Funderar du på att sälja
din bostad på Kungsholmen?

Fri värdering

Kontakta oss för en – kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig eller besök oss på Scheelegatan 10alternativt 08-666 00 01.

Vi söker kollegor

Börja jobba hos oss

Vi söker ständigt erfarna fastighetsmäklare och nya talanger till våra kontor. Människor som älskar Stockholms innerstad, som brinner för yrket, tycker om när det är högt i tak och gillar att ta egna initiativ.

Vi som jobbar på Innerstadsspecialisten är kunddrivna, kunniga, trevliga och tycker om att samarbeta med stor omtanke för varandra. Mottot ”vi får saker gjorda” genomsyrar vår vardag och gör oss effek- tiva. Genom att dela med oss av våra erfarenheter och stötta varandra i våra affärer, blir vi bättre fastighetsmäklare och medarbetare varje dag.

Innerstadsspecialisten är idag ett starkt varumärke som kunderna har stort förtroende för. Vi sitter i representativa välanpassade lokaler för vår verksamhet, utan fasta arbetstider men med stor frihet under eget ansvar. Trots det gillar vi att ses på kontoret – för att vi trivs så bra ihop och inser att det personliga mötet mellan kollegor bygger en stark kultur som bidrar till gynnsamma affärer. Vi erbjuder en flexibel mäklartjänst och vare sig du vill vara anställd eller konsult hos oss har vi ett av branschens mest generösa upplägg. Vi jobbar helt utan områdesbegränsningar mellan våra kontor.

Älskar du mäklaryrket lika mycket som vi och sporras av att ha starka förebilder, inspirerande kollegor som du känner dig stolt över och som du kan bolla stora som små frågor med? Då hoppas vi att du kontaktar oss.

Varmt välkomna att arbeta på Stockholms mest specialiserade mäklarkontor.

Visa mer

VILL DU JOBBA HOS OSS? KONTAKTA MIG!

Bahar Nabavi
Tel 070-967 11 06
bahar@innerstadsspecialisten.se
MÖT OSS PÅ Scheelegatan 10

Din mäklare på Kungsholmen

Kungsholmen är egen ö just innanför Stockholms Mälarinlopp, vaktat av Stockholms stolta Stadshus och omgiven av vatten i alla väderstreck. En promenad runt Kungsholmen är ett härligt sätt att uppleva stadsdelen, förslagsvis med stopp på ett mysigt caféer vid vattnet. Tio broar förbinder Kungsholmen med övriga innerstaden, som Stadshusbron och Kungsbron om du kommer från Norrmalm, Barnhusbron och Sankt Eriksbron från Vasastan, Västerbron från Södermalm och Mariebergsbron från Lilla Essingen. Essingeöarna räknas vanligtvis till Kungsholmen som består av flera mindre stadsdelar, var och en med sin unika karaktär. Med 25 års erfarenhet som mäklare på Kungsholmen känner vi stadsdelen som vår egen ficka. Vi hittar köpare för din bostadsrätt, och är du intresserad av en bostad på Kungsholmen hjälper vi dig att hitta ditt nya kvarter.

Den mesta servicen hittar du kring Västermalmsgallerian på S:t Eriksgatan och runt Åhléns på Fridhemsplan, där många stora matbutiker och välkända butikskedjorna finns representerade. Ett relativt nytt centrum ligger i Lindhagen nära Hornsbergsstrand, en ung stadsdel som även erbjuder flera gym och träningsmöjligheter. På Kungsholmen finns gott om småbutiker, kvartersrestauranger och caféer av alla slag, bland annat längs de Fleminggatan och Hantverkargatan, samt på Scheelegatan där du även hittar Innerstadsspecialisten som din mäklare på Kungsholmen.

På Kungsholmen samlas många av stadens centrala institutioner i många gånger storslagna byggnader som Polishuset, Rådhuset, Stadshuset och Landstingshuset, som alla sätter sin prägel på ön. Förutom den service de erbjuder är de även arbetsplatser för många tusen stockholmare. Stadshuset med sin unika silhuett betraktas som en symbol för hela Stockholm och är ett av stadens och hela Sveriges mest besökta turistmål.

Kungsholmens många grönområden

Kungsholmens bästa grönområde är utan tvekan det vackra promenadstråket längs Norr Mälarstrand. Här njuter du inte bara av naturen och utsikten över Riddarfjärden. Här finns även cafér, restauranger och lekplatser, och sommartid ser du solbadande på varje gräsplätt. Rålambshovsparken är Kungsholmens största grönyta där kungsholmsborna samlas för avkoppling, lek, skateboardåkning under Lilla Västerbron och bad i Smedsuddsbadet. Kronobergsparken ligger mer centralt med en stor lekpark där barn och föräldrar samlas året om. I lummiga Fredhäll hittar du Fredhällsparken och andra mindre parker, och många söker sig till badklipporna mot Essingefjärden. Även i Kristineberg och nybyggda Hornsberg samlas man vid vattnet, antingen på en uteservering med utsikt över Ulvsundasjön, eller helt sonika med picknick på en av de många bryggorna. Som din mäklare på Kungsholmen kan vi särskilt tipsa om badmöjligheterna här på sommaren, t ex efter en springtur längs vackra Kungsholms Strand.

Två tunnelbanelinjer och många bussar

Kungsholmen har fyra tunnelbanestationer: Rådhuset, Fridhemsplan, Stadshagen och Kristineberg. Essingeleden korsar Stadshagen och går i tunnel under Fredhäll, vilket innebär att du snabbt tar dig ut mot Stockholms södra och norra delar. Via Drottningsholmsvägen tar du dig mot Alvik och Bromma. Här går också flera busslinjer. Men i övrigt är Kungsholmen en lugn stadsdel där trädkantade huvudgator som Hantverkargatan, Rålambsvägen och Lindhagensgatan lika mycket är stadsgator med restauranger, servicebutiker och förstås bostadshus som gator för bil, buss och cykel, och stråken längs vattnet är i stort sett bilfria.

Skolor på Kungsholmen

Kungsholmens gymnasium på Hantverkargatan är en av stadens mest eftertraktade gymnasieskolor. Andra gymnasieskolor är Thorildsplans och Anna Witlocks gymnasium. Men här finns även många grundskolor, varav flera privatskolor. Rålambshovsskolan, Kungsholmens skola och Eiraskolan är exempel på lokala grundskolor. På Kungsholmen finns idag tjugotalet förskolor som väl täcker in behovet hos stadsdelens många barn. Som din mäklare på Kungsholmen vet vi att många av förskolorna har närhet till grönområde där barnen kan leka av sig i utomhusmiljö.

Visa mer

Våra medarbetare

Bahar Nabavi Reg. fastighetsmäklare
My Engblom von Strauss Reg. fastighetsmäklare
Beatrice Anderberg Reg. fastighetsmäklare
Isabella Bolin Reg. fastighetsmäklare
Youssef Bakali Reg. fastighetsmäklare
Sandra Frygelius Reg. fastighetsmäklare
Johan Nabavi Kontorschef Kungsholmen
Besök våra kvarter

Kvarter med närhet till vattnet

Kungsholmen har en stor blandning av kvarter där de mest eftertraktade adresserna längs S:t Eriksgatan, Hantverkargatan och Norr Mälarstrand bebyggdes under 1920-talet, ofta med stora utsmyckade våningar. Stadsdelen växte sedan fram under 1930- och 40-talen då bostadshus med små och praktiska lägenheter med balkonger och naturliga grönytor tog form. Den sista industrin som fick maka på sig för nya bostadskvarter var det gamla asfaltsverket i Hornsberg. På senare år har här ett stort och varierat bostadskvarter vuxit fram där husen är byggda för att ge sjöutsikt, ofta från en liten balkong. Som din mäklare på Kungsholmen kan vi tipsa om det relativt nybyggda bostadsområdet längs Kungsholms Strand där husen är uppförda för att passa in i områdets 1920-talsarkitektur.

Lägenheter för barnfamiljer och singlar

På Kungsholmen har många bostäder utsikt över glittrande vatten, ofta från en terrass eller liten balkong. Här finns en stor variation av lägenheter som passar både barnfamiljen som det unga paret. Många är av den mindre modellen med ett eller två sovrum, som ursprungligen byggdes för stadsdelens arbetare. Lägenheterna som under de senaste årtiondena alltmer har tagits över av singlar i alla åldrar. Stadshagen, Kristineberg, Marieberg och Fredhäll är typiska stadsdelar som byggdes för Kungsholmens arbetare på 1930- och 40-talen. Även de inre delarna av Kungsholmen har mindre lägenheter för singlar och par. Längs huvudgatorna är husen ståtligare med större våningar, särskilt runt Kungsholmstorg och längs den pampiga Norr Mälarstrand. Här finns också Sven Markelius välkända kollektivhus från 1935 på John Ericssongatan där varje lägenhet har balkonger med utsikt över Riddarfjärden.

Fastighetsmäklare med koll på Kungsholmen

Låter Kungsholmen som en stadsdel för dig? Innerstadsspecialisten är din mäklare på Kungsholmen sedan 25 år och vi har koll inte bara på Kungsholmens gator, service och skolor utan också stadsdelens bostadsrätter.

Visa mer

Mäklarkontor mitt på Kungsholmen

Vårt kontor på Kungsholmen ligger centralt på Scheelegatan 10. Titta in på vårt kontor och ta en kaffe eller en kopp te med oss, vi har alltid någon mäklare på plats på våra kontor. Välkommen till din fastighetsmäklare på Kungsholmen!