Målinriktad, hängiven & lyhörd

Ställer ni höga krav och söker efter en mäklare som kan överträffa dem, då har ni kommit rätt. Jag älskar mitt yrke och är därav tacksam för att det återspeglas i fem av fem i kundnöjdhet, otroliga kundomdömen & höga slutpriser. Strävan att bli bättre är min drivkraft.

Viktor Moberg Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Viktor är förtroendeingivande, sympatisk, lättsam och mycket kunnig som mäklare och det känns som han verkligen gillar interaktionen både med säljare och köpare. Han gav utmärkta tips om styling och presentation och höll en kontinuerlig dialog med goda råd under hela processen. Viktor lever med god marginal upp till mina förväntningar och jag ger honom gärna mina varmaste rekommendationer.
Jag skulle absolut anlita Viktor igen! Väldigt hängiven, kunnig och väl förbered. Otroligt professionell vilket gjorde att jag som säljare kände mig trygg genom hela processen. Jag förstår varför Viktor har så fina och bra omdömen då han lever upp till dem. Jag rekommenderar Viktor starkt!
Jag var jättenöjd men hela processen från start till mål. Viktor kändes proffsig genomgående i försäljningen och jag hade gärna tagit hjälp av honom igen.
Viktor är en mycket engagerad mäklare som var väldigt duktig på att hålla oss uppdaterade under hela processen. Han kändes seriös och strukturerad. Han var också väldigt tillgänglig när man försökte nå honom. Skulle anlita Viktor igen, så jag kan verkligen rekommendera honom som mäklare. Tror dessutom att han verkligen tycker om sitt jobb :)
Viktor är en mycket kompetent mäklare som satte rätt förväntningar och ledde oss genom hela processen på ett utomordentligt bra sätt. Kan varmt rekommenderas!
Det har varit superbra att ha Viktor som mäklare, seriös, planerad och en väldigt bra rådgivare under hela processen.
Mycket duktig mäklare som var tillgänglig och snabb på att svara på frågor under hela säljprocessen. Pålitlig och ärlig.
Vi har sålt med Viktor tidigare och det var en självklarhet att kontakta honom även inför denna försäljning. Som tidigare var han ambitiös och otroligt engagerad i samtliga delar och faser av försäljningen. Vi kände oss så trygga med Viktor och hans råd under hela processen och framförallt budgivningen och förhandlingarna i samband med denna. Jag kan varmt rekommendera Viktor och kan med säkerhet säga att han kommer att göra ett fantastiskt jobb.
Vi är väldigt nöjda med Viktor. Ibland känner man att man litar mer på sin egen känsla än en mäklares råd, men i detta fall kände vi verkligen att vi kunde lita fullt ut på Viktor. Rekommenderar varmt!
Viktor är en fantastisk mäklare. Jag kände mig otroligt trygg under hela processen. Nästa gång jag säljer blir det garanterat via Viktor
Viktor Moberg är en fantastiskt kompetent mäklare. Han är transparent, erfaren, lyhörd, kommunikativ och otroligt lätt att tycka om. Han fick även vår lägenhet såld till ett riktigt kanonpris. Jag kommer rekommendera Viktor till nära och kära!
Jättenöjd med Viktors engagerade och proffsiga insats hela vägen vid försäljningen av min lägenhet. Rekommenderar starkt!
Viktor är en otroligt duktig mäklare som ger 110% i processen och hade en utmärkt kommunikation mot oss som säljare. Vi har använt oss utav Viktor vid 2 försäljningar och kommer att använda oss utav honom i framtiden. Kan starkt rekommendationer Viktor.
Allt gick så smidigt och utfördes högst professionellt. Viktor gav ett starkt förtroende och vi litade på hans omdöme och råd. Tack
Noggrann, kommunikativ, seriös och hårt arbetande. Tror det är helt rätt att bara åta sig ett objekt åt gången. Tack för hjälpen!
Viktor överträffade alla våra redan höga förväntningar när vi sålde vår lägenhet! Han presenterade tidigt hur hela försäljningen skulle gå till och kom med professionella insikter kring vad som kunde påverka slutläget. Han gav detaljerade och smakfulla råd inför fotograferingen och involverade oss genom hela processen med tydlig återkoppling. Viktor hade från första träffen ett stort förtroende hos oss som han sedan förvaltade felfritt hela vägen till signering. Vi kommer att rekommendera Viktor till alla som frågar!
Vi är väldigt nöjda att vi valde Viktor som mäklare. Han är förtroendeingivande, kompetent och strukturerad. Tillsammans med sin fotograf tar han fina bilder som framhäver lägenheten på ett bra och representativt sätt. Vi kan varmt rekommendera honom!
Viktor är en fantastisk mäklare! Mycket kul och trevlig i sin kommunikation med ett professionellt genomförande som speglas av lyhördhet, finess och erfarenhet!
Viktor är ambitiös, kompetent och förtroendeingivande. Viktor säkerställer att jag som säljare är välinformerad och medveten om hur planen ser ut framåt. Jag upplevde att jag alltid kunde kontakta Viktor när det fanns behov, han gjorde ett fantastiskt jobb och jag skulle gärna rekommendera Viktor till andra.
Viktor är väldigt målinriktad och lätt att samarbeta med. Kommunikationen var tydlig och han var ständigt tillgänglig. Han har även ett öga för design, kom med relevanta tips på styling och var närvarande på fotograferingen.
Viktor gjorde ett fantastiskt jobb, han höll mig informerad under hela processen, gav ett slutpris som överträffade alla förväntningar. Han ger ett förtroende gentemot säljare som köpare vilket är otroligt viktigt för mig. Kommer fortsätta att sälja med viktor och även titta närmare på vad han själv säljer då jag gissar att processen är lika bra från båda sidor.
Viktor har genom hela processen agerat proffesionellt och ärligt. Kommunikationen har varit prickfri från start till mål och vi kunde ej vara mer nöjda. Det är andra gången vi anlitat Viktor och det är en enorm trygghet att kunna lita fullt ut på sin mäklare. Som person är han driven, kompetent och nogrann. Därför rekommenderar vi Viktor varmt till dig som vill ha en fantastisk process på alla sätt. Stort tack Viktor för denna gång. // Rickard Lönn Hälsingegatan 10A
Supernöjd med Viktor som mäklare! Proffsig, lyhörd & tydlig. En bra kommunikation från start till slut! Rekommenderas varmt till dig smidig och förstklassig säljprocess!
Viktor va mycket professionell genom hela säljprocessen, han jobbar med få objekt samtidigt vilket gör att han har tid och kan lägga fokus på just vår försäljning, och de märks att han brinner för sitt jobb och verkligen gör allt för att få så bra resultat som möjligt, utöver detta är han en "people person" som ger ett bra intryck och är förtroendeingivande, vilket är egenskaper som jag tror är viktiga i rollen som mäklare.
5 / 5

Mina försäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde