärla genom vår försäljningsprocess! Hon var outtröttlig i jakten att hitta rätt köpare till vår lägenhet och drev på stenhårt för att leverera den affären vi önskade. Att Emily brinner för sitt jobb råder det inga tvivel om, det märks inte minst i hur tillgänglig hon varit för oss - i allt från att hjälpa till med det sista piffet inför visning till att bara hålla oss uppdaterade på vad som händer. Hennes fantastiska värme och personliga touch gör dessutom att den ganska jobbiga processen att byta bostad, faktiskt känns lättsamt och roligt!
Lyhörd och inlyssnande med en logisk och välgenomtänkt plan i alla steg med rätt stöd och råd i rätt tid. Otroligt bra kännedom om Södermalm. Går above and beyond inom allt. Stöttat oss både som säljare och köpare. Emily kommer garanterat få sälja vår nästa lägenhet också, kan inte tänka oss någon annan.
Emily var otroligt lyhörd, meddelsam, engagerad och allmänt smidig att ha att göra med. Bästa mäklare vi jobbat med i Stockholm!
Extremt vass i budgivningen.
Emily är driven, påläst och kunnig. Vi litade på hennes råd och rekommendationer samtidigt som vi hade en bra dialog och hon lyssnade in våra önskemål och behov. Vi kunde inte vara nöjdare!
Ännu ännu lyckad försäljning med Emily för oss! Emily är lyhörd, professionell, lätt att tycka om och informerar tydligt om processens alla steg. Rekommenderar henne varmt!
Stockholms stjärna!!! Emily är den bästa mäklare! Alltid tillgänglig, professionell, med positiv energi och underbar personlighet! Man känner sig trygg med henne som mäklare! Väljer du henne kommer du aldrig ångra dig! Rekommenderar Emily 1000%!
Mäklaren var professionell!
Emelie är engagerad och gör det lilla extra! Väldigt proffsig, lätt att få tag på och lyhörd. Rekommenderar henne varmt!
I en oviss och avvktande marknad fick Emily slita hårt. Men det lönade sig. Slutpriset landade strax över det förväntade, just tack vare envist, hårt arbete och en aldrig sinande entusiasm.
Emily var engagerad och kommunicerade tydligt. Duktig på att anpassa sig till den ”nya” bostadsmarknaden där lägenheter inte säljer sig själva längre. Vi hade en jättebra dialog hela tiden och hade inte sålt till det priset vi gjorde utan Emily. Kan verkligen rekommendera henne!
Vi fick direkt en bra känsla av Emily vid första mötet och den känslan stannade kvar genom hela försäljningsprocessen. Vi var mycket nöjda och hade stort förtroende för Emily hela vägen.
Emily var en stjärna! Rekommenderar henne varmt.
Väldigt professionell och hade goda rekommendationer till hur samtliga delar av affären skulle hanteras. Emily var engagerad under hela processen, och gav snabb återkoppling på våra frågeställningar. Vi skulle varmt rekommendera Emily till våra bekanta.
Emily sålde lägenheten innan visning till pris över förväntan och varit lätt att få tag på och enkel att kommunicera med.
Emily är så bra! Hon är kunnig, engagerad och serviceminded. Hon gör det lilla extra för att både köpare och säljare ska känna sig trygga i processen. Jag är jättenöjd med att ha anlitat Emily som mäklare.
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde