Engagerad mäklare med hög tillgänglighet som gör det lilla extra.

Med 15 års erfarenhet som mäklare vet jag vad som krävs för att skapa en trygg bostadsaffär för både säljare och köpare. Jag brinner för mötet med människor och ser en stor utmaning i, och tycker att det är utvecklande, att överträffa kundens förväntningar. Jag jobbar alltid med högt kundfokus och gillar att hitta bra lösningar för alla parter.

Madeleine Peylow Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

den bästa man kan hitta både i arbetsprestation och social kompetens
Kunnig och trevlig mäklare, alltid nåbar och uppdaterad.
Från första mötet kände vi att vi träffat rätt. En proffsig, ödmjuk och seriös mäklare som känner till området väldigt väl. Under uppdraget delgav hon oss all nödvändig information löpande. Träffsäker och realistisk värdering som motsvarade våra förväntningar. Madeleine visade sig vara allt vi önskade oss och mer därtill.
Så nöjda då vi önskade en mäklare som tog hand om precis allt! Vilket Madeleine Peylow gjorde exemplariskt!
Jag är väldigt nöjd med att ha anlitat Madeleine. Hon är genuint intresserad av att få till en så bekväm process för både säljare och köpare som möjligt, samtidigt som hon är affärsdriven. En bra affär innehåller två nöjda parter och Madeleine arbetar stenhårt mot det målet.
Grym hela vägen och såg till att vi fick betalt över förväntan. Rekommenderas varmt!
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde