Parkvägen 2

Visa alla bilder

Välkommen upp till våning 10 i omtalade Dallas Tower!

En bostad för dig med högt ställda plan med svårslagen utsikt på våning 10. Bostaden kännetecknas av sin optimala planlösning, exklusiva materialval och optimal förvaringsmöjligheter. Redan i entrén möts man av känslan av premium som följer er hela vägen in till denna mycket välplanerade och lyxiga våning som bjuder på fantastiskt utsiktsläge samt tillgång till gym med bastu, festlokal, terrasser med platsbyggd kolgrill, biograf och övernattningslägenheter. Bostadens välplanerade och påkostade 50 kvm bjuder på en öppen, social planlösning mellan det fina köket från Marbodal och det ljusa vardagsrummet med generöst ljusinsläpp. Här bor ni med ett mycket centralt läge med närhet till allt man kan önska i form av service, restauranger, caféer och kommunikationer. Som föreningsmedlem finns en omfattande och bekväm boendemiljö utan även tillgång till en rad gemensamma faciliteter som kommer att göra din vardag mer underhållande och njutbar. Här erbjuds ni tillgång till en fantastisk inredd terrass med lounge miljö så väl inne som ute, en biograf som går att boka för film eller spelkväll, två övernattningslägenheter, festlokal samt en Wellness-studio högst upp i huset med magisk utsikt från gymmet med bastu och dusch. På entréplan finner ni Lemon Garden med sin välrenommerade Brunch med bl.a. våfflor, crepes & smoothies - som dessutom genererar intäkter till föreningen i form av hyra. Här bredvid foajén finns även föreningens privata lobby, perfekt för dem som föredrar att jobba hemifrån. Mycket centralt läge i Solna med utmärkta kommunikationsmöjligheter: Kort gångavstånd om ca 1-2 min till busstorget vid Solna Centrum, tvärbana samt tunnelbanans blå linje mot Stockholm Central i ena riktningen och mot Akalla/Kista i den andra riktningen. Restiden in till City, ca 10 minuter. För dig med bil kommer du enkelt ut på E18, E4 och E20. Varmt välkomna till en bostad och förening som måste upplevas på plats!

Adress
Parkvägen 2
Antal rum
2 rum om 50 kvm
Utgångspris / Bud
3 895 000 kr
Avgift
3 438 kr/mån
Visningstider
Kontakta mäklaren för visning.
Aktuellt bud Kontakta mäklaren.
Ansvarig mäklare
Pascal Georgsson
HAN61B5168496284574B54824D47841CAD2
Reg. fastighetsmäklare 070-946 04 09 Maila mig
Stora ljusinsläpp från fem fönsterparti. Parkvägen 2
Förstora bild
Stora ljusinsläpp från fem fönsterparti.
 Parkvägen 2
Förstora bild
 Parkvägen 2
Förstora bild
Bekostat Marbodal kök med generös förvaring. Parkvägen 2
Förstora bild
Bekostat Marbodal kök med generös förvaring.

Vill du veta värdet
på din bostad?

Har du frågor eller vill boka en
kostnadsfri värdering är du
alltid välkommen att kontakta mig.

 Parkvägen 2
Förstora bild
 Parkvägen 2
Förstora bild
 Parkvägen 2
Förstora bild
Här startar man dagen med en inspirerande utsikt. Parkvägen 2
Förstora bild
Här startar man dagen med en inspirerande utsikt.
Smakfullt inrett badrum med kombimaskin. Parkvägen 2
Förstora bild
Smakfullt inrett badrum med kombimaskin.
 Parkvägen 2
Förstora bild
 Parkvägen 2
Förstora bild
 Parkvägen 2
Förstora bild
 Parkvägen 2
Förstora bild
 Parkvägen 2
Förstora bild
Varva ned i föreningens biosalong eller bjud vännerna på en filmkväll. Parkvägen 2
Förstora bild
Varva ned i föreningens biosalong eller bjud vännerna på en filmkväll.
Träningspasset blir så mycket roligare med Solnas bästa utsiktsläge. Parkvägen 2
Förstora bild
Träningspasset blir så mycket roligare med Solnas bästa utsiktsläge.
Gympasset avrundas med en lugnande tid i bastun. Parkvägen 2
Förstora bild
Gympasset avrundas med en lugnande tid i bastun.
 Parkvägen 2
Förstora bild
Föreningens Terrass - Här bjuder man in nära och kära till grillmiddagarna som sent kommer glömmas! Parkvägen 2
Förstora bild
Föreningens Terrass - Här bjuder man in nära och kära till grillmiddagarna som sent kommer glömmas!
 Parkvägen 2
Förstora bild
 Parkvägen 2
Förstora bild
Långt resande gäster? Det går alltid bra att boka en av föreningens gästlägenhet! Parkvägen 2
Förstora bild
Långt resande gäster? Det går alltid bra att boka en av föreningens gästlägenhet!
 Parkvägen 2
Förstora bild
 Parkvägen 2
Förstora bild
Milsvid utsikt över Gamla Råsunda från takterrassen.. Parkvägen 2
Förstora bild
Milsvid utsikt över Gamla Råsunda från takterrassen..
 Parkvägen 2
Förstora bild
Välkommen till Dallas Tower! Parkvägen 2
Förstora bild
Välkommen till Dallas Tower!
Planritning
Förstora bild

I Dallas Tower erbjuds allt och lite till för att leva det liv du vill ha på en av de mest eftertraktade adresserna i Solna. Missa inte chansen att bli en del av denna exklusiva gemenskap!

Entré
Genom säkerhetsdörr kliver du in till den ljus och välkomnade entrén med ljusa väggar och ljus ekparkett. God förvaring bakom flertals garderober.

Vardagsrum
Vardagsrummet erbjuder en svårslagen utsikt från tre fönsterpartier som fyller rummet med ljus. Lättmöblerat vardagsrum där du även har möjligheten att täcka för skjutdörren till sovrummet vid behov. Mellan kök och vardagsrum finns plats för matbord.

Kök
Köket är en självklar samlingsplats för hela familjen och vänner. Kvalitativt kök från Marbodal, rymliga arbetsytor med vit bänkskiva. Gott om förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Maskinell utrustning bestående av kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn, spiskåpa samt mikrovågsugn.

Sovrum
Rogivande och mysigt sovrum i privat läge samtidigt som man vaknar till en inspirerande utsikt. Utanför sovrummet finns även en rymlig Walk-in closet med gott om plats.

Badrum
Stort och lyxigt inrett badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, påkostat kakel och klinker av märket Marazzi, typ Collection Allmarble. Badrum är utrustat med inglasad dusch, kommod, WC och belyst badrumsspegel. Badrummet har dessutom underliggande golvvärme

Källarförråd
Varje lägenhet erhåller ett källarförråd på Entréplan.
Adress
Parkvägen 2, 169 35 SOLNA
Typ
Bostadsrätt, lghnr 1-1803
Antal rum
2 + kök
Boarea
50 kvm (Lägenhetsförteckning)
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 10 av 17. Hiss finns.
Andel i förening
0.669%
Nettoskuldsättning
Föreningen tillhandahåller inte andel av årsavgift som krävs för uträkning av det nyckeltalet
Månadsavgift
3 438 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg om 167 kr/mån tillkommer för TV/bredband
Driftkostnad
7 920 kr/år
- Hushållsel
5 724 kr
- Försäkring
2 196 kr
Namn
Brf Dallas Tower i Solna
Organisationsform
Bostadsrätt
Org.nummer
769638-3988
Föreningens ekonomi
Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
134 st
Antal lokaler
6 st
Renoveringar
Inga planerade renoveringar då fastigheten är en nyproduktion med 5-årsgaranti.
Parkering
Föreningen förfogar över 10 st besöksparkeringar på den egna fastigheten. Boendeparkering i Solna kommun kan ansökas för endast 300:-/månaden. Flertalet laddplatser finns tillgängliga vid parkeringen bakom Cirkle K. Klackengaraget ligger på Garvis Carlssons gata 10 mer information på länken: https://parkman.nu/parking/klackengaraget-rasunda-sodra/
TV/bredband
Kabel-tv och bredband (250/250 Mbit/s) via Tele2/Comhem.
Överlåtelseavgift
1338 kr (betalas av köpare)
Pantsättningsavgift
535 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja, minsta ägarandel är 10%. Föreningen har bosättningskrav inskrivit i stadgarna.
Gårdsplats
Innergård från uteplats är låst med tagg. I nuläget har endast boende på våningsplan 1 blipp som öppnar grindarna.
Gemensamma utrymmen
Förenings medlemmar erbjuds Wellness avdelning med takterrass längst upp i tornet, gör solhälsningar mot Stockholms bästa vy, avsluta med ett bastubesök eller ta ett harmoniskt träningspass med gymmets exklusiva träningsredskap. I trädgårdsloungen kan man bjuda in till grillkvällarna med nära och kära som man sent kommer glömma. Föreningens biorum bestämmer du själv om du vill varva ned efter en lång arbetsdag eller bjuda vännerna på en filmkväll med snacks. Vid entrén finner ni Lemon Garden - här erbjuds brunch, smoothies, crêpes. Perfekt för den som bara vill ta en kaffe eller bjuda hem vänner på söndagsbrunsch. För den som vill jobba hemifrån, går det bra att jobba sedan ostört i husets rymliga lounge! Vidare finns även festlokal samt två övernattningslägenheter som man kan boka upp vid behov. Cykelrum och barnvagnsrum finns med hissanslutning.
Allmänt om föreningen
ALLMÄNT
Brf Dallas Tower byggdes med målet om att skapa hotellkänsla till vardagen. Invid legendarisk mark bredvid gamla Råsundastadion och ett stenkast från Solna Centrum tunnelbanestation. Med loungemiljöer både ute och inne, wellness studio med bastu, café och biorum bestämmer du själv om du vill varva ned efter en lång arbetsdag eller bjuda vännerna på bio. I trädgårdsloungen hittar du en harmonisk atmosfär för både avslappning i grönskande miljö och ytor för en härlig sensommargrillning. Föreningen omfattar 134 lägenheter och 6 lokaler. Föreningen har en tydlig ekonomisk plan och det finns en enorm trygghet i att byggherren ersätter alla garantiärenden fram till 2 års besiktningen 2023 samt byggteknisk garanti fram till 2026.

KOMMUNIKATIONER
Utomordentliga kommunikationer med Tunnelbana (blå linje), buss, tvärbana precis nedanför. Därifrån når man Stockholm City på några få minuter eller Stockholms kranskommuner lika smidigt. Med tvärbanan tar man sig enkelt till Bromma Blocks eller bromma flygplats samt söderut hela vägen till Liljeholmskajen, Globen & Sickla. För den med bil har det aldrig varit smidigare, med både Solnavägen & Råsundavägen precis invid tar man sig enkelt in till City eller ut till söder- och norrgående motorväg.

KÄNDA/PLANERADE AVGIFTSFÖRHÖJNINGAR
Föreningen har enl. ekonomisk plan bestämt om en höjning av avgifterna på totalt 8,4% över 16 år fram eller 0,525% ökning i snitt per år från 2020-2036.

Slutpris