Med passion, energi, engagemang och en personlig relation

Min styrka ligger i att jag älskar affärer och att skapa goda relationer till mina kunder Jag är mån om att mina kunder är trygga, informerade och litar på att jag som mäklare gör vad som krävs för att nå bästa resultat. Efter att ha jobbat i branschen sedan 2011 så vet jag hur vi tillsammans når dit.

Isabella Bolin Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Isabella är proffsig, trevlig och kompetent. Kan varmt rekommendera!
Isabella är en fantastiskt mäklare! Jag kände mig trygg genom hela processen och upplevde Isabella som mycket engagerad från start till mål. Hon är noggrann, tillgänglig och väldigt trevlig. Pricken över i:et vad det fantastiska slutpriset hon levererade! Kan inte nog rekommendera Isabella till alla som ska sälja sin bostad.
Charmigare mäklare kan man nog inte hitta. Hon är varm och socialt inbjudande samtidigt som hon är så oerhört professionell, noggrann och skarp. Vi kände oss trygga hela vägen eftersom hon höll oss välinformerade. Hon tar försäljningen på stort allvar och lägger ner sin själ i att få det så bra som möjligt. Vi är enormt tacksamma och nöjda med Isabellas insats!
Rätt ord för Isabella är proffs! Från första möte (jag jämförde 3st) så stack hon ut, jag har inte ångrat mitt val en sekund. Isabella är en stjärna med mycket energi, engagemang och driv. Hon är serviceminded, rapp och sitter på en fingertoppskänsla när det kommer till förhandling vilket jag skulle säga är den bästa kombinationen vid försäljning. Jag var uppdaterad kontinuerligt vilket fick mig att känna mig lugn under hela processen! Utöver detta fick jag ett fantastiskt slutpris för min lägenhet och jag vet att Isabella var en stor bidragande faktor till det, även köpare var supernöjda! Rekommenderar Isabella till alla som ska sälja och jag kommer absolut anlita henne i framtiden!
Super
Otroligt nöjd men försäljningen!
Jag valde att sälja min lägenhet med hjälp av Isabella efter att ha jämfört och utvärderat fem olika mäklare. Isabella är engagerad, professionell och förtroendeingivande, vilket gör att jag både valde henne till att sälja min lägenhet samt att jag hade fått ett bra intryck ifall hon hade sålt en lägenhet jag var intresserad av. Det som skiljde Isabella mot de andra mäklare jag träffade var att Isabella var lite bättre påläst om området samt hade tydliga tips på hur lägenheten kan stylas för fotografering och visning. Jag kan varmt rekommendera Isabella efter en bra säljprocess som gav ett betydligt högre slutpris än min förväntan.
Isabella är väldigt trevlig och professionell, rekommenderas!
Det var bara att städa och lämna över nycklarna och luta sig tillbaka så skötte Isabella allt, vilket är väldigt skönt för någon som varken har kunskap eller intresse inom området. Hon kom med många ideér och tog alltid rätt beslut. Super nöjd med prospekt, bilder och styling. Jag bedömer min upplevelse utifrån proffsighet, smidighet och slutpris. I alla kategorier får Isabella och försäljningen 10 av 10. Kan starkt rekommendera :)
4.9 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde