Hamngatan 23

Visa alla bilder

Ett högkvalitativt boende på eftertraktad adress i populära Sundbyberg!

Nu saluförs denna ljusa fyra om 104 välplanerade kvadratmeter med inglasad balkong om dryga 11 kvadratmeter, belägen precis intill populära Bällstaån med sjöutsikt från samtliga sovrum och spatiösa sällskapsrum. Här bor du med närhet till växande Solna Strand samt Sundbybergs Centrum med dess breda serviceutbud, kommunikationer och närhet till grönområden. Det generösa ljusinsläppet i tre väderstreck i kombination med den härliga utsikten är några av de många attraktiva attribut denna bostad har att erbjuda. Välkomna till Hamngatan 23!

Adress
Hamngatan 23
Antal rum
4 rum om 104 kvm
Utgångspris / Bud
8 995 000 kr
Avgift
5 698 kr/mån
Visningstider
Kontakta mäklaren för visning.
Aktuellt bud
Budgivning pågår
Ansvarig mäklare
Malin Engström
HANAAA91C5A8070480CAA3DF19DD131ED7E
Reg. fastighetsmäklare 076-189 76 70 Maila mig
 Hamngatan 23
Förstora bild
 Hamngatan 23
Förstora bild
 Hamngatan 23
Förstora bild
 Hamngatan 23
Förstora bild

Vill du veta värdet
på din bostad?

Har du frågor eller vill boka en
kostnadsfri värdering är du
alltid välkommen att kontakta mig.

 Hamngatan 23
Förstora bild
 Hamngatan 23
Förstora bild
 Hamngatan 23
Förstora bild
 Hamngatan 23
Förstora bild
 Hamngatan 23
Förstora bild
 Hamngatan 23
Förstora bild
 Hamngatan 23
Förstora bild
 Hamngatan 23
Förstora bild
 Hamngatan 23
Förstora bild
 Hamngatan 23
Förstora bild
Planritning
Förstora bild
Entré
Spatiös entré med goda förvarings- och avhängningsmöjligheter. Från entrén nås de båda duschrummen och den ljusa passagen som leder vidare ut till bostadens sociala ytor.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot köket med gott om plats för matsalsmöblemang samt större soffgrupp. Stora fönsterpartier som ger stort ljusinsläpp och vacker utsikt mot Bällstaån. Härifrån nås inglasad balkong i sydvästläge.

Kök
Modernt kök med ljusa ytskikt, utrustat med maskinpark från Electrolux med integrerad diskmaskin, ugn, induktionshäll, köksfläkt samt kyl/frys i fullstorlek. Köksö som ger generös arbetsyta och separerar kök från vardagsrum.

Sovrum 1 (Master bedroom)
Stort sovrum med integrerade garderober som löper längs hela väggen till vänster. Fönster i dubbla väderstreck samt ut mot balkongen ger både ljus och härlig sjöutsikt. Väggar i ljusblå kulör möter golv i ekparkett. Gott om plats för dubbelsäng med sidobord.

Sovrum 2 & 3
I de båda lättmöblerade sovrummen möter ljusa väggar golv i ekparkett. Sovrummen erbjuder attribut som fönster i sydostläge med sjöutsikt samt integrerade garderober som ger god förvaring. Gott om plats för dubbelsäng med sidobord i båda rummen. 

Badrum
Rymligt badrum utrustat med dusch med vikbara glasväggar, integrerad WC-stol, tvättställ, spegelskåp, handdukstork, förvaringsskåp med belysning undertill samt tvättmaskin från Samsung och torktumlare från Whirlpool. Här finns även förberett för badkar.

Duschrum
Duschrum med vitt kakel som bryts av med mörkt klinker med underliggande golvvärme. Duschrummet är utrustat med dusch, WC-stol, tvättställ, handdukstork och spegelskåp och ytterligare förvaring i form av vägghängt badrumsskåp.

Balkong
Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen om dryga 11 kvadratmeter i härligt sydvästläge med vacker utsikt över Bällstaån. Inglasningen i kombination med uppvärmningsmöjlighet från utdragen el bidrar till en känsla av ett extra rum som kan nyttjas årets alla månader.
Adress
Hamngatan 23, 172 66 Sundbyberg
Typ
Bostadsrätt
Antal rum
4 + kök
Boarea
104 kvm (föreningens information)
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 6 av 7. Hiss finns.
Andel i förening
2.11416%
Andel av årsavgift
1.95903%
Nettoskuldsättning
558 394 kr
Månadsavgift
5 698 kr/mån Ink. Värme, Kallvatten, Bredband (Banhof 1000 Mbit/Sek), TV Basutbud fr Tele2.
Namn
Brf Strandpromenaden
Byggnadsår
2010
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme m kombination luftvärmepumpar
Organisationsform
Bostadsrätt
Org.nummer
769615-3464
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
61 st
Renoveringar
Föreningen har under 2019 installerat LED-belysning, nytt låssystem samt laddplatser i garaget. Även takterassen har renoverats genom inglasning och bastuaggregatet har bytts ut. Föreningen har inte beslutat om någon större reparation eller ombyggnad av fastigheten.
Parkering
I huset finns ett varmgarage med 57 bilplatser (varav 20 med laddboxar för elbilar) som kan hyras mot en månadsavgift om 1298 kr/mån. Varmgaraget rymmer även 2 MC-parkeringsplatser. Ytterligare fyra parkeringsplatser finns på gatan mellan 25:an och grannföreningen.
TV/bredband
Digital-TV levereras av Tele2 (Grundutbud ingår i avgiften). Bredbandstjänster levereras av Banhof (1000/1000 Mbit/sek) alternativt av Sundbybergs Stadsnät.
Överlåtelseavgift
1313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Gemensamma utrymmen
Övernattningslägenhet, bastu, gemensam (delvis inglasad) takterrass, garage, cykelrum.
Allmänt om föreningen
BRF Strandpromenaden i Sundbyberg är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 2010 och äger marken. Föreningen består av två hus (Hamngatan 21A-B, 23 och 25) med sammanlagt 61 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen godkänner delat ägande (samtliga ägare måste bo i lägenheten). Juridisk person accepteras ej.
På Hamngatan 23 bor du med Bällstaån som närmaste granne samt med närhet till mysiga motionsstråk längs vattnet som leder förbi Pampas Marina, Karlberg, Kungsholmen och hela vägen in till Stockholm City. Här finns även ett flertal båtklubbar. Förutom Bällstaån bor du även med närhet till ett flertal anrika rekreationsområden, såsom vackra Marabouparken med dess blandade arkitekturer, Lötsjön samt Gröna Ängar. Från Hamngatan vid Bällsta Strand är det gångavstånd till både Bromma Blocks och till Centrala Sundbyberg med dess goda kommunikationer.

I närområdet planeras flertalet större projekt stå klara för invigning under Q4 2023 såsom Humlegårdens senaste satsning i stadsdelen "Greenhouse Solna strand" och även Fabeges projekt "Staden under tak" som skall erbjuda ett stort utbud av gemensam service såsom konferensanläggning, matmarknad, restaurang, wellnesscenter, hunddagis, kafé, garage och bilpool. Projekten förväntas bidra ytterligare till den kvalitativa livsmiljö som råder i området samt till ökad efterfrågan på närliggande adresser.

Sundbyberg, även känt som småstaden i storstaden, tillhör en av Sveriges snabbast växande kommuner och erbjuder ett generöst utbud av all typ av service; affärer, restauranger, caféer, pubar/nattklubbar, banker, systembolag och ett flertal träningscenter. På Sundbybergs Station finner du tunnelbana, pendeltåg, regionaltåg, tvärbana, samt bussförbindelser direkt till Odenplan samt Bromma Flygplats.
I huset finns ett varmgarage med 57 bilplatser (varav 20 med laddboxar för elbilar) som kan hyras mot en månadsavgift om 1298 kr/mån. Här finns även 2 MC-parkeringsplatser. Ytterligare fyra parkeringsplatser finns på gatan mellan 25:an och grannföreningen.

Slutpris