Engagerad mäklare med hög tillgänglighet som gör det lilla extra.

Med 15 års erfarenhet som mäklare vet jag vad som krävs för att skapa en trygg bostadsaffär för både säljare och köpare. Jag brinner för mötet med människor och ser en stor utmaning i, och tycker att det är utvecklande, att överträffa kundens förväntningar. Jag jobbar alltid med högt kundfokus och gillar att hitta bra lösningar för alla parter.

Madeleine Peylow Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Så nöjda då vi önskade en mäklare som tog hand om precis allt! Vilket Madeleine Peylow gjorde exemplariskt!
Jag är väldigt nöjd med att ha anlitat Madeleine. Hon är genuint intresserad av att få till en så bekväm process för både säljare och köpare som möjligt, samtidigt som hon är affärsdriven. En bra affär innehåller två nöjda parter och Madeleine arbetar stenhårt mot det målet.
Grym hela vägen och såg till att vi fick betalt över förväntan. Rekommenderas varmt!
Med Madeleine som mäklare kände vi oss sedda, lyssnade till och trygga hela vägen. Hon tog sig an försäljningen helhjärtat. Madeleine gjorde en väldigt (i efterhand) korrekt analys av marknaden och villkoren för försäljningen. Hon föreslog vad som borde fixas med lägenheten och motiverade tydligt varför. Det fick oss att se möjligheterna i vår egen lägenhet vilket drev oss till att fixa det där lilla extra i renoveringen vilket antagligen avgjorde det höga priset. Vi är glada att vi lyssnade på henne. Madeleine var dessutom alltid tillgänglig, snabb och höll oss uppdaterade. Nästa försäljning sker definitivt genom Madeleine igen!
Madeleine är otroligt professionell, trevlig och ärlig. Jag kände mig 100 % trygg när jag sålde med Madeleine och kan verkligen rekommendera henne som mäklare.
Jag uppskattade framförallt Madeleines transparans när jag tog in offerter från ett antal mäklare. Till skillnad från andra gav hon mig en högre och mer realistisk tröskel för bonus och jag förstod i efterhand att de andra lagt sig lågt/ givit mig en för försiktig värdering för att "lättare" kunna överträffa.
Madeleines erfarenhet, lugn och tydlighet skapade snabbt ett förtroende hos oss som hon sen förvaltade på bästa sätt under hela hela resan - från första kontakt tills genomförd försäljning. Hon har på ett föredömligt sätt guidat oss genom alla beslut under hela processen och vi kan, med facit i hand, varmt rekommendera Madeleine för er nästa bostadsaffär.
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde