Löfströms allé 4C

Visa alla bilder

Modern och påkostad bostad på centralt läge i Sundbyberg

*Säljs för accepterat pris 2 650 000:-, kort tillträde erbjuds. Upptäck en oöverträffad sjönära bostad, skräddarsydd för dig, belägen på våning 2 med närhet till den vackra Bällstaviken. Denna nyproducerade bostad har genomgått en noggrann planering och är utrustad med förstklassiga materialval samt smarta förvaringslösningar. Det ögonblick du kliver in genom dörren omsluts du av en känsla av ren exklusivitet. Fabriksparken har skapats med en vision om att använda endast material som är tidlösa och håller hög kvalitet. Välkommen till en bostad där en social atmosfär flödar fritt, tack vare den öppna planlösningen som förenar köket och det ljusfyllda vardagsrummet, där naturligt ljus strömmar in. Här bor du i en idyllisk miljö med Bällstaån som din granne, samtidigt som du har bekväm närhet till Sundbyberg Centrum och Bromma Blocks & Mall of Scandinavia, med ett överflöd av shoppingmöjligheter, service, restauranger och mysiga kaféer. Denna enastående bostad har utmärkta kommunikationsmöjligheter. På bara några minuters promenad når du tunnelbanans blå linje, och från Sundbyberg kan du snabbt ta dig till City eller Solna Centrum med tunnelbana, pendeltåg eller tvärbanan. Livet här erbjuder det bästa av både naturskönhet och stadspuls. Byggbolaget har en tvåårig räntekompensation baserat på mellanskillnaden mellan föreningens antagna räntekostnad från 2022 och de faktiska räntekostnaderna, upp till en räntenivå om 5%, i syfte att stabilisera föreningens ekonomi och bibehålla årsavgifterna enligt kostnadskalkylen. En enorm trygghet för dig som köpare! Mer info om projektet på: https://arosbostad.se/projekt/fabriksparken/

Adress
Löfströms allé 4C
Antal rum
1 rum om 30 kvm
Utgångspris / Bud
2 650 000 kr
Avgift
1 954 kr/mån
Visningstider
Kontakta mäklaren för visning.
Aktuellt bud Kontakta mäklaren.
Ansvarig mäklare
Pascal Georgsson
HAN61B5168496284574B54824D47841CAD2
Reg. fastighetsmäklare 070-946 04 09 Maila mig
Signalfabriken vid Sundbyberg Centrum Löfströms allé 4C
Förstora bild
Signalfabriken vid Sundbyberg Centrum
 Löfströms allé 4C
Förstora bild
Sundbyberg erbjuder ett brett utbud av restauranger & Caféer. Löfströms allé 4C
Förstora bild
Sundbyberg erbjuder ett brett utbud av restauranger & Caféer.
Sats Sundbyberg. Löfströms allé 4C
Förstora bild
Sats Sundbyberg.

Vill du veta värdet
på din bostad?

Har du frågor eller vill boka en
kostnadsfri värdering är du
alltid välkommen att kontakta mig.

Bällstaviken. Löfströms allé 4C
Förstora bild
Bällstaviken.
Tuletorget. Löfströms allé 4C
Förstora bild
Tuletorget.
Mall of Scandinavia ligger enbart några få stationer bort via tvärbanan. Löfströms allé 4C
Förstora bild
Mall of Scandinavia ligger enbart några få stationer bort via tvärbanan.
Planritning
Förstora bild
Entré
Genom säkerhetsdörr kliver du in till den ljus och välkomnade entrén med ljusa väggar och borstad enstavsparkett i vitpigmenterad ek från Kährs (ej slipbart). Bra förvaringsmöjligheter i dubbla garderober, hatthylla samt städskåp.

Vardagsrum
Vardagsrummet erbjuder stora ljusinsläpp från såväl fönster och balkongsdörr. Lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning mot kök, här finns även gott om plats för ett matbord. Vardagsrummet ligger i anslutning mot lägenhetens balkong som vätter mot innergården!

Kök
Köket är en självklar samlingsplats för hela familjen och vänner. Köket från Vedum i sandbeige kulör med slät lucka. Stänkskydd och bänkskiva i ljusbeige kvartskomposit med diskho i rostfritt stål. Fläkt för inbyggnad i väggskåp, blandare i kromat utförande. Bänkskåp och högskåp förses med utanpåliggande beslag i borstat rostfritt utförande. Bänkskåp utförs mjukstängande med fullutdragslådor och med dämpning vid stängning. Väggskåp öppnas med ”push-to-open”. Vitvaror från Electrolux med helintegrerad kyl/frys, helintegrerad diskmaskin, rostfri ugn, induktionshäll. Kombinerad ugn och micro i rostfritt. Belysning med LED-list under väggskåp i kök.

Sovalkov
Rogivande och mysigt belägen sovalkov.

Badrum
Golv i ljusgrå/beige granitkeramik med ljusgrå fog. Väggar har vitt kakel. Vägghängd spegel med infälld belysning. Tak i vit kulör med utanpåliggande spotlights. Sandbeige kommod med två lådor med ett eluttag. Inglasad dusch förses med detaljer i kromat utförande. Tvättställs-, dusch- och badkarsblandare i kromat utförande. Badrummet är utrustat med kombimaskin samt en ovangående bänkskiva i vit laminat.

Balkong
Rymlig balkong mot trygg innergård. Smidesräcken i galvaniserat stål samt grå kulör. Balkongplatta i betong, vitmålad undersida.
Belysningsarmatur med eluttag.

Förvaring
Garderober från Vedum.

Multimediauttag i vardagsrum och sovrum för TV, data och IP-telefoni.

I fastigheten kommer förening ha tillgång till en lokal för uthyrning.
Adress
Löfströms allé 4C, 172 61 Sundbyberg
Typ
Bostadsrätt, lghnr 21.1202
Antal rum
1 + kök
Boarea
30 kvm (Enligt ekonomiska planen)
Byggår
2023
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 2 av 8. Hiss finns.
Andel av årsavgift
0.56378%
Nettoskuldsättning
46 211 kr.
Månadsavgift
1 954 kr/mån Inkl. Värme & Kallvatten
Driftkostnad
6 306 kr/år
- Hushållsel
2 400 kr
- Vatten/avlopp
1 050 kr
- Övrigt
2 856 kr

Övrigt: Bredband grundutbud.

Namn
Brf T1 Fabriksp
Byggnadsår
2023
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Organisationsform
Bostadsrätt
Org.nummer
769639-5313
Föreningens ekonomi
Byggbolaget har räntegaranti tvåårig räntegaranti upp till 5% , i syfte att stabilisera föreningens ekonomi och bibehålla årsavgifterna enligt kostnadskalkylen.
Föreningen äger marken?
Ja
Antal lägenheter
92 st
Antal lokaler
1 st
Renoveringar
Inga utförda eller planerade renoveringar då det är en nyproducerad fastighet. Dessutom tillkommer en period upp till 5 år där ersättning vid byggtekniska garantiärenden utgår från byggherren Aros Bostad. Övriga garantiärenden som inte är byggtekniska går att anmäla i 3 år fram.
TV/bredband
TV/Tele & bredband: Gruppanslutning via Telia (Obligatoriskt tillägg enl. övrigt i driftkostnader).
Gemensamma utrymmen
Miljörum samt sopsug med inkast på från gården, gemensam tvättstuga, barnvagnsrum och cykelrum.
Allmänt om föreningen
Brf T1 Fabriksparken är en del av Fabriksparken! En helt ny stadsmiljö i centrala Sundbyberg med bostäder, restauranger, butiker, skola och kontor. Det nya området kommer att bestå av tre kvarter med totalt 450 nya bostäder. Husen är placerade så att det bildas små torg ut mot de angränsande gatorna och en skyddad grön gård inom varje kvarter. Det första kvarteret är färdigställt av Skandia Fastigheter och inflyttat. Aros Bostads kvarter, som utgör den andra etappen av området, omfattar 180 lägenheter som är fördelade på två bostadshus: T1 och T2.
På Löfströms Allé bor du med Bällstaån som närmaste granne samt med närhet till mysiga motionsstråk längs vattnet som leder förbi Pampas Marina, Karlberg, Kungsholmen och hela vägen in till Stockholm City. Här finns även ett flertal båtklubbar. Förutom Bällstaån bor du även med närhet till ett flertal anrika rekreationsområden, såsom vackra Marabouparken med dess blandade arkitekturer, Tuvanparken, Lötsjön samt Gröna Ängar. Från den strandbelägna bostaden är det gångavstånd till både Bromma Blocks och till Centrala Sundbyberg med dess goda kommunikationer. Dessutom stannar tvärbanan precis utanför dörren.

I närområdet planeras flertalet större projekt stå klara för invigning under Q4 2023 såsom Humlegårdens senaste satsning i stadsdelen "Greenhouse Solna strand" och även Fabeges projekt "Staden under tak" som skall erbjuda ett stort utbud av gemensam service såsom konferensanläggning, matmarknad, restaurang, wellnesscenter, hunddagis, kafé, garage och bilpool. Projekten förväntas bidra ytterligare till den kvalitativa livsmiljö som råder i området samt till ökad efterfrågan på närliggande adresser.

Närheten till Sundbyberg är påtaglig, även känt som småstaden i storstaden, tillhör en av Sveriges snabbast växande kommuner och erbjuder ett generöst utbud av all typ av service; affärer, restauranger, caféer, pubar/nattklubbar, banker, systembolag och ett flertal träningscenter. På Sundbybergs Station finner du tunnelbana, pendeltåg, regionaltåg, tvärbana, samt bussförbindelser direkt till Odenplan samt Bromma Flygplats.
Boendeparkering gäller enligt Sundbybergs kommun villkor. Om du är mantalsskriven i någon av stadsdelarna Storskogen, Centrala Sundbyberg eller Lilla Alby och är registrerad som huvudägare av det aktuella fordonet, eller har tjänstebil som används i privatbruk, kan du söka tillstånd för boendeparkering.
Tillståndet gäller på parkeringsplatser inom våra boendeparkeringsområden. Tillståndet kostar inget men du måste betala för boendeparkeringen antingen månadsvis (300 kr) eller för fyra månader (960 kr).

Slutpris