Vill du sälja
din bostad?

Sälj med oss

Då är det klokt att anlita en specialist.

Läser du det här är du förmodligen på jakt efter en duktig mäklare med specialistkunskap om Stockholms innerstad. Vi finns ingen annanstans än här vilket gör att vi kan lite mer om varje gata än de flesta. Vi förstår de mekanismer som påverkar bostadsmarknaden i centrala Stockholm och vi har kunskapen om de speciella förutsättningar som råder här. Redan när du kontaktar oss första gången har vi därför en god bild över ditt kvarter och kan snabbt komma till insikt om hur vi bäst ska sälja din bostad till högsta möjliga slutpris.

Sälj med oss

En trygg start – kostnadsfri värdering

Har du en innerstadsbostad är det förstås klokt att låta en innerstads- specialist värdera den. Vad vi sätter för värde på din bostad beror alltid på faktorer som läget i staden, utbud i närheten, bostadens skick, huset som helhet, våningsplan, om det finns balkong och en rad andra aspekter i huset och dess omnejd som spelar in.

En värdering görs främst för att du ska ha rätt förväntningar med dig in i budgivningen men också för att du ska känna förtroende för oss som mäklare. Vi ser en värdering som en trygg start på en spännande resa ihop, därför är vår värdering alltid kostnadsfri och du förbinder dig inte till något. Är du intresserad, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Första mötet

Dags att hitta rätt köpare

När värderingen är gjord och du har bestämt dig för att anlita oss, träffar du en av våra mäklare. Tillsammans går ni igenom vad som krävs för att ta försäljningen i mål på bästa sätt. I den här fasen presenterar vi någon av våra fotografer som vi tror är bäst lämpad för att framhäva din bostad från sin bästa sida. I det här skedet har du också möjlighet att välja till styling om vi ser det behovet. Hela syftet med den här proceduren är förstås att göra din försäljning så attraktivt som möjligt och se till att din bostad exponeras på rätt sätt mot marknaden. Genom att anlita oss får du dessutom tillgång till vårt digra kundregister där det alltid finns potentiella köpare som väntar på rätt läge.

Foto

Bilder som talar till hjärtat

I fotografkretsar talar man ofta om att hitta bildens punctum, ett begrepp som myntades av Roland Barthes i boken La chambre claire (Det ljusa rummet). Barthes beskriver punctum som känslan av att något ”angriper medvetandet och skjuter pilar genom den annars tvådimensionella bildytan”. Det kan vara en liten detalj i bilden som sticker ut och rycker tag i dig. Som fångar intresset, väcker känslor och pockar i minnet långt efteråt. När det kommer till bostadsfotografering är det såna bilder som väcker en potentiell köpares verkliga intresse.

Vi anlitar konsekvent ett antal handplockade fotografer, för att vi vet att just dessa kan skapa den typen av bilder som griper tag på riktigt. De kan förvandla ett kök, ett sovrum eller en utsikt till åtråvärd bildkonst. Och de kan skapa bilder som talar till hjärtat.

Styling

Rätt styling ger hög puls och svaga knän

Idag är homestyling eller homestaging en självklarhet i vår försäljningsprocess och vi anlitar frekvent de främsta stylisterna i Stockholm. Syftet att specialstyla ett hem inför en försäljning kan vara flera men i slutänden handlar det om att framhäva bostadens främsta egenskaper, göra den så attraktiv som möjligt och höja pulsen hos potentiella köpare. I möte med dig rekommenderar vi den stylist som vi tror skulle göra jobbet bäst för din bostad.

Självklart bidrar vi gärna med goda råd, tips och idéer om du vill utföra stylingen själv.

Marknadsföring

Alla ska se din bostad – men bara om du vill

När din bostad är stylad som du önskar och fotograferad från sin bästa sida återstår att nå ut till rätt köpare. Som fristående mäkleri kan vi skräddarsy hela marknadsföringsprocessen efter dina behov. Vi har erfarenhet från alla önskemål – från de som vill hålla försäljningen diskret och endast nå en utvald grupp av mottagare, till de som ser en fördel i att annonsera ut sin bostad nationellt på alla plattformar, såväl i print som digitalt. Som du förstår är flexibiliteten en av våra främsta fördelar när det kommer till marknadsföring och rätt mediekanaler.