Masugnsvägen 62

Visa alla bilder

Trea med extra arbetsrum samt utsikt mot bällstaån.

- Säljs för accepterat pris 5,800,000 - Lägenheten är färdigställd med flexibelt tillträde. Upptäck en exklusiv sjönära livsstil som är skräddarsydd för dig – på våning 6 med en utsikt över Bällstaån. Denna nyproducerade bostad längst Strandkanten Pråmen är en symfoni av utmärkt planering, förstklassiga material och smarta förvarings lösningar. Lägenheten har tre rum samt ett extra arbetsrum som även kan användas som ett extra sovrum. Från det ögonblick du kliver in genom dörren omfamnas du av en känsla av exklusivitet som omsluter varje hörn av detta elegant designade lyxboende. Här kan du förlora dig i den hisnande utsikten i två väderstreck och njuta av alla de bekvämligheter som växer fram i närområdet samt direkt anslutning till Tvärbanan på Karlsbodavägen. Den välgjorda och genomtänkta ytan på 92 kvadratmeter, något som är speciellt med just den här lägenheten är en extra takhöjd om ca 50 cm som får den att sticka ut ifrån grannarnas. Här bjuder man in till en social atmosfär med en öppen planlösning mellan köket och det ljusfyllda vardagsrummet som badar i naturligt ljus. Du bor på ett naturskönt läge med Bällstaån som granne men dessutom med närhet till Sundbyberg Centrum samt Bromma Blocks med dess enorma utbud av bekvämligheter som shopping, service, restauranger & mysiga kaféer. Denna enastående bostad har väldigt bra kommunikationsmöjligheter: På bara en kort promenad når du tunnelbanans blå linje och från Sundbyberg kan du även åka vidare med till City eller Solna Centrum på ett fåtal minuter via T-bana, Pendeltåg eller tvärbanan.

Adress
Masugnsvägen 62
Antal rum
3 rum om 92 kvm
Utgångspris / Bud
5 795 000 kr
Avgift
6 073 kr/mån
Visningstider
Kontakta mäklaren för visning.
Aktuellt bud Kontakta mäklaren.
Ansvarig mäklare
Pascal Georgsson
HAN61B5168496284574B54824D47841CAD2
Reg. fastighetsmäklare 070-946 04 09 Maila mig
 Masugnsvägen 62
Förstora bild
 Masugnsvägen 62
Förstora bild
Kundens bild vid slutbesiktning. Masugnsvägen 62
Förstora bild
Kundens bild vid slutbesiktning.
 Masugnsvägen 62
Förstora bild

Vill du veta värdet
på din bostad?

Har du frågor eller vill boka en
kostnadsfri värdering är du
alltid välkommen att kontakta mig.

 Masugnsvägen 62
Förstora bild
 Masugnsvägen 62
Förstora bild
 Masugnsvägen 62
Förstora bild
 Masugnsvägen 62
Förstora bild
 Masugnsvägen 62
Förstora bild
 Masugnsvägen 62
Förstora bild
Utsikten över Bälstaån från balkongen. Masugnsvägen 62
Förstora bild
Utsikten över Bälstaån från balkongen.
Planritning Masugnsvägen 62
Förstora bild
Planritning
 Masugnsvägen 62
Förstora bild
Vy från andra sida Bällstaviken. Masugnsvägen 62
Förstora bild
Vy från andra sida Bällstaviken.
Varmt välkommen att kontakta Pascal Georgsson via 070 946 04 09. Masugnsvägen 62
Förstora bild
Varmt välkommen att kontakta Pascal Georgsson via 070 946 04 09.
Entré
Genom säkerhetsdörr kliver du in till den ljus och välkomnade entrén med ljusa väggar och ljus ekparkett. Utomordentlig förvaring i garderober bakom skjutdörr med fullutrustat garderobsystem.

Vardagsrum
Vardagsrummet erbjuder en svårslagen utsikt som fyller rummet med ljus. Lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning mot kök, här finns även gott om plats för ett stort matbord. Vardagsrummet ligger i anslutning mot lägenhetens första balkong men utsikt så långt ögat når!

Kök
Köket är en självklar samlingsplats för hela familjen och vänner. Köket från Vedum är väl planerat och bekostad, rymliga arbetsytor över en ljusgrå bänkskiva med matchande stänkskydd. Utomordentliga förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Maskinell köksutrustning från Elektrolux bestående av integrerad rostfri kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn, fläkt samt mikrovågsugn.

Sovrum 1
Rogivande och mysigt sovrum i privat läge samtidigt som man vaknar till en inspirerande sjöutsikt. Sovrummet ligger i direkt anslutning till lägenhetens andra balkong som vätter mot Bällstaån.

Badrum
Stort och lyxigt inrett badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare och ovan hängande förvaringsskåp, påkostat kakel bestående av vita breda plattor samt ljusgrå klinkers med underliggande golvvärme. Badrum är utrustat med inglasad takdusch, handdukstork, kommod och WC.

Sovrum 2
Även härifrån nås man av en inspirerande sjöutsikt. Gott om plats för dubbelsäng.

Arbetsrum
Mindre rum som passar perfekt som större kontor eller mindre sovrum/barnrum.

Klädkammare
Rymlig klädkammare med gott om plats för diverse förvaring.

Källarförråd
Varje lägenhet erhåller ett rymligt källarförråd.
Adress
Masugnsvägen 62, 168 77 Bromma
Typ
Bostadsrätt, lghnr 31603
Antal rum
3 + kök
Boarea
92 kvm (Ekonomisk plan)
Byggår
2023
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 6 av 8. Hiss finns.
Andel i förening
1.0028%
Nettoskuldsättning
Föreningen tillhandahåller inte andel av årsavgift som krävs för uträkning av det nyckeltalet.
Månadsavgift
6 073 kr/mån Inkl. värme & kallvatten.
Driftkostnad
6 260 kr/år
- Hushållsel
4 260 kr
- Försäkring
2 000 kr

Driftkostnad enligt schablon. Årsavgift för varmvatten och hushållsel debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Namn
BRF Pråmen
Byggnadsår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme vattenburen med radiatorer
Organisationsform
Bostadsrätt
Org.nummer
769637-2601
Föreningen äger marken?
Ja
Antal lägenheter
114 st
Antal lokaler
1 st
Parkering
Parkeringsgarage med 42 platser byggs under kvarteret och alla trapphus har direkt access hit. Garaget nås via infart från Karlsbodavägen och här finns 14 stycken laddningsplatser för elbilar.
TV/bredband
Kabel-tv och bredband Triple play (1000/1000 Mbit/s) via Telia tillkommer om en obligatorisk avgift om 220 kr per månad.
Överlåtelseavgift
1312 kr (betalas av säljare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Gemensamma utrymmen
Garage, cykelförråd och miljörum. Varje lägenhet har tillgång till ett separat förråd. I grannföreningen finns även en förskola och i närområdet finns flertals förskolor och grundskolor.
Allmänt om föreningen
Föreningen har den 15 mars 2022 förvärvat fastigheten Schaktugnen 2 i Stockholms kommun. Förvärvet omfattar även påbörjad byggnation.
Föreningen har tecknat avtal med JM AB (Entreprenören) för uppförande av föreningens hus. På föreningens fastighet pågår byggnation av ett flerbostadshus. Föreningen har även en lokal som ska hyras ut till en frisörsalong och genererar intäkter till förening.

SVANENMÄRKT HUS
Entreprenören arbetar för ett hållbart boende genom att miljömärka sina egenutvecklade bostäder med den nordiska märkningen Svanen. Att entreprenörens hus är miljömärkta innebär att Svanens organisation granskar och verifierar att entreprenören uppfyller högt ställda miljökrav.

KOMMUNIKATIONER
Tvärbana i området ger goda tvärkommunikationer. På några minuters gångavstånd når du Sundbybergs C med pendel som tar dig på tio minuter till Stockholm C.
Här finns också tunnelbanans blåa linje samt ett flertal bussar, vilket gör att kommunikationerna är mycket goda. Ett flertal av SJ-tågen stannar även här.

Tvärbanan trafikerar Karlsbodavägen/Bällsta Bro på sträckan Alvik - Solna Station och kommer enkelt att ta dig till Alvik på 5 minuter och på 12 minuter kommer du även nå Solna C. Tvärbanan går även söder ut mot Liljeholmen, Gullmarsplan och Sickla udde.

Vid Bromma Center har du även Bromma flygplats som snabbt och enkelt tar dig till ett stort antal destinationer utan att för den sakens skulle störa området.
På Masugnsvägen bor du med Bällstaån som närmaste granne samt med närhet till mysiga motionsstråk längs vattnet som leder förbi Pampas Marina, Karlberg, Kungsholmen och hela vägen in till Stockholm City. Här finns även ett flertal båtklubbar. Förutom Bällstaån bor du även med närhet till ett flertal anrika rekreationsområden, såsom vackra Marabouparken med dess blandade arkitekturer, Tuvanparken, Lötsjön samt Gröna Ängar. Från den strandbelägna bostaden är det gångavstånd till både Bromma Blocks och till Centrala Sundbyberg med dess goda kommunikationer. Dessutom stannar tvärbanan precis utanför dörren.

I närområdet planeras flertalet större projekt stå klara för invigning under Q4 2023 såsom Humlegårdens senaste satsning i stadsdelen "Greenhouse Solna strand" och även Fabeges projekt "Staden under tak" som skall erbjuda ett stort utbud av gemensam service såsom konferensanläggning, matmarknad, restaurang, wellnesscenter, hunddagis, kafé, garage och bilpool. Projekten förväntas bidra ytterligare till den kvalitativa livsmiljö som råder i området samt till ökad efterfrågan på närliggande adresser.

Närheten till Sundbyberg är påtaglig, även känt som småstaden i storstaden, tillhör en av Sveriges snabbast växande kommuner och erbjuder ett generöst utbud av all typ av service; affärer, restauranger, caféer, pubar/nattklubbar, banker, systembolag och ett flertal träningscenter. På Sundbybergs Station finner du tunnelbana, pendeltåg, regionaltåg, tvärbana, samt bussförbindelser direkt till Odenplan samt Bromma Flygplats.

Slutpris