Möt Isabella Bolin

Med passion, energi, engagemang och en personlig relation

Min styrka ligger i att jag älskar affärer och att skapa goda relationer till mina kunder Jag är mån om att mina kunder är trygga, informerade och litar på att jag som mäklare gör vad som krävs för att nå bästa resultat. Efter att ha jobbat i branschen sedan 2011 så vet jag hur vi tillsammans når dit.

Kontakta mig för en fri värdering
Isabella Bolin
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Isabella är ett proffs ut i fingerspetsarna och är lyhörd, flexibel samt hjälper både säljare och köpare att hitta en lösning för alla inblandade. Kan inget annat än att ge mina starka rekommendationer för Isabella.
Isabella är lyhörd, tydlig, proffsig och verkligen engagerad genom hela försäljningsprocessen. Precis som en riktigt bra mäklare skall vara. Rekommenderas varmt.
Isabella har från första mötet varit engagerad, proffsig och alltid tagit sig tid. I en extremt osäker tid på bostadsmarknaden har hon klok guidat mig i försäljningen, vilket bidragit till en trygghet och lugn. Skulle varmt rekommendera Isabella, och absolut anlita henna igen.
Väldigt nöjd med samarbetet med Isabella! Trygg och lugn, lätt att samarbeta med och väldigt tillgänglig under hela processen
Isabella var väldigt påläst och engagerad under hela min försäljningsprocessen. Hon var kommunikativ och höll mig uppdaterad. Kommer definitivt vända mig till Isabella igen vid kommande försäljningar! En riktig stjärna!
4.9 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde