Möt Emily - Engagerad gotlänning med sinne för affärer och nöjda kunder!

Med flera år i fastighetsbranschen och en bakgrund inom service och försäljning från olika branscher har jag en bred erfarenhet i min roll som mäklare. Jag är en ambitiös, lyhörd och målinriktad person med öga för detaljer vilket ger fina rekommendationer. Med ett brinnande engagemang, hårt arbete och hög tillgänglighet skapar jag en lyckad bostadsaffär för båda parter.

Emily Medqvist Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Emily genomförde försäljningen av vår lägenhet på ett mycket professionellt sätt. Hon är målinriktad och driven och dessutom väldigt trevlig. Emily ansträngde sig till det yttersta och lämnade inga dörrar öppna när det gällde att uppnå bästa möjliga resultat/pris. Vi har haft en tät dialog genom hela försäljningsprocessen och det har hela tiden varit lätt att få kontakt. Vi kan verkligen rekommendera Emily!
Emily var ytterst professionell och hade en direkt strategi för hur just min lägenhet skulle säljas givet läge och storlek. Emily ombesörjde allt och jag kunde mest luta mig tillbaka efter hon fått uppdraget och nycklarna. Under försäljningen så var hon väldigt engagerad och kommunikativ, samt kom med många idéer kring hur jag skulle tänka i en given situation. Kan varmt rekommenderas!
Vi behöver inte leta längre, vi har hittat vår mäklare! Sanslöst proffsig, driven och noggrann i alla led - hon lämnar inget åt slumpen. Spelar i en egen liga, helt enkelt!
Emily överträffade alla mina förväntningar! Förvånad över hur smidigt det var att sälja en lägenhet, samtidigt som slutpriset blev helt outstanding! Bra engagemang, god erfarenhet och flera kloka råd under processen. Superstar!
Kände att Emily hade koll och visste hur man skulle nå bästa resultat.
Emelie är väldigt professionell i sin roll och ledde uppdraget med engagemang och fokus från första mötet. Hennes insats ledde till en framgångsrik försäljning i enlighet med värdering. Kan varmt rekommendera Emily till andra.
Så nöjd med Emily - engagerad, trevlig och lyhörd!
Emily är toppen. 10/10!
Lyhörd och mycket trevlig mäklare som arbetar på dina villkor. Ger ett intryck av lugn och kunnighet.
Emily hjälpte vår bostadsrättsförening sälja en lägenhet. Hon var engagerad från den första kontakten och även efter det att alla avtal var påskriva, alltid lätt att kontakt och kom med värdefulla tips under försäljningsprocessen.
Emily var engagerad från start till mål, alltid snabb på att återkoppla och kom med värdefulla råd under processen. Hon sålde våran lägenhet till ett pris över vår förväntan och hjälpe oss även att hitta vårat nya boende. Vi kunde inte vara mer nöjda och kommer tveklöst anlita henne vid nästa försäljning!
Duktig, driven, lyhörd och empatisk. Supernöjd, kan starkt rekommendera Emily!
Emily är rak, tydlig, kommer med väldigt bra input och bryr sig verkligen om att det ska bli så bra som möjligt. Inget fjäsk eller påklistrat utan rakt igenom ärlig och proffsig. Mycket, mycket nöjd.
Emily skött allt mycket professionellt och var flexible angående mina behov mot köparen. Positiv och lösnings orienterad.
Emily var ett självklart val vid min försäljning. Vi har nu samarbetat vid flera lägenhetsförsäljningar och Emily är otroligt proffsig, oavsett vilken situation man hamnar i. Jag rekommenderar henne varmt till alla som vill ha en trygg, pålitlig mäklare som ser till att ro i hamn din försäljning på bästa möjliga sätt.
Kan varmt rekommendera Emily som mäklare. Emily är proffsig, varm, trevlig och pålitlig. Hon gjorde vår försäljning smidig och vi kände oss trygga hela vägen.
Emily är världens bästa mäklare! Vi bytte mäklare till Emily och det var ett väldigt bra beslut. Hon är professionell, kunnig och varm och vi kan inte annat än att ge henne våra varmaste rekommendationer!
Emily är engagerad och håller kontakten även sena kvällar och helger. Skaffar sig god kännedom om fastigheten samt föreningen. Jag valde Emily på grund av hennes drivkraft och engagemang.
Allt funkade. Enkelt och trevligt.
Andra gången vi anlitar Emily för försäljning av vår bostad och hon överträffade våra förväntningar även denna gång. Hon jobbar hårt och engagerat för att få till en bra process, vi är mer än nöjda.
Smidig process från första möte till försäljning. Emily är driven, professionell och mycket socialt kompetent vilket gjorde att vi kände oss trygga under hela försäljningsprocessen. Vi kommer definitivt vända oss till henne nästa gång vi säljer!
Lyhörd, professionell och trevlig. Duktig på att hantera spekulanter och gott sinne för stil. Rekommenderas!
Emily är driven och ser till att försäljningen hela tiden går framåt, också när förutsättningarna förändras. Hon är engagerad och lyhörd och höll oss uppdaterade genom hela processen. Hon är ett tryggt bollplank som också kunde guidea oss i allt från hur vi skulle presentera lägenheten på bästa sätt, till hur vi kunde förhålla oss till olika scenarion under budgivning. Vi kände hela vägen att vi gjorde försäljningen som ett team och kan varmt rekommendera Emily.
Emily var överträffade alla mina förväntningar! Hon var kompetent och enormt kunnig och samtidig lyhörd. Jag var supernöjd med hela processen, från planering och annonsering till försäljning. Jag rekommenderar henne varmt!
Emily är en mycket engagerad och duktig mäklare med väl fungerande rutiner som gör att allt löper på smidigt och effektivt. Det har varit ett väl fungerande samarbete som skapat tillit och jag har känt att jag kan lite på henne fullt ut. Jag kan verkligen rekommendera henne till andra mäklaruppdrag.
Vi är så nöjda med Emilys arbete. Hon var snabb med återkoppling och lyhörd för våra önskemål. Vi kan varmt rekommendera henne och önskar henne lycka till i framtiden.
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde