Möt Henric Mattsson

Engagerad, positiv och driven!

Från Dalarna med många år som fotbollsspelare sitter det i ryggmärgen att goda resultat inte kommer gratis, utan det är ett hårt jobb som ligger bakom med personligt engagemang, fokus och ett positivt driv som skapar de bästa resultaten. Mitt mål och fokus är att alla berörda parter ska känna sig nöjda, såväl genom hela processen till det slutgiltiga priset. Först när mina kunder är nöjda, är jag nöjd!

Henric Mattsson | Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Henric Mattsson
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Henric är en person som du både som säljare och köpare på en gång tycker om. Han är transparent, engagerad och väldigt lyhörd vilket gör honom till en fantastisk mäklare!
Henke ringde och vi ville inte sälja egentligen. Men han var lyhörd, lösningsorienterad och pricksäker med sitt kunskapsinstickande i dialogen. Jag rekommenderar att anlita Henke och jag tycker att innerstadsspecialisten har hittat en riktigt stjärna.
Stort tack för både professionell och personlig hantering av försäljningsprocessen!
Professionell, lyhörd och ödmjuk mäklare. Säljig men inte pushig, helt som vi önskade och inte minst viktigt - en supertrevlig person.
Henric är fantastiskt engagerad och lyhörd! Han drev säljprocessen väldigt proffessionelt!
Vi är fantastiskt nöjda med Henric, som uppvisat en stor kompetens inom området, är snabb och effektiv och gör bra bedömningar. Vidare har han genomgående uppvisat ett genuint intresse för såväl våran försäljning samt vårt behov av att möta våra förväntningar i vår kommande bostad. Henric är alltid tillgänglig under såväl kontorstimmar som kvällstid/helg och har alltid svar på eventuella frågor. Vi kan varmt rekommendera Henric som mäklare.
Henric är en väldigt jordnära person som är lätt att prata med. En grym blandning mellan ett vänligt bemötande och proffessionalitet. Jag både köpte samt sålde bostad med Henric och kunde inte vara mer nöjd! 5/5
Henric var väldigt engagerad från start till färdig affär. Han svarade på frågor snabbt och var väldigt serviceinriktad, dessutom alltid trevlig och glad. Rekommenderar honom varmt!
Väldigt driven och aktiv. Höll mig uppdaterad i allt som skedde och höll alltid det han sa. Trevlig och lätt att ha dialog med.
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde