Målinriktad, hängiven & lyhörd

Ställer ni höga krav och söker efter en mäklare som kan överträffa dem, då har ni kommit rätt. Jag älskar mitt yrke och är därav tacksam för att det återspeglas i fem av fem i kundnöjdhet, otroliga kundomdömen & höga slutpriser. Strävan att bli bättre är min drivkraft.

Viktor Moberg Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Viktor har varit mycket professionell och hjälpsam genom hela processen och jag kan varmt rekommendera honom som mäklare.
Inför vår försäljning träffade vi fem olika mäklare, som alla säljer mycket i just vårt område. Vi hade högt ställda krav och med det höga förväntningar på slutpriset. Viktor kom in med en härlig energi och la upp en strategi som vi blev väldigt imponerade av, vilket gjorde valet av mäklare enkelt. Från början till slut levererade han på samtliga punkter, och höll oss kontinuerligt uppdaterade vilket skapade en trygghet hos oss som säljare. Med värdefulla tips inför försäljningen, en tilltalande annons och fina bilder hade Viktor maximerat förutsättningarna för vår lägenhet. Resultatet blev över förväntan och vi är otroligt nöjda över vårt val av mäklare. Vi ger Viktor, stans bästa mäklare, våra varmaste rekommendationer!
Jag kände stort förtroende för Viktor genom hela säljprocessen. Kan varmt rekommendera honom som mäklare!
Försäljningen gick oerhört smidigt hela processen igenom, och Viktor höll mig uppdaterad med precis rätt information i precis rätt ögonblick! En mycket trygg och professionell upplevelse.
Vi vill starkt rekommendera Viktor som mäklare! Han är tydlig, transparent, ambitiös och strukturerad genom hela processen. Han är också mycket professionell och trevlig att jobba med. Vi följde alla hans råd och rekommendationer inför försäljningen och resultatet var långt över våra (högt ställda!) förväntningar.
I en första bred mäklarresearch hade jag kontakt med tre andra mäklare, men det kändes inte riktigt rätt. Så nästa försök blev att hitta någon som presterat bra i just mitt område, där mitt val tillslut blev Viktor, jag ville välja både mäklarfirma och specifik mäklare. Mycket nöjd över att jag hittade rätt mäklare.
Viktor är en otroligt kompetent och driven mäklare. Som förstagångssäljare kände vi oss väldigt trygga genom hela processen, Viktor var ett fantastiskt bra stöd från dag ett och fanns alltid tillgänglig för såväl stora som små frågor. Vi kunde inte varit nöjdare med försäljningen som helhet och med Viktor som mäklare!
Viktor är en självklar 5/5 som mäklare. Utöver att ha en tydlig och träffsäker värdering upfront, tydlig plan (och ännu starkare genomförande), tydliga rekommendationer (som i vårt fall genererade klart högre pris) så har Viktor >framför allt< ett genuint lugn som är sällsynt, professionellt och förtroendeingivande. Det lugnet gör processen enkel och spikrak mot marknadspris. Tack!
Viktor var otroligt bra att samarbeta med. Han var tydlig och proffsig i kommunikation med mig och spekulanterna och han hade ett bra tålamod för att se till att jag fick det priset jag ville ha. Rekommenderar absolut att sälja sin lägenhet med Viktor!
Vi är otroligt nöjda med Viktors insats, från start till mål. Viktor hade ett klockrent upplägg där inget lämnades åt slumpen och allt var minutiöst genomtänkt och välstrukturerat! Som säljare ställde vi höga krav och hade höga förväntningar, vilka Viktor lyckades överträffa på samtliga punkter, samtidigt som vi fick en nöjd köpare. Detta är en mäklare som har koll på allt och där det kändes väldigt tryggt att ta ett steg tillbaka och lita på hans kompetens och förmåga. Vi kan varmt rekommendera Viktor och kommer definitivt att anlita honom när det blir dags att sälja nästa lägenhet. Världsklass!
Viktor är förtroendeingivande, sympatisk, lättsam och mycket kunnig som mäklare och det känns som han verkligen gillar interaktionen både med säljare och köpare. Han gav utmärkta tips om styling och presentation och höll en kontinuerlig dialog med goda råd under hela processen. Viktor lever med god marginal upp till mina förväntningar och jag ger honom gärna mina varmaste rekommendationer.
Jag skulle absolut anlita Viktor igen! Väldigt hängiven, kunnig och väl förbered. Otroligt professionell vilket gjorde att jag som säljare kände mig trygg genom hela processen. Jag förstår varför Viktor har så fina och bra omdömen då han lever upp till dem. Jag rekommenderar Viktor starkt!
Jag var jättenöjd men hela processen från start till mål. Viktor kändes proffsig genomgående i försäljningen och jag hade gärna tagit hjälp av honom igen.
Viktor är en mycket engagerad mäklare som var väldigt duktig på att hålla oss uppdaterade under hela processen. Han kändes seriös och strukturerad. Han var också väldigt tillgänglig när man försökte nå honom. Skulle anlita Viktor igen, så jag kan verkligen rekommendera honom som mäklare. Tror dessutom att han verkligen tycker om sitt jobb :)
Viktor är en mycket kompetent mäklare som satte rätt förväntningar och ledde oss genom hela processen på ett utomordentligt bra sätt. Kan varmt rekommenderas!
Det har varit superbra att ha Viktor som mäklare, seriös, planerad och en väldigt bra rådgivare under hela processen.
Mycket duktig mäklare som var tillgänglig och snabb på att svara på frågor under hela säljprocessen. Pålitlig och ärlig.
Vi har sålt med Viktor tidigare och det var en självklarhet att kontakta honom även inför denna försäljning. Som tidigare var han ambitiös och otroligt engagerad i samtliga delar och faser av försäljningen. Vi kände oss så trygga med Viktor och hans råd under hela processen och framförallt budgivningen och förhandlingarna i samband med denna. Jag kan varmt rekommendera Viktor och kan med säkerhet säga att han kommer att göra ett fantastiskt jobb.
Vi är väldigt nöjda med Viktor. Ibland känner man att man litar mer på sin egen känsla än en mäklares råd, men i detta fall kände vi verkligen att vi kunde lita fullt ut på Viktor. Rekommenderar varmt!
Viktor är en fantastisk mäklare. Jag kände mig otroligt trygg under hela processen. Nästa gång jag säljer blir det garanterat via Viktor
Viktor Moberg är en fantastiskt kompetent mäklare. Han är transparent, erfaren, lyhörd, kommunikativ och otroligt lätt att tycka om. Han fick även vår lägenhet såld till ett riktigt kanonpris. Jag kommer rekommendera Viktor till nära och kära!
Jättenöjd med Viktors engagerade och proffsiga insats hela vägen vid försäljningen av min lägenhet. Rekommenderar starkt!
Viktor är en otroligt duktig mäklare som ger 110% i processen och hade en utmärkt kommunikation mot oss som säljare. Vi har använt oss utav Viktor vid 2 försäljningar och kommer att använda oss utav honom i framtiden. Kan starkt rekommendationer Viktor.
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde