Professionell, lyhörd och trygg

Med en lång bakgrund inom försäljning och ett brinnande intresse för långsiktiga relationer vet jag hur vi tillsammans skapar rätt förutsättningar för just din bostadsaffär. Hög kundnöjdhet är min främsta drivkraft och ett högt slutpris är alltid målet, i varje försäljning. Detta återspeglar sig i högsta betyg från mina tidigare säljare.

Isak Blomster Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Mycket bra bemötande o bra kommunikation. Är verkligen nöjd med Isaks engagemang
Det har varit ett sant nöje att sälja lägenheten med Isak. Den bästa mäklare vi har anlitat genom åren! Han arbetade otroligt målmedvetet genom hela processen och vi är så nöjda med att vi valde honom. Kan verkligen rekommendera Isak!
Isak är en extremt kunnig mäklare. Hela säljresan kändes trygg och säker då Isak var ärlig, respektfull och framförallt hela tiden tillgänglig. Jag rekommenderar Isak starkt till alla som går i tankar att sälja.
Isak Blomster – vilken stjärna! Jag har sålt flera lägenheter tidigare och har därför träffat många mäklare, men Isak utklassar dom alla. Med ett enormt driv, en känsla för affärer samt en lyhördhet som inte går att jämföra, var valet självklart att Isak skulle få hjälpa mig med min försäljning. Jag ville sälja lägenheten utanför den öppna marknaden då jag eftersökte en snabb och smidig process. Dagen efter jag träffat Isak visade han min lägenhet för en spekulant och fyra timmar senare var lägenheten såld – till ett pris som dessutom låg över mina förväntningar. Jag ger Isak Blomster mina varmaste rekommendationer till alla som planerar att sälja sin bostad!
Efter att ha träffat olika mäklare valde vi Isak Blomster till vår försäljning. Genuint trevlig, kompetent, rak och öppen i all kommunikation. En fantastisk och väldigt bra mäklare. Verkligen en bra mäklare. Vi är supernöjda!
Isak var engagerad, lösningsorienterad och hade massor av energi, vilket var anledningarna till att vi valde honom. Vi följde hans tips och råd och fick betydligt mer än vad vi hade förväntat oss. Vi kände oss trygga genom hela processen och skulle absolut rekommendera Isak till våra vänner.
Isak Blomster hjälpte mig att sälja min lägenhet underhand. Inför försäljningen träffade jag flera mäklare, men valde Isak tack vare hans engagemang, kunskap och strategi. Väldigt nöjd med försäljningspriset och Isaks arbete! Rekommenderar varmt!
Isak är en bra mäklare som lyssnar och förklarar och skötte hela försäljningen på ett utmärkt sätt. Priset blev vi båda nöja med. Kan varmt rekommendera Isak och Innerstadsspecialisten!
Isak bryr sig på riktigt om lägenhetsaffären och är minutiös i sin ansats. Från det första mötet ända till slutet var präglat av professionalism och omtanke, både för säljar- såväl som köparperspektivet. Vi har anlitat ett femtal mäklare genom våra försäljningar och kan enkelt säga att Isak är den bästa vi har haft. Kan varmt rekommendera att anlita honom för er försäljning!
To sell our apartment, we met five mäklare. Isak was the one shows the most honesty and professionalism. He is genuine, fast, responsive, and energetic. Unlike some brokers, he cut the “bullshit” but focus on what matters. We really liked collaboration with him. We would like to give our best recommendation to him!
Jag kontaktade fyra mäklare totalt inför försäljningen av min lägenhet. Isak Blomster gav ett otroligt kompetent och hjälpsamt intryck, och i slutändan valde jag honom som mäklare. Isak levererade på samtliga punkter genom hela processen. Jag var själv inte i Sverige under försäljningsprocessen, men Isak satte upp koordinerade allting på ett övertygande sätt och höll mig uppdaterad genom hela försäljningen. Han satte upp rimliga förväntningar kring pris, och slutpriset översteg till och med det förväntade priset något. Jag är mycket nöjd med Isak som mäklare och rekommenderar honom varmt!
Eftersom vi bor och vistas i Lund kom Isak Blomster att bli mycket betydelsefull vid försäljningen av vår Stockholmslägenhet. Isak har utan vår närvaro gjort en strålande insats vid avyttringen av denna. Han har hållit oss underrättade om varje steg i förfarandet. Vidare har han gjort upp prospekt och annonser som måste ha varit tilltalande för köpare. Hans förutsägelser om prissättningen kom att stämma till punkt och pricka. Den enda gång vi hade förmånen att träffa Isak personligen gav han oss ett mycket gott och moget intryck.
Jag är hur nöjd som helst med Isak; han höll mig uppdaterad genom hela processen och var verkligen engagerad och inlyssnande. Full pott från mig!
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde