Möt Youssef Bakali

Stort engagemang och 13 års erfarenhet!

Jag är kunnig, driven och engagerad – egenskaper som under mina 13 år som mäklare vunnit stor uppskattning hos mina kunder. Genom att guida och ge verktyg och tips som leder till en lyckad försäljning har jag skaffat mig många nöjda kunder. Välkommen att kontakta mig för en kostnadsfri värdering, som en början mot en bostadsaffär att vara riktigt nöjd med!

Youssef Bakali | Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Youssef Bakali
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Vi har både köpt och sålt bostad då Youssef varit ansvarig mäklare. Båda upplevelserna har varit mer än tillfredsställande. Youssef är en ytterst kompetent mäklare, men framförallt en jordnära och trevlig person. Raka rör, och trevligt hela vägen.
Youssef är ett föredöme hur alla mäklare bör vara! Genuin, Supertrevlig, noggrann och många andra positiva egenskaper Gav mig massa bra tips och råd hur jag skulle ordna min lägenhet inför fotografering och visning. Svarade på alla mina frågor och han lade ned väldigt mycket tid på min försäljning så jag kände mig trygg och viktig som kund :) Kan definitivt rekommendera Youssef och kommer absolut kontakta honom igen när jag behöver hjälp inför nästa försäljning
Youssef är ett proffs ut i fingerspetsarna. Han gör alltid sitt yttersta och är snabb att analysera läget när så behövs. Är oerhört tacksam över hans engagemang och outtröttligt positiva inställning trots att marknaden gungar. Han kommer bli anlitad fler gånger!
Youssef är mycket trevlig och gav oss bra stöd under hela försäljningen. Han ger ett förberett och motiverat intryck. Han visade på stor erfarenhet av området och fastigheten och hjälpte oss att komma i mål på en knepig marknad. Vi kan rekommendera andra att anlita honom i framtida lägenhetsförsäljningar.
Youssef Bakali är en jätte trevlig mäklare. Han är erfaren, professionell, noggrann, lättsam, glad och alltid anträffbar vi behov. Jag rekommenderar honom varmt.
Otroligt engagerad och professionell mäklare med öga för detaljer! Jag kan varmt rekommendera Youssef.
Youssef har varit engagerad och noggrann hela vägen. Han gjorde allt för att få högsta priset på vår lägenhet, vilket också resulterade i ett slutpris vi inte ens hade vågat drömma om! Vi kunde inte vara mer nöjda med val av mäklare!
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde