Stort engagemang och 13 års erfarenhet!

Jag är kunnig, driven och engagerad – egenskaper som under mina 13 år som mäklare vunnit stor uppskattning hos mina kunder. Genom att guida och ge verktyg och tips som leder till en lyckad försäljning har jag skaffat mig många nöjda kunder. Välkommen att kontakta mig för en kostnadsfri värdering, som en början mot en bostadsaffär att vara riktigt nöjd med!

Youssef Bakali Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Supernöjd med Youssef det märktes tydligt att han var väldigt kunnig i jämförelse med de andra mäklarna jag träffade. Otroligt trevlig och härlig att ha och göra med genom hela processen, jag kommer definitivt rekommendera honom som mäklare till vänner i framtiden!!
Youssef är en underbar mäklare. Rekommenderas varmt!
Youssef var mycket engagerad och guidande genom säljprocessen. Försäljningen överträffade mina förväntningar och jag skulle gärna anlita honom på nytt.
Har bara gott att säga om Youseff men är inte sugen på att "visa min kommentar i samband med din försäljning" För att säga något så arbetar Youseff med integritet och tillit. Youseff är den bästa mäklaren jag har varit i kontakt med och jag har även fått Youseff rekommenderad av andra. Branschen behöver fler mäklare som Youseff.
Otroligt lätt att känna förtroende för den här mäklaren samt att han är ärlig i vad han tycker och tänker
Youssef är en trygg, positiv och kunnig mäklare som du alltid kan lita på. Dessutom en fantastisk person! Jag kommer utan tvekan att anlita Youssef igen vid min nästa försäljning.
Fantastisk, kunnig, trevlig, tydlig, lugn och trovärdig. Jag rekommenderar varmt Youssef, finns ingen bättre.
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde