Nybodaringen 45

Visa alla bilder

Välkommen till denna fantastiska tvåa på Nybodaringen! Här möts du av en optimal planlösning med stora sociala ytor samtidigt som du får en tydlig fördelning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet är väl tilltaget och blir lägenhetens naturliga samlingsplats. Här finns även gott om utrymme för all tänkbar inredning samt ett stort matsalsbord där du kan bjuda in nära och kära till härliga middagar. Lägenheten är utrustad med både diskmaskin och kombimaskin som förenklar vardagen. På Nybodahöjden bor du i ett av Stockholms mest eftertraktade områden med närhet till härliga grönområden och parker. Längst Liljeholmskajen finns ett brett utbud av välrenommerade caféer och restauranger. Dessutom finns det ett brett utbud av service och matbutiker så som ICA, Willys, Lidl, Hemköp och Coop som täcker alla dina behov. Sommarvärmen är här och med närheten till både Trekanten och Årstaviken har du flera populära badplatser på promenadavstånd. Kommunikationerna är också utmärkta med intilliggande T-bana (Liljeholmen, röda linjen) samt Tvärbana (Årstadal) och Pendeltågstation (Årstaberg) bara några få minuter bort. Du tar dig snabbt och smidigt till Stockholms city och runt Storstockholm. Dessutom når du Södermalm på bara en kort promenad eller cykeltur. Upplev en underbar livsstil med närhet till grönområden och goda kommunikationer. Välkommen till en lägenhet och ett område som måste upplevas på plats.

Adress
Nybodaringen 45
Antal rum
2 rum om 50 kvm
Utgångspris / Bud
2 695 000 kr
Avgift
4 894 kr/mån
Visningstider
Kontakta mäklaren för visning.
Aktuellt bud Kontakta mäklaren.
Ansvarig mäklare
Pascal Georgsson
HAN61B5168496284574B54824D47841CAD2
Reg. fastighetsmäklare 070-946 04 09 Maila mig
 Nybodaringen 45
Förstora bild
 Nybodaringen 45
Förstora bild
 Nybodaringen 45
Förstora bild
 Nybodaringen 45
Förstora bild

Vill du veta värdet
på din bostad?

Har du frågor eller vill boka en
kostnadsfri värdering är du
alltid välkommen att kontakta mig.

 Nybodaringen 45
Förstora bild
 Nybodaringen 45
Förstora bild
 Nybodaringen 45
Förstora bild
 Nybodaringen 45
Förstora bild
 Nybodaringen 45
Förstora bild
 Nybodaringen 45
Förstora bild
Planritning Nybodaringen 45
Förstora bild
Planritning
Planritning
Förstora bild
Planritning
ENTRÉ
Här möts du av en ljus och rymlig hall med vackra golv och gott om förvaring bakom skjutdörrsgarderoben.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är rymligt och ljust med stora fönsterpartier som ger en härlig rymdkänsla och utmärkt ljusinsläpp. Rummet är lättmöblerat med plats för både soffa och matbord.

KÖK
Köket är tidstypiskt men fullutrustat med gott om arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. All maskinell utrustning du behöver finns här, inklusive kyl, frys, spishäll, ugn, fläkt och diskmaskin. Stänkskyddet i vitt klinker håller köket rent och snyggt.

SOVRUM
Det väl tilltagna sovrummet har gott om plats för säng och nattduksbord. Gott om förvaring i väggfast garderob.

BADRUM
Badrummet är modernt och stilrent med svartvitt kakel och ljusa klinkergolv. Här finns en praktisk dusch och en kombimaskin med bänkskiva och ovanhängande förvaring. Övrigt badrumsinredning inkluderar WC, handfat, kommod och rymligt badrumsskåp.

FÖRRÅD
Bostaden har tillgång till ett källarförråd.
Adress
Nybodaringen 45, 117 62 STOCKHOLM
Typ
Bostadsrätt
Antal rum
2 + kök
Boarea
50 kvm (föreningens information)
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 0.5 av 3. Hiss finns.
Andel i förening
0.0426%
Andel av årsavgift
0.045378%
Nettoskuldsättning
Månadsavgift
4 894 kr/mån Värme & VA ingår i avgiften
Driftkostnad
10 440 kr/år
- Hushållsel
10 440 kr

Hemförsäkring tillkommer

Till bostaden tillkommer ett rymligt förråd.
Önskat tillträde 2023-10-15
Namn
Brf Nybodaberget
Byggnadsår
2000
Byggnadstyp
flerfamiljshus
Organisationsform
Bostadsrätt
Org.nummer
769605-3979
Föreningens ekonomi
Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar. (2023-05-09)
Föreningen äger marken?
Marken upplåts med tomträtt
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
27 st
Renoveringar
Renoveringsbeskrivning
2000 - Vatten- och avloppsstammar bytta
2000 - Byte av elstigare
2008 - Nya fönster 2-glas
2012- Entrédörrar och räcken
2014- Målning av trapphus och korridorer och avloppsstammarna spolades
2021- Balkongbyte

Föreningen har inga större reparationer eller ombyggnader planerade
Parkering
Föreningen erhåller 8 egna parkeringsplatser, för tillfället är det ingen kö. Parkeringsavgift om 600:- / månaden. Nybodahöjdens Samfällighet har dessutom parkeringsplatser i hela området vid tillfället är det ingen kö, deras platser kostar 600:-/månad. www.nybodahojden.com/sidor/parkering

Dessutom pågår det utredning i samfälligheten om att installera laddplatser för el-bilar.
(Info kring parkering är kontrollerat hos styrelsen 2023-05-15)
TV/bredband
Tv grundpaket ingår i avgiften, bredband via Tele 2 tecknas separat.
Överlåtelseavgift
1312 kr (betalas av köpare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Föreningen tillåter delat ägande, minsta möjliga ägarandel är 10%.
Gemensamma utrymmen
Föreningens medlemmar har tillgång till gemensam tvättstuga. Förråd tillkommer till varje bostadsrätt. Gemensam gård för finns tillgänglig för föreningens medlemmar.
Allmänt om föreningen
Brf Nybodaberget är en äkta privat bostadsrättsförening bestående av 2 flerfamiljshus med 3 våningsplan. Hela fastigheten byggdes om till bostadsrätter år 2000 då bland annat fastighetens stammar och elstigar byttes ut. Föreningen har en ansvarstagande ekonomi och följer en tydlig underhållsplan.
Nybodahöjden är ett underbart område som andas natur och grönska. Området var det första där Stockholms stads program för ekologiskt byggande och sunda hus. Nybodahöjden är en plats där du kan koppla av och njuta av livet. Ett samhälle för sig själv med närhet till det mesta!

Fördelarna med att bo i Nybodahöjden är många. Området erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter som gör livet enkelt och bekvämt. Det finns matbutiker och restauranger på Liljeholmskajen, badmöjligheter vid bryggorna, och en sandstrand vid sjön Trekanten. Dessutom finns det en lekpark och ett utsiktstorn där du kan njuta av grönskan och den vackra utsikten över Liljeholmskajen.

När det gäller shopping så finns det ingen brist på alternativ. Liljeholmstorget erbjuder en fantastisk galleria med över 90 butiker. För de som söker stadspuls så är det lätt att cykla eller promenera till centrala Stockholm.

Nybodahöjden erbjuder närhet till utomordentliga kommunikationerna som inkluderar T-bana (Liljeholmen, röda linjen) samt Tvärbana (Årstadal) och Pendeltågstation (Årstaberg). Dessutom är du snabbt ute på Essingeleden och Södra länken ifall du är bilburen, bättre läge för är svårt att hitta för den med bil!

Kort sagt, Nybodahöjden är det perfekta valet för den som söker sig till en livsstil i en vacker och avkopplande miljö med cykel- och promenadavstånd till stan. Här finns allt du behöver för att leva ditt liv till fullo och njuta av allt som Stockholm har att erbjuda.

Slutpris