Professionell, lyhörd och trygg

Med en lång bakgrund inom försäljning och ett brinnande intresse för långsiktiga relationer vet jag hur vi tillsammans skapar rätt förutsättningar för just din bostadsaffär. Hög kundnöjdhet är min främsta drivkraft och ett högt slutpris är alltid målet, i varje försäljning. Detta återspeglar sig i högsta betyg från mina tidigare säljare.

Isak Blomster Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Eftersom vi bor och vistas i Lund kom Isak Blomster att bli mycket betydelsefull vid försäljningen av vår Stockholmslägenhet. Isak har utan vår närvaro gjort en strålande insats vid avyttringen av denna. Han har hållit oss underrättade om varje steg i förfarandet. Vidare har han gjort upp prospekt och annonser som måste ha varit tilltalande för köpare. Hans förutsägelser om prissättningen kom att stämma till punkt och pricka. Den enda gång vi hade förmånen att träffa Isak personligen gav han oss ett mycket gott och moget intryck.
Jag är hur nöjd som helst med Isak; han höll mig uppdaterad genom hela processen och var verkligen engagerad och inlyssnande. Full pott från mig!
Väldigt nöjd med Isak. Höll mig som säljare uppdaterad under hela processen. Snabb, tydlig och bra kommunikation. Skulle absolut rekommendera Isak som mäklare! Nöjd med slutpris och Isaks engagemang.
Proffsig, kunnig och smidig genom hela processen. Kanonmäklare på alla sätt och vis!
Väldigt nöjd med Isaks insats i försäljningen av vår lägenhet! Alltid tillgänglig, lyhörd, trevligt att ha med att göra och vi fick lägenheten såld till ett pris över förväntan. Kan varmt rekommendera Isak!
5 / 5

Mina försäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde