Kvalitet, engagemang och nytänkande strategier!

Varje bostadsaffär är unik, därför är det viktigt att välja en fastighetsmäklare som går in med stort engagemang och öppenhet inför varje bostadsaffär. Efter fem år i branschen och många fina affärer i bagaget är detta därför alltid mitt huvudfokus!
Genom en noggrant framtagen strategi, rak kommunikation och högt kvalitetsfokus resulterar mitt arbete i höga slutpriser och fina kundrelationer.
Att sälja en bostad skall vara en positiv och spännande upplevelse.
Välkommen att kontakta mig!

Minna Johansson Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Kändes bra redan vid första kontakten. Mäklaren var väldigt strukturera gav oss en tydlig plan över hur försäljningen skulle komma att gå till. Duktig på att kommunicera. Ett riktigt mäklar proffs.
Sålt tre lägenheter till toppnoteringar genom denna fantastiska mäklare! Så smidig process, jag behöver inte tänka på nått, Minna tar kommandot och ser till att leverera en förstklassig upplevelse och smidig försäljning! Skulle inte välja någon annan än hon!!!
Vi rekommenderar gärna Minna. Hon var mycket lugn och trevlig, lyssnade och tog hänsyn till våra önskemål, alltid tillgänglig, ärlig och positiv. Gav oss information löpande under hela processen.
Mycket bra!! Minna var snabb, på alerten och proffsig. Hon gjorde allting rätt och lyssnade på mig som säljare och med ett gott mäklar-öra. Vi valde henne för att vi kände på oss att hon kommer att nå långt - både med vår försäljning och i sin karriär.
Hon är INTE för ung för att vara en sjuhelvetes bra mäklare! Nu har hon sålt två av mina bostäder alla på toppnoteringar och rekord i föreningen! Hon är otroligt duktig, tillgänglig, noggrann, lyhörd och ödmjuk men också driven!
Minna är extremt lyhörd och har ett tydligt och eftertänksamt sätt. Hon är förtroendeingivande och är vad jag upplever trygg för såväl säljare som köpare, en Stjärna.
Minna was of great help with her drive, high motivation and social skills. She reached a good deal for both sides that is fair and made everyone feel good. And this is in our opinion a very important aspect and skill of a good agent. Minna listens, explains, is always available and trustworthy. She is the most proactive agent we have met so far!
Hon är INTE för ung för att vara en fantastisk mäklare!!! Hon är genuin, driven, pålitlig och noggrann. Och gör det lilla extra på ett extraordinärt sätt och hela tiden. Minna har verkligen gjort mer än hon måste genom hela försäljningen. Bättre än alla andra mäklare jag haft genom åren som tröttnat på att gå den extra milen! Jag är glad att det blev just denna drivna, hungriga och engagerade kompetenta mäklare som sålde mitt vackra gårdshus!
Minna fick arbeta hårt för att få till försäljningen av min bostadsrätt. Det gjorde hon med bravur. Hon är hårt arbetande, strukturerad och trevlig! Ibland funderar man över om en mäklares arbetsinsats motsvarar deras arvode. Inte i mitt fall! Värd varenda spänn.
4.9 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde