Professionell, lyhörd och trygg

Med en lång bakgrund inom försäljning och ett brinnande intresse för långsiktiga relationer vet jag hur vi tillsammans skapar rätt förutsättningar för just din bostadsaffär. Hög kundnöjdhet är min främsta drivkraft och ett högt slutpris är alltid målet, i varje försäljning. Detta återspeglar sig i högsta betyg från mina tidigare säljare.

Isak Blomster Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Isak bryr sig på riktigt om lägenhetsaffären och är minutiös i sin ansats. Från det första mötet ända till slutet var präglat av professionalism och omtanke, både för säljar- såväl som köparperspektivet. Vi har anlitat ett femtal mäklare genom våra försäljningar och kan enkelt säga att Isak är den bästa vi har haft. Kan varmt rekommendera att anlita honom för er försäljning!
To sell our apartment, we met five mäklare. Isak was the one shows the most honesty and professionalism. He is genuine, fast, responsive, and energetic. Unlike some brokers, he cut the “bullshit” but focus on what matters. We really liked collaboration with him. We would like to give our best recommendation to him!
Jag kontaktade fyra mäklare totalt inför försäljningen av min lägenhet. Isak Blomster gav ett otroligt kompetent och hjälpsamt intryck, och i slutändan valde jag honom som mäklare. Isak levererade på samtliga punkter genom hela processen. Jag var själv inte i Sverige under försäljningsprocessen, men Isak satte upp koordinerade allting på ett övertygande sätt och höll mig uppdaterad genom hela försäljningen. Han satte upp rimliga förväntningar kring pris, och slutpriset översteg till och med det förväntade priset något. Jag är mycket nöjd med Isak som mäklare och rekommenderar honom varmt!
Eftersom vi bor och vistas i Lund kom Isak Blomster att bli mycket betydelsefull vid försäljningen av vår Stockholmslägenhet. Isak har utan vår närvaro gjort en strålande insats vid avyttringen av denna. Han har hållit oss underrättade om varje steg i förfarandet. Vidare har han gjort upp prospekt och annonser som måste ha varit tilltalande för köpare. Hans förutsägelser om prissättningen kom att stämma till punkt och pricka. Den enda gång vi hade förmånen att träffa Isak personligen gav han oss ett mycket gott och moget intryck.
Jag är hur nöjd som helst med Isak; han höll mig uppdaterad genom hela processen och var verkligen engagerad och inlyssnande. Full pott från mig!
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde