Med passion, energi, engagemang och en personlig relation

Min styrka ligger i att jag älskar affärer och att skapa goda relationer till mina kunder Jag är mån om att mina kunder är trygga, informerade och litar på att jag som mäklare gör vad som krävs för att nå bästa resultat. Efter att ha jobbat i branschen sedan 2011 så vet jag hur vi tillsammans når dit.

Isabella Bolin Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Påläst engagerad och tydlig kunde knappast ha hittat en bättre mäklare för uppdraget!
Är supernöjd med Isabella! Hon var väldigt hängiven och tog uppdraget på största allvar och lägenheten blev såld för mitt målpris. Isabella är flexibel, trevlig, proffsig och engagerad!
Inför vår försäljning träffade vi fyra olika mäklare men bestämde oss snabbt för Isabella. Isabella är noggrann och rak kombinerat med varm energi och ett proffsigt intryck. Hon höll oss informerade genom hela processen och kämpade fram ett väldigt bra slutpris. Nöjd!
Isabella var en mycket professionell och engagerade mäklare från start till slut. Rekommenderas starkt!
Isabella är proffsig, trevlig och kompetent. Kan varmt rekommendera!
Isabella är en fantastiskt mäklare! Jag kände mig trygg genom hela processen och upplevde Isabella som mycket engagerad från start till mål. Hon är noggrann, tillgänglig och väldigt trevlig. Pricken över i:et vad det fantastiska slutpriset hon levererade! Kan inte nog rekommendera Isabella till alla som ska sälja sin bostad.
Charmigare mäklare kan man nog inte hitta. Hon är varm och socialt inbjudande samtidigt som hon är så oerhört professionell, noggrann och skarp. Vi kände oss trygga hela vägen eftersom hon höll oss välinformerade. Hon tar försäljningen på stort allvar och lägger ner sin själ i att få det så bra som möjligt. Vi är enormt tacksamma och nöjda med Isabellas insats!
Rätt ord för Isabella är proffs! Från första möte (jag jämförde 3st) så stack hon ut, jag har inte ångrat mitt val en sekund. Isabella är en stjärna med mycket energi, engagemang och driv. Hon är serviceminded, rapp och sitter på en fingertoppskänsla när det kommer till förhandling vilket jag skulle säga är den bästa kombinationen vid försäljning. Jag var uppdaterad kontinuerligt vilket fick mig att känna mig lugn under hela processen! Utöver detta fick jag ett fantastiskt slutpris för min lägenhet och jag vet att Isabella var en stor bidragande faktor till det, även köpare var supernöjda! Rekommenderar Isabella till alla som ska sälja och jag kommer absolut anlita henne i framtiden!
Super
4.9 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde