Rak, ärlig och högpresterande mäklare som älskar sitt jobb

Efter 15 år av arbete med fastigheter och 6 år som mäklare tycker jag fortfarande att det är ett otroligt privilegium att hjälpa köpare och säljare med det som ofta är deras största affär och brinner för att båda ska vara mer än nöjda.
Mina kunder beskriver mig som högpresterande, lyhörd, målinriktad och ärlig.

Marcus Strömberg Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Marcus är den mest ödmjuka, engagerade och kunniga mäklare jag mött. Vi har sålt två lägenheter med Marcus, som har levererat över förväntningar båda gångerna. Vi fick bra råd och vägledning genom hela processen. Dessutom är han otroligt trevlig! Kan varmt rekommendera Marcus till alla som letar efter Stockholms bästa mäklare.
Lyhörd, supertrevlig, påläst, proaktiv och kunnig. Kände mig trygg precis hela vägen med Marcus vid rodret och han hade koll på allt som behövdes och lite till. Hela resan rullade på utan farthinder och jag kan varmt rekommendera Marcus som mäklare vid din försäljning.
Marcus är en mycket kompetent mäklare som kan sin marknad samtidigt som han är lyhörd för säljarens önskemål. Han står för en mycket välarbetad och professionell säljprocess med tydliga besked och informativ kommunikation. 5 av 5
Marcus har sålt tre lägenheter till mig och har gjort ett toppen jobb alla gånger. Jag liter blint på hans omdöme och erfarenhet så han har fått fria händer varje gång och jag kunde inte ha varit mer nöjd. Utöver ett bra jobb är han väldigt trevlig att ha att göra med, lugn, saklig och vänlig. Jag rekommenderar alltid Marcus om någon i min närhet behöver en mäklare!
Marcus var verkligen en toppen mäklare. Fick mitt objekt sålt till bra premie. Kommunikationen och rådgivningen var utmärkt också.
4.9 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde