Möt Sandra Frygelius

Utbildad ekonom och fastighetsmäklare med gedigen erfarenhet inom försäljning

Förmedlingen av ditt hem gör jag med samma engagemang och hårda jobb som om det skulle ha varit min egen bostad. Påläst och med en väl utarbetad strategi kommer jag med trygg hand att leda försäljningsprocessen. Jag har en förmåga att inge förtroende och skapa ett lugn i mina affärer vilket leder till lyckade processer för både mina köpare och säljare. Målet är alltid att nå det högsta möjliga slutpriset för säljaren samt att ge bästa möjliga service till köparen. Först när alla inblandade är tillfreds blir jag som mäklare nöjd!

Sandra Frygelius | Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Sandra Frygelius
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Pålitlig, kunnig och lätt att jobba med! Rekommenderar starkt att sälja med Sandra som mäklare!
Sandra är en kompetent mäklare med stor kännedom om Stockholms bostadsmarknad.
Kunnig och lätt att tycka om. Väldigt fina foton och beskrivning av lgh. Lätt att nå.
Sandra var tydlig och väldigt transparent genom hela processen, och jag upplevde att hon anpassade sin rådgivning utifrån mina egna behov. Mycket nöjd med Sandra, som gjorde exakt det jag upplevde att den tidigare mäklaren jag anlitade inte gjorde.
Jag är så nöjd som det bara går att vara med Sandra! Hon är otroligt kunnig, lyhörd och kompetent. Under försäljningen var hon alltid lätt att få tag på och hon hade stenkoll på alla steg från början till slut. Hon har mina varmaste rekommendationer!
Professionellt utförd försäljning. Mycket nöjd!
4.7 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde