Möt Magnus Holmberg

Över 2000 sålda bostadsrätter under 25 år

Glad och målinriktad fastighetsmäklare sedan 1993, som älskar affärer. Makalöst kunnig och påläst i alla delar av affären, vilket skapar en trygg och smidig försäljning för både säljare och köpare. Jag ser fram mot er kontakt så jag kan berätta om konsten att sälja er bostadsrätt till högsta möjliga pris. Välkomna!

Magnus Holmberg | Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Magnus Holmberg
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Jag har tidigare varit köpare av lägenhet som han sålde, jag var så nöjd med honom även i det läget att jag valde att anlita honom när jag skulle sälja lägenheten igen.
Det här är den andra lägenheten jag säljer med Magnus och med Magnus som mäklare blir man aldrig besviken. Han är extremt lyhörd i kombination med ett enormt engagemang. Trots en mer utmanande marknad och ett högt utsatt pris, så lyckades Magnus sälja min lägenhet på kort tid och till det höga priset vi annonserat lägenheten för. I framtiden kommer jag definitivt att sälja med Magnus igen!
Vi har svårt att tänka oss en bättre mäklare. Vi blev rekommenderade att kontakta Magnus och det blev mycket bra.
Magnus rekommenderas STARKT
Magnus är extremt professionellt, kunnig och kommunikativ i sitt yrke! Aldrig upplevt ett sådant engagemang hos en mäklare. Vi är supernöjda med Magnus som mäklare och kan endast ge vara allra bästa rekommendationer!
Magnus är en fantastisk mäklare. Sålde min första lägenhet till mig och hjälpte mig med försäljningen av denna. Förklarade hela processen och svarade på alla mina frågor. Kan varmt rekommendera honom!
Jag hade en riktigt underbar upplevelse att arbeta med Magnus och Poneh för att köpa och sälja min lägenhet. Med deras hjälp såldes min lägenhet efter första visningen. Innan dess jobbade jag även med en annan mäklare men tyvärr gick det inte bra. I den goda reala uppskattningsförsäljningsperioden verkar varje mäklare vara framgångsrik! Men i en dålig försäljningstid, såsom inflation, kan bara en bra mäklare hjälpa dig! Jag rekommenderar starkt Magnus och Poneh, de är bäst i Stockholm. De ska inte bara överföra meddelandet. De står för säljarnas bästa! De kan vara de enda mäklarna som faktiskt skriver ut och sprider fysiska annonser och släpper dem i brevlådor. Du kan lita på Magnus och Poneh för deras smak inom styling, fotografier och professionalism. Tack så mycket!
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde