Lyhörd, driven och resultatinriktad

För mig är förtroende, långsiktiga relationer och nöjda kunder a och o i jobbet. Mina styrkor är att jag älskar det jag gör och att jag brinner för att ge mina kunder det lilla extra i varje enskild affär. Med stort driv, engagemang och hög tillgänglighet lotsar jag båda parter genom hela processen.

Poneh Motai Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Poneh var tillmötesgående och hjälpsam från början till slut. Hon har ett professionell sätt och vi uppskattade hennes snabba, ärliga och tydliga kommunikation. Vi är jättenöjda!
Otroligt noggrann, engagerad och förtroendeingivande!
Jag fick direkt ett väldigt bra intryck av Poneh och jag kände mig trygg med henne under hela processen, från början till slut. Poneh är service minded, engagerad och väldigt professionell. Hon höll mig uppdaterad kring varje steg, var alltid trevlig och glad och jag är övertygad om att även köpare uppskattar henne då hon är tillgänglig och inte lämnar några frågor obesvarade. Jag kommer att anlita Poneh även vid kommande försäljning.
Poneh är fantastiskt engagerad och proffsig! Det har varit en trygghet att ha med henne i säljprocessen. Alltid tillgänglig när det varit något och svarar snabbt. Vi fick en bra känsla redan från första mötet och hon har sedan dess gett kloka tips och råd och gjort ett superjobb för att komma till ett avslut över förväntan
Poneh Motai var från start lyhörd och informativ kring försäljningen av vår lägenhet. Tillsammans med fotograf tog de fantastiska bilder på vår lägenhet som vi inte kunde varit mer nöjda med. Under försäljningsprocessen gav hon väldigt bra råd och tips utan att styra oss i någon riktning. Vi skulle helt klart anlita Poneh Motai igen.
Poneh gav verkligen allt när det kom till att sälja min lägenhet! Inte bara när det kommer till själva säljandet men också med pepp och bra tips längs hela vägen. Är hur nöjd som helst och skulle inte välja någon annan än henne om jag skulle sälja igen!
Poneh var lysanden genom hela affären. Jag fick stort förtroende för henne direkt. Hon var pedagogisk när hon förklarade hur processen skulle gå till samt väldigt stöttande och rådgivande i de val jag som säljare stod inför, oavsett om det gäller styling, visning eller själva affären. Rekommenderar henne stark och kommer använda henne igen. 5/5 Marcus
Kan varmt rekommendera Poneh! Väldigt trevlig och lyhörd, men också extremt professionell.
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde