Kvalitet, trygghet och struktur

Jag brinner för att hjälpa människor, skapa trygghet och leverera en försäljningsprocess med högsta möjliga kvalitét. I en bostadsaffär är trygghet och tydlighet för alla inblandade A och O. Genom min kunskap och mitt genuina intresse för mäklaryrket, försäljning och människor, i kombination med ständig tillgänglighet och hög arbetsmoral, hjälper jag till med allt från förutsättningslös rådgivning till en detaljmässigt framtagen och genomtänkt strategi igenom hela processen. Vad mitt upplägg kan innebära för dig i form av effektivitet, trygghet och kapital talar jag gärna mer om på ett möte.

Minna Johansson Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Hon är INTE för ung för att vara en sjuhelvetes bra mäklare! Nu har hon sålt två av mina bostäder alla på toppnoteringar och rekord i föreningen! Hon är otroligt duktig, tillgänglig, noggrann, lyhörd och ödmjuk men också driven!
Minna är extremt lyhörd och har ett tydligt och eftertänksamt sätt. Hon är förtroendeingivande och är vad jag upplever trygg för såväl säljare som köpare, en Stjärna.
Minna was of great help with her drive, high motivation and social skills. She reached a good deal for both sides that is fair and made everyone feel good. And this is in our opinion a very important aspect and skill of a good agent. Minna listens, explains, is always available and trustworthy. She is the most proactive agent we have met so far!
Hon är INTE för ung för att vara en fantastisk mäklare!!! Hon är genuin, driven, pålitlig och noggrann. Och gör det lilla extra på ett extraordinärt sätt och hela tiden. Minna har verkligen gjort mer än hon måste genom hela försäljningen. Bättre än alla andra mäklare jag haft genom åren som tröttnat på att gå den extra milen! Jag är glad att det blev just denna drivna, hungriga och engagerade kompetenta mäklare som sålde mitt vackra gårdshus!
Minna fick arbeta hårt för att få till försäljningen av min bostadsrätt. Det gjorde hon med bravur. Hon är hårt arbetande, strukturerad och trevlig! Ibland funderar man över om en mäklares arbetsinsats motsvarar deras arvode. Inte i mitt fall! Värd varenda spänn.
Minna Johanssons metodiska tillvägagångssätt var lätt att förstå, och jag kände mig högst delaktig i hela försäljningsprocessen
Kan rekommendera henne starkt. Gav ett väldigt proffesionellt intryck och var optimistisk och stöttande utan att förlora realism.
Hade höga förväntningar på Minna och hon överskred dom alla. Hon var otroligt professionell, lyhörd och extremt trevlig genom hela processen. Hon har stenkoll och tar sitt uppdrag seriöst, varenda tanke eller fråga jag hade kunde hon lätt hantera. Hennes bemötande och kunskap är imponerade nog med det är hennes härliga personlighet som sätter pricken över i:et. Rekommenderar Minna till alla, definitivt den enda mäklaren jag vill använda mig av framöver!
5 / 5

Mina försäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde