Möt Tove Stål

Detaljinriktad, målmedveten och hängiven med 13 års erfarenhet!

Med ett enormt engagemang lägger jag fortfarande ner min själ i varje försäljning. Med en fingertoppskänsla för detaljer hjälper jag till med allt från styling till bästa slutpris. Noggrant och med lyhördhet skräddarsyr jag varje affär efter önskemål vilket alltid leder till en trygg & kvalitativ bostadsaffär.

Tove Stål | Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Tove Stål
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Tove har sålt 2 av våra lägenheter och vi har köpt 1 av henne. I samtliga fall har vi varit mycket nöjda. För oss är det viktigt med en mäklare som ger återkoppling och inte ger upp när det är en trög marknad (har hört om många mäklare som gör så). Tove återkopplar hela tiden och håller kontakt och ger bra info och får en att hålla upp hoppet. Dessutom väldigt härlig och trevlig!
Det här var andra gången jag anlitat Tove som mäklare med fantastiskt resultat! En väldigt trygg person som ger kontinuerlig uppdatering och information om kommande steg i processen och svarar tålmodigt på alla frågor. Sist men inte minst så erbjuder hon ovärderlig support och vägledning inför styling av bostaden in i minsta detalj. 10/10!
4.8 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde