Möt Nicole Uddén

Resultatinriktad, energisk och stort engagemang

Smålänning med genuint intresse för människor och att göra det lilla extra för att du som kund ska bli mer än nöjd. Med en bakgrund inom elitidrotten gör jag alltid mitt yttersta i varje uppgift jag utför. Min målsättning är att både ni som säljare och köpare ska känna en självklarhet att rekommendera mig vidare.

Nicole Uddén | Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Nicole Uddén
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Samarbetet med Nicole fungerade väldigt bra. Ett energiknippe med glatt humör som var tydlig och enkel att kommunicera med. Rekommenderas starkt!
Veckan efter min försäljning gick en annan lägenhet i huset för 1,1 miljon mer än vad jag fick. Känns lite surt förstås, men det var ju svårt för både Mig och Nicole att förutspå. Totalintrycket är ändå att allt var professionellt, trevligt och väl genomfört!
Jag är supernöjd med mitt val av mäklare! Hela säljprocessen var positiv från start till slut. Nicole är erfaren, positiv och fokuserad på slutmålet. Kan varmt rekommendera Nicole!
Nicole är en fantastisk mäklare! Lyhörd, kunnig och alltid tillgänglig - ett riktigt proffs! Hon levererade ett slutpris jag bara kunde drömma om. Rekommenderar starkt!
Jag är supernöjd med Nicole och Innerstadsspecialisten som mäklarfirma. Nicole är väldigt duktig på det hon gör. Hon var på och uppdaterade hela tiden med senaste statusen. Nicole är driven, engagerad och lätta att jobba med. Rekommenderar starkt!
Med Nicole som mäklare så hade vi en enkel, effektiv och väldigt trevlig process. Försäljningen blev väldigt lyckad och vi var supernöjda med allt kopplat till Nicoles leverans!
4.9 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde