Möt Sandra Frygelius

Utbildad ekonom och fastighetsmäklare med gedigen erfarenhet inom försäljning

Förmedlingen av ditt hem gör jag med samma engagemang och hårda jobb som om det skulle ha varit min egen bostad. Påläst och med en väl utarbetad strategi kommer jag med trygg hand att leda försäljningsprocessen. Jag har en förmåga att inge förtroende och skapa ett lugn i mina affärer vilket leder till lyckade processer för både mina köpare och säljare. Målet är alltid att nå det högsta möjliga slutpriset för säljaren samt att ge bästa möjliga service till köparen. Först när alla inblandade är tillfreds blir jag som mäklare nöjd!

Kontakta mig för en fri värdering
Sandra Frygelius
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Mäklaren mycket bra under resans gång. Vid slutförhandlingen skulle jag behövt mer hjälp av mäklaren beträffande vad som var lämpligt att göra. Man glömmer lätt bort att det är säljaren som betalar mäklaren och inte köparen. Ok, en svår balansgång för mäklaren som så klart vill få försäljningen genomförd. Den svenska modellen är kanske inte optimal.
Sandra var toppen i hela processen! Proffsig och ärlig!
Mycket trevlig, erfaren, kunnig och kompetent mäklare!
Sandra är en mycket professionell, tydlig och målinriktad mäklare som tagit hand om hela säljprocessen på ett utmärkt sätt. Jag kände mig trygg från första kontakt till försäljningen avslutades. Tack vare Sandra nådde jag mitt säljmål samtidigt som jag har haft en väldigt bra upplevelse på vägen.
Sandra har varit 100% engagerad i vår försäljning från första kontakt till affärens avslut. Jag bedömer Sandra som en mycket kompetent mäklare och kan varmt rekommendera henne. Detta var andra gången vi anlitade Innerstadsspecialisten och de har båda gångerna varit väldigt professionella.
4.8 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde