Lyhörd, driven och resultatinriktad

För mig är förtroende, långsiktiga relationer och nöjda kunder a och o i jobbet. Mina styrkor är att jag älskar det jag gör och att jag brinner för att ge mina kunder det lilla extra i varje enskild affär. Med stort driv, engagemang och hög tillgänglighet lotsar jag båda parter genom hela processen.

Poneh Motai Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Poneh gav verkligen allt när det kom till att sälja min lägenhet! Inte bara när det kommer till själva säljandet men också med pepp och bra tips längs hela vägen. Är hur nöjd som helst och skulle inte välja någon annan än henne om jag skulle sälja igen!
Poneh var lysanden genom hela affären. Jag fick stort förtroende för henne direkt. Hon var pedagogisk när hon förklarade hur processen skulle gå till samt väldigt stöttande och rådgivande i de val jag som säljare stod inför, oavsett om det gäller styling, visning eller själva affären. Rekommenderar henne stark och kommer använda henne igen. 5/5 Marcus
Kan varmt rekommendera Poneh! Väldigt trevlig och lyhörd, men också extremt professionell.
Kommentar till frågan om mäklarens värdering stämde - Lägenheten såldes för mer än vad både mäklaren och jag trodde. Så mitt svar "nej" på den frågan är ett positivt svar.
Poneh Motai är en engagerad och lyhörd person. Målmedveten och kunnig och dessutom trevlig.
Poneh gör alltid det lilla extra för att få till en så bra försäljning som möjligt! Hon är superdriven, positiv och ser till att processen blir bra och trygg för både köpare och säljare. Alltid engagerad och har koll. Det är andra gången jag anlitar henne och kommer garanterat göra det igen!
Poneh har varit 10/ 10 i allt! Engagerad driven och kunnig. Har varit superkul att sälja med Poneh och rekommenderar starkt!
Poneh var otroligt proffsig och lyhörd ända från första telefonmötet och genom hela processen. Hon hade alltid väl genomtänkta svar på mina funderingar och frågor som vägledde mig och hela försäljningen i rätt riktning vilket resulterade i ett superresultat! Jag kunde inte önskat mig mer av en mäklare.
Vi rekommenderar starkt Poneh! Med stort driv, noggrannhet, tålamod och engagemang hjälpte hon oss med vår försäljning. Hon hjälpte även oss med det lilla extra och gav oss råd när vi behövde det. Superbra!
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde