Möt Tove Stål

Detaljinriktad, målmedveten och hängiven med 15 års erfarenhet!

Med ett enormt engagemang lägger jag fortfarande ner min själ i varje försäljning. Med en fingertoppskänsla för detaljer hjälper jag till med allt från styling till bästa slutpris. Noggrant och med lyhördhet skräddarsyr jag varje affär efter önskemål vilket alltid leder till en trygg & kvalitativ bostadsaffär.

Tove Stål | Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Tove Stål
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Redan vid mitt första samtal med Tove kände jag att hon var rätt mäklare för mig. Genom hela processen var det enkelt och roligt att arbeta med Tove. Tove fick vår lägenhet såld till ett värde som översteg våra förväntningar. Jag kan varmt rekommendera Tove om ni funderar på att sälja er bostad.
Tove har varit engagerad, noggrann och kommunikativ. Dessutom var hon hjälpsam vid stylingen. Jag har känt mig väldigt trygg under hela säljprocessen. Kan verkligen rekommendera Tove!
Tove Stål har en mycket hög nivå på sitt arbete som mäklare med sin gedigna erfarenhet, öga för detaljer och professionella bemötande. Som säljare har jag känt mig så trygg och Toves hantering av hela processen överträffade mina förväntningar.
Tove är den bästa mäklaren vi har använt oss av. Kommunikativ, noggrann och hårt arbetande. Kan varmt rekommendera!
Tove har visat stort engagemang och trygghet genom hela säljprocessen. Hon har varit både lyhörd och hjälpsam, och inte minst har hon ett väldigt bra styling öga. Kan varmt rekommendera!
Engagerat och personligt bemötande från början till slut. Vill ni ha en kunnig, tillgänglig och seriös mäklare som ger ovärderliga tips på styling ska ni anlita Tove! Det märks att hon har många års erfarenhet i branschen - vi kände oss trygga genom hela försäljningsprocessen. Våra varmaste rekommendationer!
4.8 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde