Resultatinriktad, energisk och stort engagemang

Smålänning med genuint intresse för människor och att göra det lilla extra för att du som kund ska bli mer än nöjd. Med en bakgrund inom elitidrotten gör jag alltid mitt yttersta i varje uppgift jag utför. Min målsättning är att både ni som säljare och köpare ska känna en självklarhet att rekommendera mig vidare.

Nicole Uddén Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Jag träffade sammanlagt 5 olika mäklare innan jag skulle sälja. Ingen kändes lika självklar som Nicole. Jag är supernöjd och har rekommenderat henne till flera andra.
Nicole var väldigt engagerad och noggrann under hela processen vilket gjorde att jag som säljare kunde känna mig helt trygg. En mäklare som både känns väldigt taktisk smart och genuint härlig som person. Supernöjd!
Otroligt trevlig och smidig upplevelse med Nicole som mäklare. Engagerad och påläst. Rekommenderas varmt.
Fantastisk engagerad och kunnig. Stor trygghets känsla. Kan varmt rekommendera.
Jag upplevde Nicole som genuint trevlig, driven och varm. Hade bra idéer om säljtaktik, styling mm. Alltid förberedd till tänderna och låg steget före i varje process med b- och c-planer redo. Påläst och svarade gärna och utförligt på frågor, dubbelkollade fakta om så krävdes och lätt att få tag på. Rogivande energi. Ingen stress för mig, jag kände mig trygg med att hon fixade biffen. Undrar nästan när hon sover, hon verkar så glad och utvilad för någon som håller ett så högt och intensivt arbetstempo!
Nicole is very professional and easy to talk to at the same time! As a first time seller and a foreigner we had a lot of questions and concerns, but the process is very smooth with her knowledge and quick response. We strongly recommend Nicole and will definitely sell again with her!
Andra gången vi säljer bostad med Nicole och är supernöjda. En mäklare som inger trygghet, kunskap och proffsighet från början till slut. Du är i trygga händer när du ska sälja din bostad med Nicole.
Allt gick supersmidigt. Kände mig väldigt trygg med Nicole.
Nicole var väldigt proffsig och extremt engagerad i försäljningen av vår lägenhet. Hon satte tydliga mål och förväntningar redan från början och höll sig till dessa genom hela processen. Därtill var hon alltid tillgänglig och hade löpande och nära dialog med oss som säljare. Vi rekommenderar Nicole starkt, och kommer att använda oss av henne i framtiden! /Alex och Mateja
Nicole var en super bra mäklare, glad , positive, målinriktat, driven etc. Väldig professionell och tydlig. Vi hade ett så bra samarbete, jag är så tacksam att hon var min mäklare !
Superproffsig mäklare! Rekommenderas varmt!
4.9 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde