Kvalitet, engagemang och nytänkande strategier!

Varje bostadsaffär är unik, därför är det viktigt att välja en fastighetsmäklare som går in med stort engagemang och öppenhet inför varje bostadsaffär. Efter fem år i branschen och många fina affärer i bagaget är detta därför alltid mitt huvudfokus!
Genom en noggrant framtagen strategi, rak kommunikation och högt kvalitetsfokus resulterar mitt arbete i höga slutpriser och fina kundrelationer.
Att sälja en bostad skall vara en positiv och spännande upplevelse.
Välkommen att kontakta mig!

Minna Johansson Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Det finns flera bra saker att säga om Minna. En av hennes absoluta styrkor är hennes lugn. Som stressad säljare behöver man en lugn mäklare!
Minna är superproffsig som mäklare med ett fullt engagemang och fokus genom hela processen. Det kändes bra redan vid första mötet, där hon presenterade en tydlig och strukturerad plan för att få till en lyckad försäljning - hon har alla egenskaper en bra mäklare skall ha. Kan varmt rekommendera Minna till andra.
Fantastisk närvaro och engagemang genom hela processen där en perfekt balans av lyhördhet och initiativtagande ledde till överträffade förväntningar! Kan varmt rekommendera Minna om du vill ha en trygg och framgångsrik bostadsförsäljning.
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde