Kvalitet, engagemang och nytänkande strategier!

Varje bostadsaffär är unik, därför är det viktigt att välja en fastighetsmäklare som går in med stort engagemang och öppenhet inför varje bostadsaffär. Efter fem år i branschen och många fina affärer i bagaget är detta därför alltid mitt huvudfokus!
Genom en noggrant framtagen strategi, rak kommunikation och högt kvalitetsfokus resulterar mitt arbete i höga slutpriser och fina kundrelationer.
Att sälja en bostad skall vara en positiv och spännande upplevelse.
Välkommen att kontakta mig!

Minna Johansson Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Så imponerad av Minna. Hon är förtroendeingivande, lyhörd och engagerad. Hon uppdaterar dig genom hela processen och tar 100% ansvar för allt. Hon har helt enkelt alla egenskaper som krävs för en bra mäklare, rekommenderar henne varmt!
Kändes bra redan vid första kontakten. Mäklaren var väldigt strukturera gav oss en tydlig plan över hur försäljningen skulle komma att gå till. Duktig på att kommunicera. Ett riktigt mäklar proffs.
Sålt tre lägenheter till toppnoteringar genom denna fantastiska mäklare! Så smidig process, jag behöver inte tänka på nått, Minna tar kommandot och ser till att leverera en förstklassig upplevelse och smidig försäljning! Skulle inte välja någon annan än hon!!!
Vi rekommenderar gärna Minna. Hon var mycket lugn och trevlig, lyssnade och tog hänsyn till våra önskemål, alltid tillgänglig, ärlig och positiv. Gav oss information löpande under hela processen.
Mycket bra!! Minna var snabb, på alerten och proffsig. Hon gjorde allting rätt och lyssnade på mig som säljare och med ett gott mäklar-öra. Vi valde henne för att vi kände på oss att hon kommer att nå långt - både med vår försäljning och i sin karriär.
Hon är INTE för ung för att vara en sjuhelvetes bra mäklare! Nu har hon sålt två av mina bostäder alla på toppnoteringar och rekord i föreningen! Hon är otroligt duktig, tillgänglig, noggrann, lyhörd och ödmjuk men också driven!
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde