Med passion, energi, engagemang och en personlig relation

Min styrka ligger i att jag älskar affärer och att skapa goda relationer till mina kunder Jag är mån om att mina kunder är trygga, informerade och litar på att jag som mäklare gör vad som krävs för att nå bästa resultat. Efter att ha jobbat i branschen sedan 2011 så vet jag hur vi tillsammans når dit.

Isabella Bolin Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Charmigare mäklare kan man nog inte hitta. Hon är varm och socialt inbjudande samtidigt som hon är så oerhört professionell, noggrann och skarp. Vi kände oss trygga hela vägen eftersom hon höll oss välinformerade. Hon tar försäljningen på stort allvar och lägger ner sin själ i att få det så bra som möjligt. Vi är enormt tacksamma och nöjda med Isabellas insats!
Super
Otroligt nöjd men försäljningen!
Jag valde att sälja min lägenhet med hjälp av Isabella efter att ha jämfört och utvärderat fem olika mäklare. Isabella är engagerad, professionell och förtroendeingivande, vilket gör att jag både valde henne till att sälja min lägenhet samt att jag hade fått ett bra intryck ifall hon hade sålt en lägenhet jag var intresserad av. Det som skiljde Isabella mot de andra mäklare jag träffade var att Isabella var lite bättre påläst om området samt hade tydliga tips på hur lägenheten kan stylas för fotografering och visning. Jag kan varmt rekommendera Isabella efter en bra säljprocess som gav ett betydligt högre slutpris än min förväntan.
Isabella är väldigt trevlig och professionell, rekommenderas!
Det var bara att städa och lämna över nycklarna och luta sig tillbaka så skötte Isabella allt, vilket är väldigt skönt för någon som varken har kunskap eller intresse inom området. Hon kom med många ideér och tog alltid rätt beslut. Super nöjd med prospekt, bilder och styling. Jag bedömer min upplevelse utifrån proffsighet, smidighet och slutpris. I alla kategorier får Isabella och försäljningen 10 av 10. Kan starkt rekommendera :)
Isabella är engagerad, trevlig och utför sitt arbete på ett väldigt professionellt sätt. Under hela processen överträffades våra förväntningar och så även med slutresultatet. Vi är supernöjda och hoppas kunna anlita Isabella igen. Se till att träffa Isabella innan ni väljer mäklare!
Isabella gjorde ett fantastiskt jobb, hon jobbade lugnt och metodiskt och höll oss uppdaterade genom hela processen. Med stort engagemang och skicklighet såg hon till att få ett otroligt slutpris som vi är jättenöjda med. Vi rekommenderar Isabella till alla andra som går i säljtankar.
4.9 / 5

Mina försäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde