Möt Emily - Engagerad gotlänning med sinne för affärer och nöjda kunder!

Med flera år i fastighetsbranschen och en bakgrund inom service och försäljning från olika branscher har jag en bred erfarenhet i min roll som mäklare. Jag är en ambitiös, lyhörd och målinriktad person med öga för detaljer vilket ger fina rekommendationer. Med ett brinnande engagemang, hårt arbete och hög tillgänglighet skapar jag en lyckad bostadsaffär för båda parter.

Emily Medqvist Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Lyhörd, driven och tog sig tiden att visa objektet för nya spekulanter utöver ordinarie visningstider. Kan absolut rekommendera Emily!
Kände mig 100% trygg och i goda händer med Emelie som mäklare. Hon är oerhört professionell och lätt att kommunicera med. Rekommenderar henne varmt!
Jag hittade Emily via statistik av sålda bostäder i mitt närområde på Booli och därefter läste jag toppenrecensioner om henne på Hittamäklare, vilket gjorde mitt val av mäklare enkelt och jag blev inte besviken! Rekommenderar Emily varmt!
I was very impressed by the work that Emily did with our apartment. She is precise, very professional and always kind and available. She informed us well on the possible options for the sale, and has been extremely flexible. We had a special situata we moved abroad already, and she has been able to manage everything remotely. In these situations the trust is essential, and she gained it at each step, and we felt confident to leave our place in her hands. The sale went very smooth as well, and I think we could have not have done it without her.
Otroligt engagerad, bra på återkoppling och mkt energi
Emily var en stjärna från första mötet till färdig signering. Hon såg till att jag kände mig lugn, trygg och med på noterna i alla olika steg. Emily kan du fråga precis vad som helst utan att känna dig dum, och hon ger dig alltid ett ärligt och professionellt svar tillbaka. Hela försäljningen har känts smärtfri från början till slut, och jag skulle gladeligen anlita Emily igen för framtida försäljningar. Guldstjärna!
Eftersom vi inte bodde i Sthlm ställde Emily upp på ett mycket fint sätt och gav oss hjälp vid flera tillfällen. Hon höll oss också löpande informerad om olika faser. Vi kände oss mycker trygga med henne som vår mäklare.
Vi är så fantastiskt nöjda med försäljningen, Emily är ett proffs! Mer engagerad, driven och härlig mäklare får man leta efter!
Emily är en klippa! En grym försäljningsprocess med en engagerad och positiv mäklare!
Fantastisk engagerad mäklare. Lyhörd och trygg i sitt arbete vilket resulterade i ett stort förtroende. Kan verkligen rekommendera Emily till alla som ska sälja!
Emily var supertrevlig, målinriktad och allmänt lätt att ha att göra med! Hon lyckades förhandla upp vårt slutpris när buden inte nådde våra förväntningar.
Emilys vänskapliga sätt, energi och yrkesskicklighet är en vinnande kombination! Således var det ett sant nöje att samarbeta med henne kring avyttringen av vår bostadsrätt. Hon imponerar med ett enastående sinne för detaljer i alla aspekter av försäljningsprocessen. Vi fick många goda råd längs vägen; samtidigt var hon väldigt lyhörd för våra egna önskemål och synpunkter. Vi uppskattade särskilt att Emily alltid var beredd att göra det lilla extra, t.ex. arrangera privatvisningar på kort varsel. Vi rekommenderar Emily å det varmaste!
Professionell, engagerad och dessutom supertrevlig och rolig att samarbeta med! Emily hade 100% koll genom hela processen, höll oss uppdaterade och var alltid tillgänglig. Detta underlättar försäljningen något enormt och gör att man tryggt kan luta sig tillbaka och låta Emely sköta affären. Vi är jättenöjda och kan varmt rekommendera att anlita Emily!
Vi är jättenöjda med Emily och hennes proffsiga, trygga och engagerade sätt i samband med försäljningen av vår lägenhet. Det känns som att hon brinner för jobbet och alla involverade parter. Kan varmt rekommendera Emily!
Det var en dröm att sälja med Emily! Närvarande, energisk och tillgänglig med en - till råga på allt - underbar personlighet. Jag kände mig otroligt trygg genom hela processen och kan varmt rekommendera att anlita henne.
Emily var otroligt målinriktad, lyhörd och genomgående kommunikativ hela vägen vilket vi uppskattade. Med en professionell men samtidigt avslappnad stil fick hon även oss att känna trygghet. Vi är mer än nöjda med försäljningen och kan varmt rekommendera att anlita Emily!
Vi är jättenöjda med Emilys insats. Pålitlig, snabb, trygg och en otroligt bra känsla för detaljer. Rekommenderar varmt!
Den här försäljningen var andra gången vi valde Emily och jag rekommenderar alla säljare som vill få proffsig service och bra värde från en försäljning att använda hennes tjänster. Hon är lyhörd, tar bra bilder, följer upp externt och informerar internt genom hela processen samt är trevlig och lätt att jobba med!
Rekommenderar Emily till alla som ska sälja bostad!
Emily är en riktig stjärna! Och väljer du henne kommer du inte ångra dig. Hon överträffade våra förväntningar och har varit så smidig, tydlig och okomplicerad i hela processen. Hon gör det där lilla extra och tar sig verkligen tiden för att förenkla så mycket som möjligt för dig som säljare. Och sist men inte minst har hon världens härligaste personlighet. Vill aldrig sälja med någon annan!
Emily är go och glad, lätt att tycka om och vi fick det pris vi ville ha. Mycket nöjda!
Emily är väldigt kunnig och engagerad och svarar alltid snabbt. Hon gav många nyttiga råd om vad som är värt att fixa i lägenheten inför en försäljning och smarta tips inför visningen. Hon var också tydlig gentemot mig som säljare under visning och budgivning och skicklig på att hålla ihop och igång budgivningen med lyhördhet gentemot mina önskemål vad gäller tillträdesdatum etc. Hon såg också till att kontraktsmötet med köparna blev trevligt och professionellt på ett sätt som kändes tydligt och tryggt för mig som säljare. Jag är så nöjd!
Supernöjd med Emily! Hon var en klippa genom hela processen och rekommenderar henne varmt!
Emily är en mycket professionell mäklare på alla sätt! Hon är en otroligt positiv person som utstrålar säkerhet och effektivitet! Jag rekommenderar henne varmt!
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde