Möt Emily - Engagerad gotlänning med sinne för affärer och nöjda kunder!

Med flera år i fastighetsbranschen och en bakgrund inom service och försäljning från olika branscher har jag en bred erfarenhet i min roll som mäklare. Jag är en ambitiös, lyhörd och målinriktad person med öga för detaljer vilket ger fina rekommendationer. Med ett brinnande engagemang, hårt arbete och hög tillgänglighet skapar jag en lyckad bostadsaffär för båda parter.

Emily Medqvist Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Emily var fantastisk! Otroligt engagerad och hjälpsam långt utöver vad man kan förvänta sig, proffsig och höll oss löpande uppdaterade om allt som hände. Vi är extremt nöjda med alla delar av försäljningen, från fotografering till genomförande av visningar, kontakt med spekulanter samt själva slutpriset. Kan varmt rekommendera Emily!
Mycket nöjd med att Emily såld vår lägenhet, väldigt god lokalkännedom, lyhörd och enkel att kommunicera med.
Emily är otroligt professionell och man känner sig mycket trygg genom hela processen. Fantastisk personlighet!!
Emily är en grym mäklare med fantastisk energi, trots att hon verkar jobba dygnet runt. Hon var lyhörd och höll oss uppdaterade regelbundet så vi hela tiden visste vad som hände. Kan varmt rekommendera Emely, ska vi flytta igen så kommer vi garanterat att anlita henne igen.
Vi är mycket nöjda med det arbete som Emily utförde i samband med vår lägenhetsförsäljning. Hon var driven, kunnig och gav ett proffsigt bemötande både mot oss och spekulanter , samt höll oss uppdaterade under hela processen. Man kunde lugnt luta sig tillbaka och lämna affären i Emilys händer. Vi rekommenderar henne varmt!
Kommunikativ, lyhörd, trevlig och målinriktad. Levererade vad vi önskade. Kan varmt rekommendera!
Andra gången vi tar hjälp av Emily för att sälja bostad, och återigen väldigt nöjda!
Jag är verkligen nöjd med Emilys insats, hon infriade alla mina förhoppningar!
Emily genomförde försäljningen av vår lägenhet på ett mycket professionellt sätt. Hon är målinriktad och driven och dessutom väldigt trevlig. Emily ansträngde sig till det yttersta och lämnade inga dörrar öppna när det gällde att uppnå bästa möjliga resultat/pris. Vi har haft en tät dialog genom hela försäljningsprocessen och det har hela tiden varit lätt att få kontakt. Vi kan verkligen rekommendera Emily!
Emily var ytterst professionell och hade en direkt strategi för hur just min lägenhet skulle säljas givet läge och storlek. Emily ombesörjde allt och jag kunde mest luta mig tillbaka efter hon fått uppdraget och nycklarna. Under försäljningen så var hon väldigt engagerad och kommunikativ, samt kom med många idéer kring hur jag skulle tänka i en given situation. Kan varmt rekommenderas!
Vi behöver inte leta längre, vi har hittat vår mäklare! Sanslöst proffsig, driven och noggrann i alla led - hon lämnar inget åt slumpen. Spelar i en egen liga, helt enkelt!
Emily överträffade alla mina förväntningar! Förvånad över hur smidigt det var att sälja en lägenhet, samtidigt som slutpriset blev helt outstanding! Bra engagemang, god erfarenhet och flera kloka råd under processen. Superstar!
Kände att Emily hade koll och visste hur man skulle nå bästa resultat.
Emelie är väldigt professionell i sin roll och ledde uppdraget med engagemang och fokus från första mötet. Hennes insats ledde till en framgångsrik försäljning i enlighet med värdering. Kan varmt rekommendera Emily till andra.
Så nöjd med Emily - engagerad, trevlig och lyhörd!
Emily är toppen. 10/10!
Lyhörd och mycket trevlig mäklare som arbetar på dina villkor. Ger ett intryck av lugn och kunnighet.
Emily hjälpte vår bostadsrättsförening sälja en lägenhet. Hon var engagerad från den första kontakten och även efter det att alla avtal var påskriva, alltid lätt att kontakt och kom med värdefulla tips under försäljningsprocessen.
Emily var engagerad från start till mål, alltid snabb på att återkoppla och kom med värdefulla råd under processen. Hon sålde våran lägenhet till ett pris över vår förväntan och hjälpe oss även att hitta vårat nya boende. Vi kunde inte vara mer nöjda och kommer tveklöst anlita henne vid nästa försäljning!
Duktig, driven, lyhörd och empatisk. Supernöjd, kan starkt rekommendera Emily!
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde