Kontakta oss

Vi söker kollegor

Vill du bli specialist på innerstaden? Börja jobba hos oss

Vi söker ständigt erfarna fastighetsmäklare och nya talanger till våra kontor. Människor som älskar Stockholms innerstad, som brinner för yrket, tycker om när det är högt i tak och gillar att ta egna initiativ.

Vi som jobbar på Innerstadsspecialisten är kunddrivna, kunniga, trevliga och tycker om att samarbeta med stor omtanke för varandra. Mottot ”vi får saker gjorda” genomsyrar vår vardag och gör oss effektiva. Genom att dela med oss av våra erfarenheter och stötta varandra i våra affärer, blir vi bättre fastighetsmäklare och medarbetare varje dag.

Innerstadsspecialisten är idag ett starkt varumärke som kunderna har stort förtroende för. Vi sitter i representativa välanpassade lokaler för vår verksamhet, utan fasta arbetstider men med stor frihet under eget ansvar. Trots det gillar vi att ses på kontoret – för att vi trivs så bra ihop och inser att det personliga mötet mellan kollegor bygger en stark kultur som bidrar till gynnsamma affärer. Vi erbjuder en flexibel mäklartjänst och vare sig du vill vara anställd eller konsult hos oss har vi ett av branschens mest generösa upplägg. Vi jobbar helt utan områdesbegränsningar mellan våra kontor.

Älskar du mäklaryrket lika mycket som vi och sporras av att ha starka förebilder, inspirerande kollegor som du känner dig stolt över och som du kan bolla stora som små frågor med? Då hoppas vi att du kontaktar oss.

Varmt välkomna att arbeta på Stockholms mest specialiserade mäklarkontor.

Kontaktperson
Magnus Holmberg
070-727 70 38
magnus@innerstadsspecialisten.se