Stort engagemang och 9 års erfarenhet!

Jag är kunnig, driven och engagerad – egenskaper som under mina 9 år år som mäklare vunnit stor uppskattning hos mina kunder. Genom att guida och ge verktyg och tips som leder till en lyckad försäljning har jag skaffat mig många nöjda kunder. Välkommen att kontakta mig för en kostnadsfri värdering!

Youssef Bakali Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Everything was perfect from our first meeting with Youssef all the way until the end. Very charming and always made time for us. Would definitely use again in future AND would 100% recommend to anyone looking for a broker.
Väldigt professionell och pålitlig. Jag kände mig trygg genom hela processen. Kommer garanterat använda mig av Youssef igen.
Vänlig och professionell. Kunnig och lyhörd. Rekommenderar Youssef som mäklare och skulle gärna anlita honom igen!
Jag träffade flera mäklare inför försäljningen och Youssef stack ut i mängden med sitt engagemang för lägenheten och sin lyhördhet inför mina tankar. Han var alltid lätt att få tag på, det kändes tryggt att ha honom med mig i processen.
Youssef har medverkat vid försäljningar hos oss med engagemang och bra resultat. Brf Lingonet
Youssef är mäklaren med glimten i ögat, ständigt kreativ, en envis pärla som aldrig släpper fokus!
Youssef är en otroligt bra och proffsig mäklare. Alltid tillgänglig för att svara på frågor och tänker alltid flera steg framåt.
Jag har både köpt och sålt lägenhet med Youssefs hjälp och kan verkligen intyga att han är superproffsig genom alla del försäljningsprocessen. Youssef är lika kunnig som trevlig och engagerad, vilket gör det mycket lätt att samarbeta.
Youssef har hjälp oss med tre försäljningar och vi är mycket nöjda med hans insats.
Den absolut bästa mäklaren man kan tänka sig! Otrolig på kommunikation och en bra mäklare för både säljare och köpare.
Youssef ger mäklaryrket ett mänskligt ansikte. Han har lätt för att möta alla sorters människor och passar såväl säljare som köpare. Vi tyckte om hans raka, närvarande och charmiga sätt och kände oss väl omhändertagna under hela säljprocessen. Han kommer med goda råd och tips, samt har alltid en strategi för att nå målet och är lösningsorienterad. Vi har haft många trevliga stunder med mycket skratt och vi kommer att minnas och rekommendera Youssef!
Vi är så imponerade av Youssef insats under hela processen. Youssef sprider härlig energi, är lyhörd och man gillar honom från första stund. Han är trevlig samtidigt väldigt proffsig och självsäker i sitt yrke som mäklare. Han hjälpte oss att nå nivåer som vi inte hade vågat hoppas på. Vi kan STARKT rekommendera Youssef!
Youssef Bakali skötte försäljningen klanderfritt. Han var proffsig och effektiv. Allting gick smidigt och han kom med många bra råd och synpunkter samtidigt lyhörd för dina egna. Kommunikationen fungerade utmärkt, det var alltid tydligt och enkelt, och han fanns alltid tillgänglig. Det var dessutom en väldigt trevlig upplevelse - för Youssef är otroligt trevlig! Jag upplevde att han jobbade hårt och seriöst för att göra en så lyckad försäljning som möjligt. Youssef är en trygg mäklare som jag varmt rekommenderar!
Kunde inte haft en bättre mäklare. Otroligt nöjd.
Superinsats av mycket kompetent o supertrevlig mäklare! Lätt att tycka om, rolig, seriös, tillgänglig och väldigt proffsig! Rekommenderas verkligen! Från extremt nöjd kund!
5 / 5

Mina försäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde