Möt Emily - Engagerad gotlänning med sinne för affärer och nöjda kunder!

Med flera år i fastighetsbranschen och en bakgrund inom service och försäljning från olika branscher har jag en bred erfarenhet i min roll som mäklare. Jag är en ambitiös, lyhörd och målinriktad person med öga för detaljer vilket ger fina rekommendationer. Med ett brinnande engagemang, hårt arbete och hög tillgänglighet skapar jag en lyckad bostadsaffär för båda parter.

Emily Medqvist Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Rekommenderas varmt! Emily är en riktigt härlig och proffsig mäklare. Hon gjorde verkligen det lilla extra som krävs för att vi skulle få en så bra process som möjligt. Vi fick exempelvis låna passande stolar inför fotograferingen. Emily visade även lägenheten för ett flertal spekulanter som inte hade möjlighet att komma på ordinarie visningstid. Vi är mer än nöjda med Emilys insats.
Kan starkt rekommendera Emily, hon fick verkligen jobba hårt för att slutföra försäljningen. Dessutom väldigt bra jobb att få till en bra affär i dessa svår tider.
Kan verkligen rekommendera Emily som mäklare! Hon skapade en fin annons, samarbetar med proffsig fotograf och hela processen flöt på smidigt tack vare Emilys engagemang. Trots en sval marknad fick vi till en fantastisk försäljning, är mer än nöjd med Emilys insats.
Så nöjd med Emily - rekommenderar henne varmt! Trygg, kunnig, driven och framförallt väldigt trevlig genom hela processen. Kändes kul att arbeta med henne genom en (för mig) annars nervig process.
Jag var jättenöjd med Emily som mäklare. Det är verkligen en svår och trög marknad just nu, men Emily jobbade på hårt och lyckades ändå få lägenheten såld på kort tid och till ett pris som stämde överens med hennes värdering. För mig som sålde en lägenhet för första gången så kändes det väldigt tryggt med någon som Emily som var lätt att prata med, var peppande och hade lång erfarenhet. Hon var också väldigt flexibel och tillgänglig hela tiden. Inte att underskatta hade hon också väldigt bra fingertoppskänsla för bild och text till annonsen som blev superfin. Har redan rekommenderat henne till vänner!
Emily är mycket engagerad, har en bra strategi och jag kände mig trygg med hennes råd. Kan varmt rekommendera henne!
Emily är Stockholms bästa mäklare! Vi valde att sälja med henne efter att vi själva varit på många lägenhetsvisningar. Emily stack ut med sin positiva energi, engagemang och kunskap. Hon är alltid tillgänglig frågor och funderingar både från köpare och säljare vilket skapar en trygghet i hela processen. En riktig stjärna. Kommer definitivt sälja med Emily igen!
Emily var superbra från första stund. Tydlig, rak, ärlig, kunnig, påläst och generellt en väldigt härlig person. Otroligt nöjd med rekommenderar Emily till alla jag känner.
Emily är omsorgsfull, trygg och förtroendeingivande i processens alla led. Lägger stor vikt vid de avgörande detaljerna och är mycket inkännande kring förväntningar och behov. Genomgående skicklig i sitt hantverk. Oerhört nöjd!
Emily är bäst!
Emily var väldigt bra på att hålla oss uppdaterade under säljprocessen och hon var bra på att förhandla.
Lyhörd, driven och tog sig tiden att visa objektet för nya spekulanter utöver ordinarie visningstider. Kan absolut rekommendera Emily!
Kände mig 100% trygg och i goda händer med Emelie som mäklare. Hon är oerhört professionell och lätt att kommunicera med. Rekommenderar henne varmt!
Jag hittade Emily via statistik av sålda bostäder i mitt närområde på Booli och därefter läste jag toppenrecensioner om henne på Hittamäklare, vilket gjorde mitt val av mäklare enkelt och jag blev inte besviken! Rekommenderar Emily varmt!
I was very impressed by the work that Emily did with our apartment. She is precise, very professional and always kind and available. She informed us well on the possible options for the sale, and has been extremely flexible. We had a special situata we moved abroad already, and she has been able to manage everything remotely. In these situations the trust is essential, and she gained it at each step, and we felt confident to leave our place in her hands. The sale went very smooth as well, and I think we could have not have done it without her.
Otroligt engagerad, bra på återkoppling och mkt energi
Emily var en stjärna från första mötet till färdig signering. Hon såg till att jag kände mig lugn, trygg och med på noterna i alla olika steg. Emily kan du fråga precis vad som helst utan att känna dig dum, och hon ger dig alltid ett ärligt och professionellt svar tillbaka. Hela försäljningen har känts smärtfri från början till slut, och jag skulle gladeligen anlita Emily igen för framtida försäljningar. Guldstjärna!
Eftersom vi inte bodde i Sthlm ställde Emily upp på ett mycket fint sätt och gav oss hjälp vid flera tillfällen. Hon höll oss också löpande informerad om olika faser. Vi kände oss mycker trygga med henne som vår mäklare.
Vi är så fantastiskt nöjda med försäljningen, Emily är ett proffs! Mer engagerad, driven och härlig mäklare får man leta efter!
Jag kan varmt rekommendera mäklaren. Hon var engagerad och interaktionen med oss som säljare var perfekt!
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde