Lidnersgatan 10A

Visa alla bilder
Föreningens mysiga lusthus under sommartid Lidnersgatan 10A  Lidnersgatan 10A Bjuder in till middagar och fikor under sommartid Lidnersgatan 10A

Väldisponerad tvåa i attraktiv bostadsrättsförening!

Oerhört väldisponerad tvåa med magisk utsikt mot både City och grönska. Med husets höga läge i Kristineberg och sina stora fönsterpartier får bostaden ett generöst ljusflöde och rymd. Väldisponerad med rymligt sovrum, semi-öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en köksö som gör bostaden social och inbjudande till större tillställningar. Bostaden har sedan 2016 genomgått varsamma renoveringar och förbättringar med smarta lösningar för att nyttja varenda kvadrat. Oslagbart läge i Kristineberg med sin direkt access till naturområden, vatten samt kommunikationer. Här bor du i en lugn oas med närhet till all tänkbar service. Fint skick, toppläge, välskött förening. Bäst i klassen - varmt välkommen IN till en bostad som måste upplevas!

Adress
Lidnersgatan 10A
Antal rum
2 rum om 39.5 kvm
Accepterat pris
3 200 000 kr
Avgift
2 947 kr/mån
Visningstider
Kontakta mäklaren för visning.
Aktuellt bud Kontakta mäklaren.
Dilini Panabokke Reg. Fastighetsmäklare Mobil: 073 - 877 57 47 dilini@innerstadsspecialisten.se
Föreningens mysiga lusthus under sommartid Lidnersgatan 10A
Förstora bild
Föreningens mysiga lusthus under sommartid
 Lidnersgatan 10A
Förstora bild

För allas hälsa och välmående

I rådande coronatider måste vi värna och visa hänsyn till varandra.

Vi håller öppna visningar som vanligt, men tar inte i hand och håller lite avstånd.

Vi begränsar antalet personer i visningsbostaden samtidigt.

Har mäklare från Innerstadsspecialisten sjukdomssymptom, ersätts mäklaren av en kompetent kollega.

Har ni som spekulant sjukdomssymptom, ber vi er vänligen vänta med att komma på visning.

Tillhör man en riskgrupp eller är orolig för smitta ordnar vi självklart både digitala och personliga visningar.

Bjuder in till middagar och fikor under sommartid Lidnersgatan 10A
Förstora bild
Bjuder in till middagar och fikor under sommartid
En av föreningens välskötta gårdar med grill och lusthus under sommartid Lidnersgatan 10A
Förstora bild
En av föreningens välskötta gårdar med grill och lusthus under sommartid

Vill du veta värdet
på din bostad?

Har du frågor eller vill boka en
kostnadsfri värdering är du
alltid välkommen att kontakta mig.

Grönskande gård med grill och sittgrupper under sommartid Lidnersgatan 10A
Förstora bild
Grönskande gård med grill och sittgrupper under sommartid
 Lidnersgatan 10A
Förstora bild
 Lidnersgatan 10A
Förstora bild
 Lidnersgatan 10A
Förstora bild
 Lidnersgatan 10A
Förstora bild
Planritning
Förstora bild
Väldisponerad med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. I det stilrent renoverade köket, finner du mycket bra förvaring,
generösa arbetsytor samt en fullt utrustad maskinpark. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti som skänker ett fantastiskt ljus och rymd, här finns det gott om plats att möblera med både soffgrupp och ett större middagsbord.

Genomgående är lägenheten i mycket gott skick och har renoverats med stilsäker fingertoppskänsla.
Här flyttar du in i en välskött förening med en mycket trevlig gård med lusthus som kan nyttjas för tillställningar under vår och sommar.

I Kristineberg bor du i en lugn oas med grönskan direkt utanför dörren samt med badklippor ett stenkast bort. Fina promenad och motionsslingor finns precis utanför porten och tar dig runt om vackra Kungsholmen. Med mycket goda kommunikationer eller på cykel så når du City på ett par minuter.

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande hall med slitstarkt klinkergolv, ljust målade väggar och säkerhetsdörr. I hallen finns goda avhängningsmöjligheter genom hatthylla.

BADRUM
Ljust kakel på väggar och ljus plastmatta på golv. Här finns en duschhörna, tvättmaskin, handfat, badrumsspegel samt toalett. Säljara har även köpt in ny kommod samt spegelskåp till badrummet, som lämnas var till nästa ägare.

KÖK
Smakfullt kök från IKEA med mycket goda arbetsytor. Köksön gör bostaden social och inbjudande och ger än mer arbetsyta i köket. Köket är fullt maskinellt utrustat med induktionshäll, ugn, vinkyl, diskmaskin, mikro samt kyl/frys. Mycket goda förvaringsmöjligheter bakom de vita skåpluckorna.

VARDAGSRUM
Socialt vardagsrum med sobert färgsatta väggar och nylagt parkettgolv. Generöst ljusinsläpp från stort fönsterparti och med sitt höga läge får man en fin utsikt över grönskan och City. Här finns plats för soffgrupp, mediamöbel, matplats för 6-8 personer samt mindre möblemang. Vardagsrummet har en öppen planlösning till kök vilket gör bostaden social och lättmöblerad.

SOVRUM
Harmoniskt sovrum med hotellkänsla. Fin marinblå kulör som löper på väggar och fint parkettgolv. Generöst ljusinsläpp från stort fönster med fri utsikt över grönska samt sjöglimt mot Hornsbergs Strand. Här finns det gott om plats för dubbelsäng tillsammans med den redan ditsatta garderoben.

GÅRD
Utanför porten har föreningen en av sina grönskande gårdar med fina planteringar och sittgrupper, även ett mysigt lusthus som kan nyttjas av medlemmarna för trevliga middagar/fikor vår och sommartid.

FÖRRÅD
Till lägenheten disponeras ett vindsförråd.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse
Adress
Lidnersgatan 10A, 112 53 Stockholm
Typ
Bostadsrätt, lghnr 99-2045-2-97-6
Antal rum
2 + kök
Boarea
39.5 kvm (Föreningens information)
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
1 av 6. Hiss finns.
Ekonomi
Andelstal 0.37715%
Månadsavgift
2 947 kr/mån I månadsavgiften ingår värme och vatten.
Driftkostnad
3 930 kr/år
- Hushållsel
2 500 kr
- Försäkring
1 430 kr
GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Föreningen har en bastu som medlemmarna kan nyttja på Lidnersgatan 2. I relaxrummet intill föreningens bastu i källaren finns en festlokal att arrangera festligheter för upptill 15 personer. Denna lokal är i nuläget icke brukbar då den har sanerats efter en fuktskada.

Cykelförvaring
I samtliga hus finns cykelförvaringsrum i källarplanet. I 10:an och 12:an ligger dessa till höger om huvudentrén.
Cykelparkering utomhus sker där det finns cykelställ.

Hobbyrum
I källaren till 12:an bredvid tvättstugan finns ett hobbyrum för målning, snickeriarbeten eller dylikt. Nyckel kan lånas hos vår förvaltare Fastighetsskötsel AB.

Tvättstugor
I samtliga hus finns tvättstugor i källaren. Bokningstavla finns på väggen utanför varje tvättstuga. I 10:ans tvättstuga finns en tvättmaskin för grovtvätt (ej bokningsbar) samt ett torkrum.

Övernattningslägenhet
Föreningen förfogar över en övernattningslägenhet för gäster som samtliga medlemmar har möjlighet att boka för en mindre kostnad, maximala antalet dagar i följd är begränsat till 5 st i rad och avbokningar måste göras senast 7 dagar innan. Lägenheten är belägen i nedre botten på 12:an. Ingången ligger till vänster om huvudentrén.
Namn
Byggnadsår
1938
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Tillåts juridisk person?
Andel i föreningen
0.37715%
Andel av årsavgiften
0.37715%
Här bor du med ett härligt och attraktivt läge på Kungsholmen, vid lugna Kristineberg med dess omedelbara närhet till badklippor och grönområden. Kristinebergs tunnelbanestation ligger alldeles runt hörnet, med gröna linjen är du på T-centralen inom ett få par minuter. Promenadavstånd till all tänkbar service, bland annat Lindhagensgallerian med fantastisk närservice med exempelvis en välsorterad Ica Maxi, systembolag och apotek.
Boendeparkering kan ansökas via Gatu-och Fastighetskontoret (www.gfk.stockholm.se), för den som är mantalsskriven i stadsdelen. Kan betalas månadsvis för en kostnad av 900 kr/mån alternativt per dygn för en kostnad av 60 kr/dygn.