Poneh Motai är lyhörd, driven och resultatinriktad

Med flera år i fastighetsbranschen och en bakgrund inom olika branscher inom service och försäljning har jag samlat på mig en bred erfarenhet i min yrkesroll som mäklare vilket återspeglas i fem och fem i kundnöjdhet, fina kundomdömen, och höga slutpriser. För mig är förtroende, långsiktiga relationer och nöjda kunder a och o i jobbet. Mina styrkor är att jag älskar det jag gör och att jag brinner för att ge mina kunder det lilla extra i varje enskild affär. Med stort driv, engagemang och hög tillgänglighet lotsar jag båda parter genom hela processen.

Poneh Motai Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Poneh skötte försäljningen exemplariskt! Rak och tydlig kommunikation, noggrann, snabb på att återkoppla och väldigt trevlig att ha att göra med. Skulle definitivt kunna anlita henne igen!
Poneh var väldigt professionell och otroligt engagerad under hela processen. Hon var tydlig och ärlig när det kom till förväntningar på försäljningen vilket ingav en trygghet och tillit. Förutom detta var Poneh väldigt trevlig och sympatiskt vilket gjorde det till ett stort nöje att sälja med henne. Jag skulle absolut rekommendera Poneh till andra säljare.
Poneh är fantastiskt duktig, kunnig och engagerad! Hon hjälpte mig att planera och höll mig uppdaterad och informerad under hela processesen, hjälpte till med alla typ av frågor och var väldigt hjälpsam och professionell. Jag ger henne mina allra varmaste rekommendationer.
Poneh Motai vid Innerstadsspecialisten är en mäklare som är synnerligen professionell, engagerad och dessutom otroligt sympatisk. Vi är väldigt glada att hon skötte vår försäljning, och den som har turen att få henne som mäklare får bästa möjliga hantering av sin säljprocess.
Poneh var väldigt bra under hela processen. Hon var lyhörd och la upp en bra plan som hon levererade enligt. Vi sålde lägenheten i en väldigt speciell marknad, trots detta lyckades hon via sitt driv, engagemang och positiva bemötande få många intressenter till visningen vilket resulterade i ett väldigt bra slutpris.
Poneh är väldigt inlyssnande och gör verkligen det där extra för att man ska bli nöjd med sin försäljning. Hon är väldigt kommukiativ, ärlig och gör att man känner sig trygg i processen. Jag kan definitivt rekommendera Poneh till andra säljare och skulle också känna mig trygg i att köpa av henne.
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde