Poneh Motai är lyhörd, driven och resultatinriktad

Med flera år i fastighetsbranschen och en bakgrund inom olika branscher inom service och försäljning har jag samlat på mig en bred erfarenhet i min yrkesroll som mäklare vilket återspeglas i fem och fem i kundnöjdhet, fina kundomdömen, och höga slutpriser. För mig är förtroende, långsiktiga relationer och nöjda kunder a och o i jobbet. Mina styrkor är att jag älskar det jag gör och att jag brinner för att ge mina kunder det lilla extra i varje enskild affär. Med stort driv, engagemang och hög tillgänglighet lotsar jag båda parter genom hela processen.

Poneh Motai Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Poneh är väldigt inlyssnande och gör verkligen det där extra för att man ska bli nöjd med sin försäljning. Hon är väldigt kommukiativ, ärlig och gör att man känner sig trygg i processen. Jag kan definitivt rekommendera Poneh till andra säljare och skulle också känna mig trygg i att köpa av henne.
Supernöjd. Engagerad och lyhörd. Rekommenderas verkligen.
Vi kände tidigt att detta skulle bli bra. Poneh har lett oss genom denna process på ett tydligt, professionellt sätt och vi har hela tiden känt oss delaktiga vilket varit viktigt för oss. Kommunikationen mellan oss har hela tiden varit 100%. Resultatet blev dessutom bättre än vi vågade hoppas på, mycket tack vare Poneh. Vi vill verkligen varmt rekommendera henne och återigen tack till dig Poneh för ett fantastiskt jobb.
Är supernöjd med min försäljning och kan starkt rekommendera Poneh som mäklare! Arbetar snabbt, är transparant och har en god energi!
Poneh är en fantastisk mäklare. Hon är otroligt kompetent, seriös och serviceinriktad på alla sätt. Jag är glad och tacksam över att jag valde henne som mäklare! Slutpriset landade högre än vad både hon och jag hade gissat. Jag vill verkligen rekommendera Poneh, då hon gör allt för att göra både säljare och köpare nöjda.
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde