Möt Youssef Bakali

Stort engagemang och 13 års erfarenhet!

Jag är kunnig, driven och engagerad – egenskaper som under mina 13 år som mäklare vunnit stor uppskattning hos mina kunder. Genom att guida och ge verktyg och tips som leder till en lyckad försäljning har jag skaffat mig många nöjda kunder. Välkommen att kontakta mig för en kostnadsfri värdering, som en början mot en bostadsaffär att vara riktigt nöjd med!

Youssef Bakali | Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Youssef Bakali
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Youssef har varit engagerad och noggrann hela vägen. Han gjorde allt för att få högsta priset på vår lägenhet, vilket också resulterade i ett slutpris vi inte ens hade vågat drömma om! Vi kunde inte vara mer nöjda med val av mäklare!
Supernöjd med Youssef det märktes tydligt att han var väldigt kunnig i jämförelse med de andra mäklarna jag träffade. Otroligt trevlig och härlig att ha och göra med genom hela processen, jag kommer definitivt rekommendera honom som mäklare till vänner i framtiden!!
Youssef är en underbar mäklare. Rekommenderas varmt!
Youssef var mycket engagerad och guidande genom säljprocessen. Försäljningen överträffade mina förväntningar och jag skulle gärna anlita honom på nytt.
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde