Detaljinriktad, målmedveten och hängiven med 10 års erfarenhet!

Med ett enormt engagemang lägger jag fortfarande ner min själ i varje försäljning. Med en fingertoppskänsla för detaljer hjälper jag till med allt från styling till bästa slutpris. Noggrant och med lyhördhet skräddarsyr jag varje affär efter önskemål vilket alltid leder till en trygg & kvalitativ bostadsaffär.

Tove Stål Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Tove är en fantastisk mäklare som lägger hela sin själ i försäljningen och är noga med att följa upp under hela processen. Hon är lyhörd och transparent, som ger ett starkt förtroende från start. Kan varmt rekommendera till alla som vi ha en härlig och genuin mäklare!
Jag kommer verkligen att rekommendera Tove som mäklare och jag är väldigt nöjd med hennes insats. Allt gick snabbt och var väldigt smidigt!
Jag fick höra om Tove av en kompis som hade anlitat henne två gånger. Jag tog kontakt med Tove och fick också intrycket att Tove är både professionell och vänlig, vilket visade sig stämma genom hela säljprocessen. Tove tog sig mycket tid att ge tips och råd om stylingen av lägenheten, som jag valde att göra själv, och resultatet blev väldigt bra.
Vi är väldigt glada att vi valde Tove som vår mäklare. Hon är professionell, lyhörd, kunnig, lösningsinriktad och väldigt trevlig. Hon var också väldigt hjälpsam med praktiska detaljer, vilket underlättade väldigt mycket för oss då vi inte befann oss i Stockholm under försäljningen. Tove höll kontinuerlig kontakt med uppdateringar kring vår försäljning. Vi kan varmt rekommendera henne som mäklare.
Mycket noga, driven och serviceinriktad.
Tove är engagerad och förtroendeingivande genom hela processen. Jag är supernöjd.
Professionell, duktig och lyhörd mäklare! Om du vill sälja din bostad i trygga händer rekommenderar jag att du anlitar Tove!
Tove är en mycket duktig och trevlig mäklare. Lyhörd, noggrann, kunnig, kreativ ledigt mån om sin kund!
4.8 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde