Professionell, lyhörd och trygg

Med en lång bakgrund inom försäljning och ett brinnande intresse för långsiktiga relationer vet jag hur vi tillsammans skapar rätt förutsättningar för just din bostadsaffär. Hög kundnöjdhet är min främsta drivkraft och ett högt slutpris är alltid målet, i varje försäljning. Detta återspeglar sig i högsta betyg från mina tidigare säljare.

Isak Blomster Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Isak agerade proffsigt och fanns alltid tillgänglig. Bra koll på marknaden och kunde svara på alla ens frågor.
Varje gång jag besöker en visning blir jag påmind om hur glad jag var över att ha Isak som mäklare. Isak mötte mig i mina krav, satte upp en tydlig plan som möjliggjorde en kanon-deal i en väldigt tuff marknad. Isak jobbar självständigt, är anpassningsbar och kommunicerar väldigt bra mot både köpare och mig som säljare. Kan rekommendera till alla som går i säljtankar.
Isak gav en trygghet under hela försäljningsprocessen jag aldrig tidigare haft med en mäklare. Isak var väldigt professionell och ärlig från dag 1 vilket gjorde oss säljare lugna. Arvodet var rimligt, vilket Isak visade sig helt klart vara värd då han levererade en rekordförsäljning i vår förening! Vi kan helt klart rekommendera Isak till alla som är ute efter en ärlig och professionell mäklare i innerstan.
Isak gav ett förtroendegivande och seriöst intryck under hela processen. Han var lyhörd och höll snabb och tät dialog. Försäljningen gick väldigt snabbt och smidigt, lägenheten såldes före visning med ett bud över förväntan. Jag är supernöjd med Isak som mäklare och skulle verkligen rekommendera honom!
Isak är en toppen mäklare. Han har bra tålamod och alltid tillgänglig. Kommer absolut rekommendera Isak till vänner.
Isak var otroligt lyhörd och hjälpsam genom hela processen. Vi är jätteglada att vi valde honom!
Mycket bra bemötande o bra kommunikation. Är verkligen nöjd med Isaks engagemang
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde