Luntmakargatan 36, 4 tr

Visa alla bilder

Fantastisk trea med social planlösning, solig balkong och öppen spis. Centralt läge!

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR MER INFO OCH PRIVAT VISNING! Varmt välkomna till denna genomgående trea högt upp i huset med öppen spis och solig balkong. Fina detaljer som stora ljusinsläppande fönster i två väderstreck, generös takhöjd och vacker fiskbensparkett. Hemmet passar utmärkt för familjen, eller paret som behöver ett extrarum som hemmakontor eller gästrum. Lägenheten karaktäriseras av sin sociala planlösning med härliga sällskapsytor som bjuder in till umgänge och glada middagar, lättmöblerade rum, trendigt kök med smakfulla materialval, två stora sovrum, utomordentliga förvaringsmöjligheter, stilfullt badrum med tvättmaskin och sist men inte minst en mysig balkong i sydväst. Välskött förening anno 1939. Oslagbart läge med endast en kort promenad till City, Stureplan och grönskande Humlegården!

Adress
Luntmakargatan 36, 4 tr
Antal rum
3 rum om 66 kvm
Avgift
3 265 kr/mån
Visningstider
Kontakta mäklaren för visning.
Aktuellt bud Kontakta mäklaren.
Ansvarig mäklare
Poneh Motai
HAN9383DD69F1824A4D880D2E3D2F663A09
Reg. Fastighetsmäklare 0704-333355 Maila mig
Extra kontakt
Tove Stål Reg. Fastighetsmäklare 070-0922550 Maila mig
 Luntmakargatan 36, 4 tr
Förstora bild
 Luntmakargatan 36, 4 tr
Förstora bild
 Luntmakargatan 36, 4 tr
Förstora bild
 Luntmakargatan 36, 4 tr
Förstora bild

Vill du veta värdet
på din bostad?

Har du frågor eller vill boka en
kostnadsfri värdering är du
alltid välkommen att kontakta mig.

 Luntmakargatan 36, 4 tr
Förstora bild
 Luntmakargatan 36, 4 tr
Förstora bild
 Luntmakargatan 36, 4 tr
Förstora bild
 Luntmakargatan 36, 4 tr
Förstora bild
 Luntmakargatan 36, 4 tr
Förstora bild
 Luntmakargatan 36, 4 tr
Förstora bild
 Luntmakargatan 36, 4 tr
Förstora bild
 Luntmakargatan 36, 4 tr
Förstora bild
 Luntmakargatan 36, 4 tr
Förstora bild
 Luntmakargatan 36, 4 tr
Förstora bild
Planritning (ej skalenlig) Luntmakargatan 36, 4 tr
Förstora bild
Planritning (ej skalenlig)
Planritning
Förstora bild
Planritning (ej skalenlig)

I Norrmalms mest eftersökta kvarter intill City finner ni denna trivsamma, genomgående trea högt upp i huset med social planlösning och solig balkong. Här erbjuds flödande ljus från stora fönster i två väderstreck, öppen spis, generös takhöjd och vacker fiskbensparkett. Hemmet passar utmärkt för familjen, eller paret som behöver ett extrarum som hemmakontor eller gästrum. Det trendiga köket som bjuder in till härliga middagar ligger i direkt anslutning till det spatiösa sällskapsrummet och balkongen. Två stora sovrum med utomordentliga förvaringsmöjligheter mot gård och stilfullt badrum med tvättmaskin. Ytterligare förvaring finns i en platsbyggd hylla i hallen. Sist men inte minst finner ni en mysig balkong i sydväst mot lugn gata. Detta är en familjevänlig och trivsam lägenhet med lättmöblerade rum och generösa sällskapsytor. Välskött förening med fint underhållet hus. Närhet till goda kommunikationer, pulserande Vasastan, City och Stureplan, grönskande parkliv i Humlegården samt Tegnérlunden gör det lätt att fatta tycke för detta trevliga kvarter. Varmt välkomna!

HALL
Välkommande hall med plats för kläder och skor i en platsbyggd hylla. Ljusa väggar, mörkt klinkergolv och mörkt trägolv.

VARDAGSRUM
I direkt anslutning till entrén öppnar ett trevligt sällskapsrum upp sig. Fint ljusinsläpp från ett stort fönster, balkong, härlig rymd och det höga läget gör det hela mer trivsamt. Lättmöblerade ytor med plats för såväl soffgrupp som mediamöblemang och övrigt möblemang om så önskas. Platsbyggd bokhylla med goda förvaringsmöjligheter. Sist men inte minst finner ni en ljuvlig öppen spis. Ljusa väggar och mörk fiskbensparkett.

KÖK
Trendigt kök med smakfulla materialval i sobra färgsättningar. Här erbjuds goda förvaringsutrymmen bakom ljusgröna skåpsluckor samt gott om arbetsplats. Bänkskiva i Carrara marmor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn och spisfläkt. Plats för stort matbord för umgänge och glada middagar i goda vänners lag. Ljusa väggar och mörk fiskbensparkett.

BALKONG
Mysig balkong i högt läge mot lugn gata. Här kan ni avnjuta solen från tidig eftermiddag till solnedgång kväll. Plats för utemöbler och planteringar.

MASTER BEDROOM
Sovrum med stora fönster mot innergård. Plats för dubbelsäng och nattduksbord. Utomordentliga förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob längst med ena väggen och två inbyggda garderober. Blåa väggar, mörk fiskbensparkett och vackra pardörrar.

SOVRUM
Bostadens mindre sovrum lämpar sig perfekt som barnrum, arbetsrum alternativt gästrum. Idag disponeras rummet som ett arbetsrum med skrivbord och soffa. Stort fönster mot föreningens innergård. God förvaring i en garderob. Ljusa väggar och mörkt trägolv.

BADRUM
Stilfullt badrum med sobra materialval med mörkt klinkergolv och vitkaklade väggar. Dusch med svängbara väggar, handfat med tillhörande kommod, spegelskåp, WC, handdukstork, tvättmaskin och golvvärme. Ytterligare förvaring finns i ett väggfast skåp.
Adress
Luntmakargatan 36, 4 tr, 111 37 STOCKHOLM
Typ
Bostadsrätt, lghnr 23
Antal rum
3 + kök
Boarea
66 kvm (föreningens information)
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 4 av 6. Hiss finns.
Ekonomi
Andelstal 5.46532%
Månadsavgift
3 265 kr/mån Inkl värme, vatten och avlopp och basutbud TV. Tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 29 kr/mån för bredband 1000/1000 mbits. Total avgift i dagsläget: 3.294 kr
Driftkostnad
7 800 kr/år
- Hushållsel
7 800 kr

Försäkring tillkommer.

Lägenheten har tillgång till ett källarförråd.

Lägenheten är enligt lägenhetsförteckningen (mäklarbilden) 2 rok, men är ombyggd till 3 rok.

Lägenheten är pantsatt.
Tillträde enligt ök.
Namn
BRF Den Lilla Oxen
Byggnadsår
1939
Uppvärmning
Fjärrvärme
Organisationsform
Bostadsrätt
Org.nummer
769620-7450
Föreningens ekonomi
Föreningen amorterade 4 000 000 kr på befintliga lån 2016 och 4 000 000 kr sammanlagt under 2017/2018. Det finns inga planerade/beslutade avgiftsförändringar i dagsläget (kontrollerat med styrelsen 2022-06-20).
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
26 st
Antal lokaler
3 st
Renoveringar
2022 Balkongrenovering.
2021 Stamspolning och OVK.
2019 Fasadrenovering och entrématta.
2018 Toalett samt dusch installerad i källaren.
2017 Fönsterrenovering med energiglas.
2017 Digital tvättstugebokning.
2017 Nya digitala lås till entré/källare/soprum/tvättstuga.
2017 Installation av brandvarnare och brandsläckare i trapphus och källare.
2016 Hissrenovering.
2016 Tätning av ventilationskanaler.
2015 Ny tvättstuga i källarplan.
2015 Nya källarförråd.
2014 Värmeinjustering och ventilbyte (stamventiler och radiatorventiler)
2013 Stambyte.
2013 Nya badrum i samtliga lägenheter.
2013 Byte av elstigar och elcentral.
2013 Nätverksinstallation för bredband.

Planerat underhåll:
2022 Energideklaration och elrevision.
2023 Renovering av bjälklag innergård.
Parkering
I området råder boendeparkering. För mer information besök www.stockholm.se.
TV/bredband
Fastigheten är ett Bredband2-hus. Basutbud för tv ingår i månadsavgiften. Bredband 1000/1000mbit är centralt upphandlad för hela föreningen och avgiften ingår i månadsavgiften som ett tillägg. Det går inte att välja bort detta.
Överlåtelseavgift
1691 kr (betalas av köpare)
Pantsättningsavgift
725 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Andel i föreningen
5.46532%
Gemensamma utrymmen
I fastigheten finns tvättstuga, förråd och cykelrum, renoverades 2015. Tvättstugan har 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp. Digital tvättstugebokning installerades 2017.
Allmänt om föreningen
Brf Den lilla oxen är en äkta bostadsrättsförening. Här finns 26 lägenheter med bostadsrätt och 3 hyreslokaler.
Föreningen har under 2021 sålt en hyresrätt för att bekosta kommande renoveringar.

Föreningen förvärvade fastigheten år 2010 och äger marken.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av Nabo.
Mycket attraktivt läge i hjärtat av vår huvudstad! Här bor du både med stadens puls och rika utbud samt naturens lugn alldeles runt hörnet, bättre läge än så här är det svårt att finna.

Området erbjuder flertalet populära restauranger som tex Farang, Asian Post Office, Urban Deli, Miss Clara och Nosh and Chow, Även "höjdarna" och topptrendiga At Six, Tak, Hotel Continental och Haymarket erbjuder både takterrass och trevligt häng mitt i city. Området erbjuder även flera välrenommerade skolor såsom Franska Skolan, Enskilda gymnasiet och Stockholm International School.

Närliggande Vasaparken och Tegnérlunden är sommartid gröna oaser och på andra sidan Barnhusbron erbjuder Kungsholmen härliga promenad- och joggingstråk längs vattenkanten och är du vattenburen med kanot eller S.U.P så är denna kanal rena drömmen en tidig morgon. Även parker som Humlegården och Observatorielunden når man efter kort promenad. Lill-Jans skogen och Hagaparken finns också på kort gångavstånd och erbjuder fantastisk natur och härliga promenad- och joggingstråk.

Mycket goda kommunikationer då Centralen, Hötorget och Rådmansgatans T-banestationer ligger i närområdet.

Slutpris