Med passion, energi, engagemang och en personlig relation

Min styrka ligger i att jag älskar affärer och att skapa goda relationer till mina kunder Jag är mån om att mina kunder är trygga, informerade och litar på att jag som mäklare gör vad som krävs för att nå bästa resultat. Efter att ha jobbat i branschen sedan 2011 så vet jag hur vi tillsammans når dit.

Isabella Bolin Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Isabella har på ett mycket professionellt sätt genomfört försäljningen av vår lägenhet med ett mycket bra resultat.
Isabella är väldigt proffsig, förtroendeingivande och sympatisk. Hon var noga med att hålla oss uppdaterade genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera henne!
She’s been doing a great job and I can truly fully trust her work and I will recommend her to anyone who wants a helping hand broker with very desirable price. I was very pleased working with her.
Isabella imponerar med sin kunskap, hon är påläst och professionell och självklart väldigt trevlig. Hon är kommunikativ och håller en väl uppdaterad under hela processen, man känner verkligen att man är i trygga händer. Rekommenderas starkt!
Isabella var grym som mäklare! Dels väldigt enkel att jobba med och hon gav bra feedback gällande / under processen, och det märktes att hon hade en bra kunskap gällande detaljer i lägenheten, byggnaden och området som kunde påverka värdet på lägenheten positivt. Jag uppskattar också den kontakt hon hade med intressenterna före / efter visningen och under budgivningen.
Slutpriset blev så mycket högre än väntat och jag känner att mycket av det är tack vare Isabella. Hade såklart väldigt många frågor eftersom det var min första gång jag sålt lägenhet förut och hon var väldigt förstående med det faktumet och tillgänglig för alla mina funderar under hela dygnet.
Isabella är professionell, lyhörd, erfaren och ambitiös. Hon har dessutom grym koll på den lokala marknaden och rådande tjänsteutbud. Kan varmt rekommendera!
3:e gången vi säljer med Isabella och hon slutar aldrig imponera! Rekommenderas varmt till alla!
Med Isabella kände vi oss trygga under hela processen. Professionell och lyhörd mäklare som vi starkt kan rekommendera.
4.9 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde