Rak, ärlig och högpresterande mäklare som älskar sitt jobb

Efter 15 år av arbete med fastigheter och 6 år som mäklare tycker jag fortfarande att det är ett otroligt privilegium att hjälpa köpare och säljare med det som ofta är deras största affär och brinner för att båda ska vara mer än nöjda.
Mina kunder beskriver mig som högpresterande, lyhörd, målinriktad och ärlig.

Marcus Strömberg Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Marcus är en proffsig och lyhörd mäklare tack vare att han är väl påläst om både marknad och område. Han har även ett öga för detaljer och gav bra råd och rekommendationer inför försäljning. T.ex behövde jag hjälp med styling då lägenheten var nästan tom och Marcus hjälpte mig att komma i kontakt med en väldigt bra stylist som jag fick träffa. Efter mötet med stylisten skötte allt sig själv tack vare Marcus, då han koordinerade nyckel-stylist-fotografering och stegen efter signering, dvs, hämtning av lånade möblerna, förslag på flyttstädning och lämnande av nycklar. Jag blev under hela processen uppdaterade kontinuerlig om vad som hänt, vad som är nästa steg och fick svar på alla frågor som dök upp under resans gång vilket gjorde att försäljningen kändes både trygg och smidig. Marcus är den som gör det lilla extra genom hela försäljningsprocessen och jag ger mina varmaste rekommendationer till honom.
4.9 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde