Detaljinriktad, målmedveten och hängiven med 10 års erfarenhet!

Med ett enormt engagemang lägger jag fortfarande ner min själ i varje försäljning. Med en fingertoppskänsla för detaljer hjälper jag till med allt från styling till bästa slutpris. Noggrant och med lyhördhet skräddarsyr jag varje affär efter önskemål vilket alltid leder till en trygg & kvalitativ bostadsaffär.

Tove Stål Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Driven, engagerad och karismatisk. Högsta betyg på alla punkter, kunde inte valt en bättre mäklare!
Tove visade stort intresse för försäljningen, var väldigt engagerad och tog sig tid att ge styling-tips anpassade efter just min lägenhet. Hon var även väldigt lyhörd och flexibel, hörde ofta av sig och var lättillgänglig. Dessutom var hon väldigt trevlig, kunnig och lätt att samarbeta med. Jag är jätteglad att Tove hjälpte mig genom försäljningsprocessen och kommer definitivt att rekommendera henne till alla jag känner.
Tove kommunicerar tydligt med både säljare och köpare och jag har känt mig väldigt trygg och i goda händer med Tove som mäklare. Bättre mäklare går ej att hitta! Kan starkt rekommendera henne
Tove är en fantastisk mäklare som lägger hela sin själ i försäljningen och är noga med att följa upp under hela processen. Hon är lyhörd och transparent, som ger ett starkt förtroende från start. Kan varmt rekommendera till alla som vi ha en härlig och genuin mäklare!
Jag kommer verkligen att rekommendera Tove som mäklare och jag är väldigt nöjd med hennes insats. Allt gick snabbt och var väldigt smidigt!
Jag fick höra om Tove av en kompis som hade anlitat henne två gånger. Jag tog kontakt med Tove och fick också intrycket att Tove är både professionell och vänlig, vilket visade sig stämma genom hela säljprocessen. Tove tog sig mycket tid att ge tips och råd om stylingen av lägenheten, som jag valde att göra själv, och resultatet blev väldigt bra.
4.8 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde